Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė

QUOTE(andos @ 2008 10 29, 19:22)
o kuri turi tokią funkciją?

Bloomberg mirksiukas.gif , kaina apie 2800.
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2008 10 29, 20:47)
Bloomberg  mirksiukas.gif , kaina apie 2800.

Už tiek jau išeina džiovyklė su lyginimo garais funkcija...
Manau retai prireiks džiovinti vieną drabužį, bent jau man dar neprireikė ax.gif
Olyginti... blink.gif
Atsakyti
O lygina tik Electrolux Iron aid džiovyklės?
Atsakyti
QUOTE(andos @ 2008 10 30, 01:30)
O lygina tik Electrolux Iron aid džiovyklės?

Dar yra AEG T88800 modeliukas
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2008 10 26, 20:02)
noreciau isgirsti naujesniu atsiliepimu
2x1 ar tik atskirai?

Nesenai pirkau ZANUSI 2-1.Esu patenkinta.Galiu skalbti nuo2 iki 8kg.Dziovinti 2-4kg.Nuo skalbiniu kiekio priklauso vandens ir elektros sanaudos.Reguliojasi grezimo greitis.Valdosi automatiskai ir rankiniu budu.
Atsakyti
QUOTE(laisve76 @ 2008 10 07, 09:37)
Mergaitės pagelbėkite, tikiuosi, kad mano žinutę skaitys Čiauškutė, nes ji dar senaisiais 2004 m. šioje temoje yra parašiusi, kad įsigijo Servis skalbyklę, mane ji irgi domina, kokia jos kokybė, nors kaina maža, bet nesinori išmest pinigų į balą.

SERVIS- tai ta pati ARDO tik gaminama ne Lietuvos rinkai (kitu vardu) , i Lietuva papuola kai gudrieji verslininkai surenka sugedusias kokiam Anglijos servise ir parduoda kaip su transportavimo defektais biggrin.gif
Atsakyti
o gal kas turit hoover dziovykle, mes nusipirkom instrukcija lyg ir yra bet apie programas nieko ... viena karta sudejau istraukiau sausus bet labai sulamdytus rubus, kita karta dregnus bet visiskai lygius doh.gif neisivaizduoju ka reiskia tokia kolba nupiesta tarp starto ir isjungimo ir ka reiskia programeles yra saulutes: 1, 2, 3 tai cia dziovinimo lygiai, o yra lasiukai tokie irgi 1, 2, 3... gal kas ka paaiskintu? buciau be galo dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oveja @ 2008 10 30, 11:37)
o kaip pirkti du viename,ar atskirai skalbimo masina ir dziovykle.kaip jus patarsyt.

Šiuo atveju aš visom keturiom už atskirus daiktus. Nes kai kartu, tai džiovyklė nerenka pūkų, neturi tam filtrų, o man tai yra vienas didžiausių džiovyklės privalumų, praktiškia lygiareikšmis su pačiu džiovinimu...
Atsakyti
o gal kas turit hoover dziovykle, mes nusipirkom instrukcija lyg ir yra bet apie programas nieko ... viena karta sudejau istraukiau sausus bet labai sulamdytus rubus, kita karta dregnus bet visiskai lygius neisivaizduoju ka reiskia tokia kolba nupiesta tarp starto ir isjungimo ir ka reiskia programeles yra saulutes: 1, 2, 3 tai cia dziovinimo lygiai, o yra lasiukai tokie irgi 1, 2, 3... gal kas ka paaiskintu? buciau be galo dekinga

ir kol kas visiskai nesusigaudau kiek laiko ka tureciau dziovinti,atradau viena programa: tinka ir rubai sausi ir +/- lygus, bet va pabandziau kur 30 min programele viska slapia istraukiau, ka jus dziovinat ir ar naudojat tokias trumpas programas?
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2008 11 02, 21:59)
o gal kas turit hoover dziovykle, mes nusipirkom instrukcija lyg ir yra bet apie programas nieko ... viena karta sudejau istraukiau sausus bet labai sulamdytus rubus, kita karta dregnus bet visiskai lygius  neisivaizduoju ka reiskia tokia kolba nupiesta tarp starto ir isjungimo ir ka reiskia programeles yra saulutes: 1, 2, 3 tai cia dziovinimo lygiai, o yra lasiukai tokie irgi 1, 2, 3... gal kas ka paaiskintu? buciau be galo dekinga 

ir kol kas visiskai nesusigaudau kiek laiko ka tureciau dziovinti,atradau viena programa: tinka ir rubai sausi ir +/- lygus, bet va pabandziau kur 30 min programele viska slapia istraukiau, ka jus dziovinat ir ar naudojat tokias trumpas programas?

Parasyk konkreciai kas per dziovykle. Tai nete paskaitysiu ir gal iseis padeti.
Tos programos kur stovi laikas, as naudoju pav. pagalviu isvedinimui(saltai).Siltai kartais pravedinu rubus(buna neblogai ispurtyti) ir padziaunu. Nu kiekviena masina kitaip 4u.gif
Atsakyti
buciau labai dekinga randu aprasymu lenkiskai arba vokiskai kur nieko nesuprantu , mano dziovykle hoover HNC 771 xt
Atsakyti
Daug liaupsių prisiskaičiau apie Elektroliux Iron aid (pavadinimą iš atminties rašau), bet ji nepigi. Gal kas turita ir galite smulkiau nupasakoti apie tas stebūklingas jos funkcijas?
Atsakyti