Įkraunama...
Įkraunama...

Auksaspalvis ruduo

Tikrai nemažai gražių ir idomių nuotraukų pastebėjau, jau beveik žinau ir kam balsus atiduosiu. Ir tikrai pritariu nuomonei, kad balsuosim už nuotraukas, o ne užpavadinimus ar eiles....
Ir šiaip--mano nuomone visada idomesnės nuotraukos, kuriose "pagauti" natūralūs, tikri, "nepadaryti" specialiai konkursui vaizdai. Grynas, gyvas gamtos grožis, kurį ne kiekvienas pamato ar spėja užfiksuoti. Juk tame ir glūdi gamtos temų esmė, argi ne?
Atsakyti
http://www.supermama...p...&phid=14008
grazus paukstis wub.gif
Atsakyti
Ką tik prisijungiau ir apsižvalgau ax.gif , o kur šitą konkursą pamatyt g.gif
Atleiskit, kad tokia nekantri, einu ieškot.
Atsakyti
klonkursas čia http://www.supermama...c...ew&conid=79 mirksiukas.gif
Atsakyti
Oho, kiek grožybių bigsmile.gif . Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2007 11 02, 12:20)

bet nuotrauka nelabai ryški g.gif
Atsakyti
aš iš viso niekada nesivarginu skaityti, jei pavadinimas ilgesnis nei koks ketureilis. jau ir taip atima laiko žiūrinėt nuotraukas, kiekvieną pasididint. jei dar pasakas skaityt imčiau, parom sėdėčiau smile.gif mano įsitikinimu, pavadinimas neturi būt "stiprioji" nuotraukos pusė, o tik papildyt nuotrauką. gera nuotrauka kalba pati už save, o pavadinimas tik vos vos nukreipia į reikiamas vėžias, papildo nuotraukos nuotaiką ir kaip išplaukė atmintyje frazė "turi būt taiklus kaip šūvis" mirksiukas.gif
dėl žmogiškų darbelių, dirbtinių rudenėlių... na man čia ne ruduo smile.gif ruduo mane užburia spalvomis, kvapais, voratinkliais, lašiukais, balomis, akvareliniais vandens atspindžiais, grybais, uogytėmis ir riešutukais... o ne dviračiu su lapais (pagarba už įdėtą darbą). dviratis su lapais, bent man jokių asociacijų su rudeniu nekelia...
bet čia tik mano nuomonė 4u.gif puiku jei kas randa laiko paskaityt ir visus pavadinimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 02 lapkričio 2007 - 22:27
del pavadinimo sutinku, man ir labai ilgi nepatinka, ar eilerasciai, tingisi skaityti, bet del foto ... jau geriau tokia, nei kad kartojas tie patys vienisi suolai, zibintai ar lapu keliai, ar voratinkliai, ar atspindziai vandenyje. aisku nebus visi vienodi bet nuobodu, jau idomiau matyti kazka ir zmogaus sukurta, bet rudenio tema. ir ta dviracio ideja super, ir lapeliai pakabinti, ir labirintas ir is moliugu. man grazu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wedi @ 2007 11 02, 22:28)
del pavadinimo sutinku, man ir labai ilgi nepatinka, ar eilerasciai, tingisi skaityti, bet del foto ... jau geriau tokia, nei kad kartojas tie patys vienisi suolai, zibintai ar lapu keliai, ar voratinkliai, ar atspindziai vandenyje. aisku nebus visi vienodi bet nuobodu, jau idomiau matyti kazka ir zmogaus sukurta, bet rudenio tema. ir ta dviracio ideja super, ir lapeliai pakabinti, ir labirintas ir is moliugu. man grazu.  ax.gif

kiek žmonių tiek nuomonių drinks_cheers.gif o ginčytis beprasmiška,nes vis tiek visi liksim prie savo nuomonės mirksiukas.gif šaunu, kad bus remiančių ir šių autorių idėjas, vadinasi jų triūsas ir rudens įsivaizdavimas nenuėjo veltui 4u.gif
Atsakyti
Tai zinoma, as nesigincyju, aisku kas vienam grazu kitam ne , ir jau nieko nepadarysi. mirksiukas.gif viena balsa atiduosiu ir tokioms butinai.
Atsakyti
QUOTE(Wedi @ 2007 11 02, 22:28)
ir ta dviracio ideja super, ir lapeliai pakabinti, ir labirintas ir is moliugu. man grazu.  ax.gif

Kai kuriose salyse pries Helovyna prie kiekvieno namo tokiu moliugu gali pamatyt, taip zmones puosiasi sventem. Idomu ar tos nuotraukos paciu fotografuotoju triusas blush2.gif Sorry uz pamastyma.
Atsakyti
QUOTE(raciren @ 2007 11 02, 13:02)
user posted image

man tai ji tokia netikra, juk rudeny boružių nėra  g.gif , o čia sprendžiu, jau įpusėjęs rudenėlis iš fono, nes medžiai jau pakankamai parudavę, o kai kurie jau ir numetę lapus  g.gif

Na jau tikrai, kad rudenį boružių dar būna tongue.gif Man tai ta nuotrauka thumbup.gif

QUOTE(baltic*girl @ 2007 11 02, 21:51)
Kai kuriose salyse pries Helovyna prie kiekvieno namo tokiu moliugu gali pamatyt, taip zmones puosiasi sventem. Idomu ar tos nuotraukos paciu fotografuotoju triusas blush2.gif Sorry uz pamastyma.

Na bet gamtos vaizdeliai - lapai nukritę ar pageltę, grybai išdygę - gi čia irgi be fotografuotojų triūsio apsieinama ... Svarbu pagautas gražus momentas ar vaizdas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drusia: 02 lapkričio 2007 - 23:32