Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė

QUOTE(darnemamyte @ 2008 09 23, 09:58)
Sveikos,atsiliepimai dazniausiai geri,kadangi gyvensime mazame bute tai mums kad ir tik patalyne ir ranksluoscius ir tai gerai butu,kad dziovintu,bet mudu dairemes skalbimo masinos 2in1  biggrin.gif  na,kur ir dziovykle kartu,ar paie tokia esate girdeje kokiu atsiliepimu?

Prieš kokius 5 metus mes irgi tokio daikto ieškojom. Bet visi pardavėjai kaip susitarę tvirtino, kad toks daiktas nepasiteisina, greitai genda arba naudoja labai daug energijos. Bet gal taip pardavėjai tiesiog norėjo atkalbėti nuo pasirinkto varianto ir įbrukti savąjį. Tuo metu aš nusileidau - nusipirkom paprastą Bauknecht skalbyklę, kurią ir persivežėm į naują gyvenamąją vietą.
Dabar jau ieškau atskiros džiovyklės. Noriu pasitikslinti, ar tikrai drabužiai greičiau dėvisi ir susitraukia? Gal tik kokie trikotažiniai ar iš vilnos? Manau, kad geresniems drabužiams, kuriuos skalbiame rankomis ar švelniu skalbyklės režimu džiovyklė gal ir netinka, bet kokius vaikiškus, kurie vis tiek tuoj pati būna išaugami, gal visai patogu.
Esu girdėjusi apie džiovykles su oro padavimu (populiarios Kanadoje, JAV), bet pas mus kažkaip tokių neteko sutikti. Kiek suprantu, ten į tam tikrą kamerą yra pučiamas pašildytas oras ir drabužiai tiesiog "skraido", todėl būna labai purūs ir minkšti. Gal kuri turi daugiau informacijos apie tokias džiovykles?
Atsakyti
As irgi jau kuri laika brandinu minti apie dziovykle, tik niekaip neapsisprendziu reikia musm jos ar ne smile.gif

Gal galit kas man paaiskinti, ar skalbinius is dziovykles galima tiesiai lankstyti ir deti i spinta, ar vistik reikia juos isemus dar siek tie padziovinti, pavedinti? Kaip jus darot???

Atsakyti
QUOTE(Gile-Pile @ 2008 09 23, 13:36)
As irgi jau kuri laika brandinu minti apie dziovykle, tik niekaip neapsisprendziu reikia musm jos ar ne smile.gif

Gal galit kas man paaiskinti, ar skalbinius is dziovykles galima tiesiai lankstyti ir deti i spinta, ar vistik reikia juos  isemus dar siek tie padziovinti, pavedinti?  Kaip jus darot???

Na as irgi esu labai patenkinta dziovykle. Jega thumbup.gif Labai mazai ka belyginu. Na buna kartais, kas dzinsams sumeta kokia rauksle ar panasiai - tada ta vieta perbraukiu lygintuvu.
Dziovykle turi daug programu ir priklausomai nuo lasiuku skaiciaus - isimame dregnesnius ar visai sausus. Dazniausiai as lankstau ir dedu i spinta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lota @ 2008 09 23, 10:18)
... tai vistiek naudoju atidėjimą, kad išdžiūvę skalbiniai nesusilamdytų. Kai penktą ryto įsijungia džiovyklė, būnam taip įmigę, kad ir patranka neprižadintų  blush2.gif

Nu bet laikyti tiek valandų šlapius uždarytus džiovyklėje skalbinius gal nėra gerai g.gif , tai ir mąstau, ar tikrai jau toks geras dalykas - atidėjimas. Indaplovei kitas reikalas, nu bet skalbiniams...
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 09 22, 18:56)
na mano išsirinktas modelis turi talpą, kitaip jos nepajungsi.. tiesiog modelis, kuris tinka net iš anksto nepagalvojus apie tokius dalykus  smile.gif .. tikrai nesudėtinga tą talpą nunešt ir išpilt .. ji spec pritaikyta, su maža skylute, kad neišsitaškytų vanduo.. vienu žodžiu man tai tikrai ne problema.. o jei sugalvosiu ją kada perstatyti? turėsiu tik privalumą, nes nebūsiu pririšta prie kanalizacijos  smile.gif kiekvienam savo  4u.gif

pas mane galima ir taip ir taip. pradzioj mes ispylinedavom, bet uzkniso ir pajungem i kanalizacija... taip man daug labiau patinka thumbup.gif

QUOTE(AGI @ 2008 09 23, 09:29)
Dabar jau ieškau atskiros džiovyklės. Noriu pasitikslinti, ar tikrai drabužiai greičiau dėvisi ir susitraukia? Gal tik kokie trikotažiniai ar iš vilnos? Manau, kad geresniems drabužiams, kuriuos skalbiame rankomis ar švelniu skalbyklės režimu džiovyklė gal ir netinka, bet kokius vaikiškus, kurie vis tiek tuoj pati būna išaugami, gal visai patogu.
Esu girdėjusi apie džiovykles su oro padavimu (populiarios Kanadoje, JAV), bet pas mus kažkaip tokių neteko sutikti. Kiek suprantu, ten į tam tikrą kamerą yra pučiamas pašildytas oras ir drabužiai tiesiog "skraido", todėl būna labai purūs ir minkšti. Gal kuri turi daugiau informacijos apie tokias džiovykles?

kai turi du vaikus ir purvyna, tai labai super. po 6e6tadienio visus tuos 10 drabuziu komplektu sumetei i skalbianka poto i dziovykle ir sekmadieni jau vel i trasa eina tie patys skudurai thumbup.gif arba patalynes, ranksluosciu vistiek kiek prisikaupia... o kai prisimenu balkona... slykstus ruduo ir po savaites dziovinimo parsinesi dar slapesnius nei pakabinau ant virves skudurus, tai sitas technikos isradimas nepamainomas atrodo...

o apie daiktus 2 in 1 as kazkodel esu skeptiskos nuomones...

as tikrai dziaugiuosi dziovykle
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 24 rugsėjo 2008 - 09:28
oj kaip svajoju apie dziovykle...yra teke uzsienyje tuo stebuklu naudotis, tai nuo tada ir svajoju, bet lietuvoj tokio daikto net girdeje dar nebuvo biggrin.gif dabar jau yra sioks toks pasirinkimas, tai poros savaiciu begyje tikrai pirksim. Prasom kas turit dziovykles pasaidalinkit patirtimi, kokius modelius rinkotes, kokios kainos ir t.t. ir pan. 4u.gif
maciau kazkokia AEG uz 4000lt pirkt, alia kazkokia ypatinga jau rolleyes.gif
Atsakyti
man irgi įdomi nuomonė, nors pati jau užsisakiau AEG visą buitinę techniką, tame tarpe ir džiovyklę 4u.gif pasakysiu nuomonę kai pasinaudosiu, o draugė pirmiausia nusipirko atvežtą iš vakarų dėvėtą už 300 Lt, labai patenkinta pirkiniu 4u.gif manau gera alternatyva kas nori įsitikinti ar tas daiktas prigis jų namuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driu: 24 rugsėjo 2008 - 15:44
sveiki, mes irgi naujuose namuose turim skalbiniu dziovykla. ja uzkelem tiesiai ant skalbykles- taip galima.. smile.gif
Vienas minusas - ima daug elektros.. bet pliusu vis tiek daugiau..
Musu - AEG , su begaliniu kiekiu programu, kuriu dar neisbandziau..

O tos brangiosios apie 4000 tai su lyginimo garais funkcija. Turi uosviai, tik skirtumo tarp manosios ir ju lyginimo kaip ir nera smile.gif))

Super daiktas - tos dziovykles.

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 09 24, 12:59)
oj kaip svajoju apie dziovykle...yra teke uzsienyje tuo stebuklu naudotis, tai nuo tada ir svajoju, bet lietuvoj tokio daikto net girdeje dar nebuvo  biggrin.gif  dabar jau yra sioks toks pasirinkimas, tai poros savaiciu begyje tikrai pirksim. Prasom kas turit dziovykles pasaidalinkit patirtimi, kokius modelius rinkotes, kokios kainos ir t.t. ir pan.  4u.gif
maciau kazkokia AEG uz 4000lt pirkt, alia kazkokia ypatinga jau  rolleyes.gif

Atsakyti
Man džiovyklė taip pat super daiktas. Labai mėgstu ryte išskalbti patalynę, ja išdžiovinti ir atgal i lovą smile.gif
Nedžiovinu tik brangiausiojo darbinių marškinių, nes jis sakė kad lyg ir susitraukė po vieno karto, tai daugiau nebebandau.
Atsakyti
Norėčiau sužinoti nuomonę dėl skalbimo mašinos ir skalbyklės viename, nusižiūrėjome tokią, pirkti atskirų nesinori, nes gi dydis tai jų doh.gif , gal kas naudoja, ar pasiteisina, o kokios elektros sąnaudos?
Atsakyti
Aš jau pora metų džiaugiuosi šituo daiktu ax.gif
Mano nuomone, pačios brangiausios pirkti tikrai neverta, aš pati dažniausiai naudoju vieną vienintelę programą, nes jinai man labiausiai patinka biggrin.gif
O dėl elektros naudojimo - tai lygintuvas irgi nemažai naudoja, o dar jūsų laikas sugaištas g.gif na tikrai verta įsigyti rolleyes.gif
p.s. tokią temą tikrai kažkur jau buvau mačiusi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuke_: 26 rugsėjo 2008 - 14:30
QUOTE(GUNĖ @ 2008 09 23, 07:59)
Man džiovyklė visiškai nepasiteisino schmoll.gif Gerai tik frotiniams chalatams, ranšluoščiams, patalynei. Kiti drabužiai po džiovinimo sisitraukia doh.gif

Reikia pasirinkti teisinga temperatura. Pvz megztuku niekas nerekomenduoja dziovinti. Bet kai lyja ar nera kur rubu sudziauti namie manau dziovykle yra geras daiktas.
Del triuksmo, man nepasakyciau kad dziovina garsiai. Manaupriklauso nuo modelio. g.gif
Dar yra tokios spintos, as nzn ar jos LT yra. Atrodo kaip saldytuvas ir jame rubai dziovinami ant pakabu. bigsmile.gif
Atsakyti