Įkraunama...
Įkraunama...

Auksaspalvis ruduo

QUOTE(muminukas @ 2007 10 31, 22:54)

aišku, toks iš manęs ir profas, bet man ji labai netikroviška  schmoll.gif kaip tas foas lyg netikras būtų, o butaforija mastau.gif

Ai, prišnekėjai čia, ir man ta nuotrauka nebe tokia graži lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marsua @ 2007 10 31, 21:59)
Ai, prišnekėjai čia, ir man ta nuotrauka nebe tokia graži  lotuliukas.gif

ne tai, kad negraži, bet netikroviška g.gif gėlė panaši į pienę, o pienėms žydint niekaip medžiai nebūva nurudavę g.gif nebent sausra mastau.gif bet tada ir pienės nežydėtų... gal čia rapsai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 10 31, 23:03)

ne tai, kad negraži, bet netikroviška  g.gif gėlė panaši į pienę, o pienėms žydint niekaip medžiai nebūva nurudavę  g.gif nebent sausra mastau.gif bet tada ir pienės nežydėtų... gal čia rapsai?  g.gif

Nepatarsiu jau čia... Net nemačiusi aš tų rapsų lotuliukas.gif
Atsakyti
nu nieko sau diskusijos..... Čia manau moderatorė reguliouja viską, ji ir sprendžia ruduo ar ne. Ir visiškai nereikalingos tokios diskusijos
Atsakyti
Oi merginos, barates cia lotuliukas.gif Atsiustu kas foto is Australijos rudens, tai butu pats zydejimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 10 31, 22:03)
ne tai, kad negraži, bet netikroviška  g.gif gėlė panaši į pienę, o pienėms žydint niekaip medžiai nebūva nurudavę  g.gif nebent sausra mastau.gif bet tada ir pienės nežydėtų... gal čia rapsai?  g.gif [/b][/color]

Baikit juokus, kokie jums čia rapsai blink.gif doh.gif biggrin.gif
Chrizantemos aiškiausiai, ir daug jų. O fotografuota matyt suprantančio žmogaus, nežinau kaip ar su kokiu objektyvu, gal labai atvira diafragma, ir kadangi boružėlė taip arti, tai fonas išplaukęs. O fone - gražiausias ruduo thumbup.gif
Man šita nuotrauka tikrų tikriausiai rudeniška 4u.gif
Atsakyti
user posted image

o as kai i tokias foto ziuriu, kazkaip visada pagalvoju - ir kodel taip yra ant sio svieto? paprasti zmones, dazniausiai neturintys superfotiku atsiduria ir netycia "nutraukia" tokius gerus momentus, na bet netechniskai, netobulai, isplaukusiai, per daug visko kadre... o tikri fotografai turi viska - ir kadravimas geras, ir kompozicija, ir kokybe - na, bet dazniausiai viskas taip tobulai islaizyta. neturi jie laiko (o gal jau ir noro) "gaudyti" - arba gaudo taip tikslingai, kad is karto aisku, kad gaude, o ne siaip prigavo. aj, miglotai cia paaiskinau, bet kazkaip taip...
Atsakyti
pavadinimastai ką aš žinau mastau.gif
Atsakyti
Net žado netekau pamačius ploja.gif
user posted image
Nereali foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 10 31, 22:46)
pavadinimastai ką aš žinau mastau.gif

Na kodel, gal cia briedzio lupomis.
Atsakyti
Labai daug gražiu foto wub.gif