Įkraunama...
Įkraunama...

Auksaspalvis ruduo

QUOTE(off topic @ 2007 11 03, 22:00)
Klausykit, apie grožį nesakysiu nieko, skonio reikalas, bet...ji rimtai jums atrodo originaliunsure.gif  Pati šį savaitgalį fotkindama vaizdelį automobilio veidrodėly (šitos nemačius, nes kelias dienas negyvenau internete  biggrin.gif )kaip tik jaučiausi nusičiupus gerokai aptampytą mintį  blush2.gif

va   unsure.gif

o takai, nubarstyti lapų, suoliukai... tai jau "neaptampytos mintys"? Man graži šita foto ir originali, nes nebuvau mačius nieko panašaus bigsmile.gif O, kad ir parodėt, tai vistiek nei kiek nenublanko... irnesakyk.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(off topic @ 2007 11 03, 21:00)
Klausykit, apie grožį nesakysiu nieko, skonio reikalas, bet...ji rimtai jums atrodo originaliunsure.gif  Pati šį savaitgalį fotkindama vaizdelį automobilio veidrodėly (šitos nemačius, nes kelias dienas negyvenau internete  biggrin.gif )kaip tik jaučiausi nusičiupus gerokai aptampytą mintį  blush2.gif

va   unsure.gif

Na bet jeigu reikėtų balsuoti už tos "aptampytos" minties įgyvendinimą, tai už tavąją nuotrauką tikrai balsuočiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(l.buz @ 2007 11 04, 00:26)
o takai, nubarstyti lapų, suoliukai... tai jau "neaptampytos mintys"? Man graži šita foto ir originali, nes nebuvau mačius nieko panašaus  bigsmile.gif O, kad ir parodėt, tai vistiek nei kiek nenublanko... irnesakyk.gif  wub.gif

Tai jūs nepriimkit visko taip jautriai, mano tikslas ir nebuvo kažką "nublankinti" jei kam taip pasirodė, aš čia prie žodžio "originalu" dėl veidrodėlio (nes tai kad ir konkursuose jau buvo - tėčių pvz.) komentaruose apsistojau, o ne pačią nuotrauką sudirbinėju mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(elge @ 2007 11 04, 00:30)
Na bet jeigu reikėtų balsuoti už tos "aptampytos" minties įgyvendinimą, tai už tavąją nuotrauką tikrai balsuočiau  biggrin.gif

Nu taip taip, klausyk dar ten tą aną priėjimą turi ar jau į mano albumą kėsiniesi? unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(off topic @ 2007 11 03, 23:41)
Nu taip taip, klausyk dar ten tą aną priėjimą turi ar jau į mano albumą kėsiniesi?  unsure.gif  lotuliukas.gif

Nepergyvenk, mano šaltinis neišsemiamas, aukso kasykla tiesiog biggrin.gif Bet tai ir blogai - sunku išsirinkti doh.gif
Aš be to į tavąjį ir nesikėsinu, o pagyriau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image

šita nebloga bigsmile.gif

user posted image
ir šitos idėja gera smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 04 lapkričio 2007 - 00:50
QUOTE(grange @ 2007 11 04, 00:49)
user posted image
ir šitos idėja gera  smile.gif

Ideja gal ir gera, nesiginčysiu, bet pats pateikimas man nelabai schmoll.gif tas sniegelis man kaip koks vištos kakas atrodo blink.gif na nesižiūri ji man schmoll.gif
Ir nelabai suprantu kas čia ne taip? Ar fokusas ne vietoj? Ar peršaprinta? g.gif

Bet, kadangi, tai pirma nuotrauka su sniegeliu, tai pagirtina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vario: 04 lapkričio 2007 - 09:48
Man labai daug šiame konkurse gražių nuotraukų

šita, nes panašią galvojau dėti biggrin.gif :
user posted image

šita, nes tokia labai miela:
user posted image

šita, nes tikrai super:
user posted image

šita, nes labai atitinka pavadinimą, ir šiaip patiko iš pat pradžių:
user posted image

šita, nes labai paprasta ir graži:
user posted image

Reikės kažkaip rinktis smile.gif
Atsakyti
mano favorites kol kas sios 4u.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
grazu, kas tikrai sukurta gamtos ax.gif
dievinu kalnus rolleyes.gif user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Gaila, kad neskaitomi pavadinimai, prieš siūlant savo foto į konkursą
"ruduo, ruduom krenta lapai auksiniai"
Tiesiog užkliuvo, ypač kai viena nuotrauka lyg tyčia šalia kitos atsirado smile.gif
Atsakyti
Na pirmai nuotraukai tai tinka pavadinimas
Atsakyti
Tinka, nesiginčysiu, bet ši nuotrauka atsirado kur kas vėliau. smile.gif
Atsakyti
Šiaip tai man asmeniškai jokio skirtumo, kaip užvadinta nuotrauka. Aš balsuosiu už pačią nuotrauką, kartais net neperskaitau pavadinimo, o jei dar ilgas, tai išvis neskaitau....
Papildyta:
p.s. Auges, labai puslp. iškraipei.....
Atsakyti