Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė

QUOTE(SOLI-SOL @ 2010 12 21, 08:24)
Ačiū Asese už atsakymą.O sakykit kur tokį jūs perkat?o jie tarkim yra atšviežinimo programa tai jau jokių minkštiklių negalima?Nes kaip suprantu įdėsiu sausą drabužį, jis šaltu oru ten maskatuosis, norėčiau kokį tai kvepaintį kaip ką tik išplautą išsiimt.Kaž ar taip ir bus jei pilsis tik distiliuotas vanduo?Ar čia aš tik svajoju kol pati konkrečiai nepabandysiu ir neįsitikinsiu kas ir kaip.Tikiuosi kad bus instrukcijoje viskas aprašyta.Kaip seksis būtinai paršysiu.

Distiliuota vandeni galima vaistinese gauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dainiusd @ 2010 12 21, 09:33)

Distiliuoto vandens ir prekybos centruose būna. Esu pirkusi Norfoje (prie auto prekių jis ten padėtas) ir, atrodo, 'Senukuose'..
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 12 21, 11:02)
Distiliuoto vandens ir prekybos centruose būna. Esu pirkusi Norfoje (prie auto prekių jis ten padėtas) ir, atrodo, 'Senukuose'..

Tinka vanduo iš džiovyklės talpos kondensatui. Reikia tik perkošti per keturgubą marlę. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dainiusd @ 2010 12 21, 08:33)

Kai vaikai buvo maži, vaistinėse buvo. Kai užsireikė hm, gal prieš pora metų, tai vaistinėje pasakė, kad distiliuotas vanduo priskirtas tik prie techninių skysčių ir juo vaistinėse nebeprekiaujama. Kaip dabar nežinau, ten nebeieškom. Bet...pramoginiais ir su jūsiškėm reikmėm visiškai nesusijusiais tikslais :]] mums jo reikia nemažai, tai radom ir kitur. Pigiausias iš iki šiol rastų vis tik yra Norfoje. Senukuose taip pat tikrai yra. Tik kiek brangesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 22 gruodžio 2010 - 19:24
Dagili, ačiūūūūūūūūūūūūū už atsakymą.Bandysiu ieškot Norfoje.Bet pirma labai labai laukiu pačios džiovyklės.Labai labai.
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2010 12 23, 09:19)
Dagili, ačiūūūūūūūūūūūūū už atsakymą.Bandysiu ieškot Norfoje.Bet pirma labai labai laukiu pačios džiovyklės.Labai labai.

Nesuprantu,kam Jus to distiliuoto ieskosit,kai jau parase,kad galima naudoti ta vandeni,kuris lieka dziovykleje po dziovinimo? bigsmile.gif Juk jis jau nukalkintas, o tai svarbiausia mirksiukas.gif Dar jis tinka pilti i lygintuva ir i garini dulkiu siurbli bigsmile.gif
Atsakyti
Sakykite, o ta vandeni is dziovykles galima pilti i oro drekintuva? blush-anim-cl.gif
Visdelto nusipirkau ta maza elektrolux, kol kas patenkinta smile.gif
Atsakyti
O man kitas klausimėlis iškilo smile.gif Džiovyklės talpa nurodo sausų ar šlapių skalbinių svorį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*ABC* @ 2010 12 25, 14:46)
O man kitas klausimėlis iškilo smile.gif Džiovyklės talpa nurodo sausų ar šlapių skalbinių svorį?  g.gif

Sausų 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zinote, kokia problema, kai pradejus dziovinti uzsidega indikatorius, kad pilnas bakelis vandens, nors jis tuscias? Kazkur kazkas uzsikiso? g.gif
Atsakyti
Iškilo klausimas dėl pūkų - turiu iš viršaus pakraunamą džiovyklę ir pastebiu, kad atidarius dangtį jis būna aplipęs pūkais.
Pūkų filtrą valau kas 1-2 džiovinimus. Galvoju gal kažkas negerai su džiovyklę jei pūkų randu ir ant dangčio - ir gana nemažai. Labai erzina, kad išdžiovinus tenka dar su ausu krapštukais išvalyti pūkus iš visų dangčio tarpelių.
Atsakyti
QUOTE(*ABC* @ 2010 12 25, 14:46)
O man kitas klausimėlis iškilo smile.gif Džiovyklės talpa nurodo sausų ar šlapių skalbinių svorį?  g.gif
*

Sausų 4u.gif

Geras bajeris. Tai kaip, reikia išdžiovinti kažkur, pasverti tuos kelis kg, sudrėkinti ir tada kišti į džiovyklę reikiamą kiekį lotuliukas.gif
O gal tai sąlyginis dydis, leidžiantis maždaug susiorientuoti?
P.S. Taip , nurodoma sausų.
Papildyta:
QUOTE(eda9 @ 2010 12 26, 15:28)
Gal kas zinote, kokia problema, kai pradejus dziovinti uzsidega indikatorius, kad pilnas bakelis vandens, nors jis tuscias? Kazkur kazkas uzsikiso? g.gif

Kažkas davikliui. Pradžiai, pabandykite ištraukti bakelį, ištraukti laidą iš rozetės ir po poros minučių sudėti viską atgal.
Atsakyti