tai kas geriau ventiliacinis ar kondesacinis dziovintuvas?
QUOTE(Dalytė @ 2008 04 07, 14:57)
tai kas geriau ventiliacinis ar kondesacinis dziovintuvas?
Ventiliaciniam dziovintuvui reikalinga ventiliacijos anga i kuria isvedamas vamzdis garams iseiti, o kondensacinei nieko nereik
Naujai įsirenginėjame namus, tačiau pastebėjau, kad šaltuoju metų laiku nėra kur džiauti skalbinių. O jų mūsų šeimoje visada kalnai. Galvoju įsigyti skalbinių džiovyklę. Gal kas turite? Pasidalinkite patirtimi .
džiovyklė AEG T 59840, rinkaus šį modelį nes energijos klasė A (taupi) .. kainavo apie 2600 lt.. jai nereikia jokios kanalizacijos spec, kondensatas susirenka į induką, kurį išpili po kiekvieno džiovinimo.. dėl garso.. na man tikrai netyliai džiovina.. todėl dažnai stebiuos , kai žmonės antrame aukšte stato.. galvoju, gal aš jautri triukšmui tiesiog.. kadangi džiovinamės, skalbiamės naktį ar savaitgaliais, tao tas triukšmas nakį man tikrai trukdytų.. džiovyklė dėl to pas mus pirmame aukšte katilinėj ..
išdžiovina gerai, n programų visokiems rūbams , galimybė nepilnai išdžiovint rūbus ir tt.. filtras, ant kurio palieka toks kiekis dulkių ir pukų, kad net neįtikėtina .. taigi džiaugiuos šia mašina .. kaip siurbliu, lygintuvu, skalbimo mašina
išdžiovina gerai, n programų visokiems rūbams , galimybė nepilnai išdžiovint rūbus ir tt.. filtras, ant kurio palieka toks kiekis dulkių ir pukų, kad net neįtikėtina .. taigi džiaugiuos šia mašina .. kaip siurbliu, lygintuvu, skalbimo mašina
QUOTE(westa @ 2008 09 22, 12:00)
džiovyklė AEG T 59840, rinkaus šį modelį nes energijos klasė A (taupi) .. kainavo apie 2600 lt.. jai nereikia jokios kanalizacijos spec, kondensatas susirenka į induką, kurį išpili po kiekvieno džiovinimo.. dėl garso.. na man tikrai netyliai džiovina.. todėl dažnai stebiuos , kai žmonės antrame aukšte stato.. galvoju, gal aš jautri triukšmui tiesiog.. kadangi džiovinamės, skalbiamės naktį ar savaitgaliais, tao tas triukšmas nakį man tikrai trukdytų.. džiovyklė dėl to pas mus pirmame aukšte katilinėj ..
bet man patogiau kai dziovykle pajungta i kanalizacija. pvz pas mus nera jokios kriaukles katilinej, tai kaskart nupilti vandeni reiktu eiti kazkur... o ir siaip jei ir butu, tai kam rupintis tuo, kuo nebutina rupintis
QUOTE(MAMICY @ 2008 09 22, 19:50)
bet man patogiau kai dziovykle pajungta i kanalizacija. pvz pas mus nera jokios kriaukles katilinej, tai kaskart nupilti vandeni reiktu eiti kazkur... o ir siaip jei ir butu, tai kam rupintis tuo, kuo nebutina rupintis
na mano išsirinktas modelis turi talpą, kitaip jos nepajungsi.. tiesiog modelis, kuris tinka net iš anksto nepagalvojus apie tokius dalykus .. tikrai nesudėtinga tą talpą nunešt ir išpilt .. ji spec pritaikyta, su maža skylute, kad neišsitaškytų vanduo.. vienu žodžiu man tai tikrai ne problema.. o jei sugalvosiu ją kada perstatyti? turėsiu tik privalumą, nes nebūsiu pririšta prie kanalizacijos kiekvienam savo
QUOTE(westa @ 2008 09 22, 13:00)
džiovyklė AEG T 59840, rinkaus šį modelį nes energijos klasė A (taupi) .. ... .. taigi džiaugiuos šia mašina .. kaip siurbliu, lygintuvu, skalbimo mašina
ačiū už info, aš irgi apie šitas girdėjau daug +++. Dar pasakyk, koks tas triukšmas, ar panašus kaip skalbiankės ar garsesnis? Ot tai tu mane nuliūdinai, mat galvoju statyt 2 aukšte... bet mes dieną skalbiamės, tai gal ir džiovinsiu dieną Dar girdėjau, kad reikia prižiūrėt, kad per ilgai neliktų išdžiūvę neištraukti, nes atseit labai susiglamžo... ar tiesa?
QUOTE(MAMICY @ 2008 09 22, 19:50)
Kiek žinau, šitą vandenuką labai tinka naudoti lygintuvuose - jis labai švarus, nekalkėtas, tai puikiai tinka lyginimui Tai pabrėžia ir pardavėjai Ir jei džiovyklėj yra papildoma funkcija lyginimas, tai irgi reikia šito vandens garų gaminimui...
Geras dalykas mum buvo tuk ranksluoscius ir patalyne dziovinti ilga laika naudojant drabuziai gadinasi
Man džiovyklė visiškai nepasiteisino Gerai tik frotiniams chalatams, ranšluoščiams, patalynei. Kiti drabužiai po džiovinimo sisitraukia
Pasisakau visiškai už džiovyklę. Buitį palengvina taip pat kaip ir indaplovė ar kiti buitiniai prietaisai. Džiovinu joje praktiškai visus rūbus.
Aš irgi pasisakau už džiovyklę. Kurį laiką pasinaudojus net nebesinori pagalvoti apie džiaustymą ir suragejusių rūbų lyginimą. Mano dziovyklė turi lyginimo funkciją, kurią irgi labai dažnai naudoju. Ir jokiu būdu nedėčiau kažkur į rūsį ar į katilinę nes labai patogu ryte įmesti megztuką 17 minučių atšviežinimo programai ir išsimaudžius duše iškart jį apsivilkti O ir šiaip nematau reikalo per visa nama nesioti skudurų pirmyn atgal . Paprastai skalbiu ir dziovinu savaitgaliais, jeigu tenka kada retai naktį džiovinti, tai vistiek naudoju atidėjimą, kad išdžiūvę skalbiniai nesusilamdytų. Kai penktą ryto įsijungia džiovyklė, būnam taip įmigę, kad ir patranka neprižadintų