Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė

QUOTE(SOLI-SOL @ 2010 12 16, 15:27)
Kaip suprantu EDI97170W skalbinių pagal likutinę vertę nematuoja.O gal sakykit kas turit ir naudojat AEG588 džiovyklės modelį?Ar jis vertas dėmesio?

Kaip tai "skalbinių pagal likutinę vertę nematuoja" blink.gif Čia po skalbimo turi įvertinti skalbinių nusidėvėjimą blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*ABC* @ 2010 12 15, 19:58)
Labukas  4u.gif
Gal kas nors galit parekomenduoti parduotuvytę, kur Kaune galėčiau nusipirkti naudotą Miele džiovyklę?  ax.gif (Internetas ir google ne visada visagalis)  biggrin.gif
Kažkaip vis blaškiausi tarp naujos ir naudotos džiovyklės, tarp AEG ir Miele ir turbūt jau apsisprendžiau  biggrin.gif

Kai aš rinkaus tai man vienareikšmiškai Miele patarė. Jonavos gatvėj yra "Aldilė". Ten ir dėvėta, ir nauja brokuota technika prekiauja. Savo namus beveik vien iš ten pirkta technika apsistačiau. Kol kas niekuo nesiskundžiu.
O del 2in1, tai kai gyvenau Airijoj, tai buto šeimininkai, kur mum nuomojo, tai net kelis kartus pakeitė tą 2in1 skalbyklę. o buvo elektrolux jei neklystu. Rūbai prastai išdžiūdavo, apsiveldavo. Dabar turiu naudotą Miele. Ir džiaugiuos, nors ji ir senutėlė.
Atsakyti
Speedy čia turėjau omeny drabužių drėgnumą.
Atsakyti
Dabar turiu naudotą Miele. Ir džiaugiuos, nors ji ir senutėlė.

Kažkodėl visi mano, kad galima įsigyti gerą daiktą pigiai. Kodėl vokietis turėtų būti tiek"negudras", kad išmestų savo derą Mielę? Dėvėtose parduotuvėse pripasakos ko tik nori - kad jie ten kas dvi savaites keičia lotuliukas.gif Bet realybė tokia: gerų daiktų niekas nemėto, todėl perkate katę maiše, nors ir "apglostę" parduotuvėje arba beviltišką senieną.
Asmeniškai man, toks "dėvėtas gyvenimas" ne prie dūšios. Beje pirmoji mano džiovyklė buvo iš dėvėtų, pirkta pas prekiautojus, kuriuos pažinojau ne vienus metelius.
Atsakyti
Speedy gal turit info apie tą AEG 588?Vyras įsikabino į šitą o man kaži kodėl EDI97170W prie dūšios.Dar galvoju el. energijos sąnaudų skirtumas tarp Bklasės su 3,92 kWh ir C klasės su 4,4kWh čia didelis ar kaip?Na paprotykit kas nors.
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2010 12 16, 16:37)
Speedy čia turėjau omeny drabužių drėgnumą.

Visi atsakymai.
Atsakyti
Na va kokia ji gražuolė, aš jau ją įsimylėjau, ačiū Speedy už nuorodą bet vat joje ir nerašo kad yra galimybė džiovinti pagal likutinę vertę drėgmę.O EDC 77150W ją turi ir kainuoja 600 pigiau.Tai vat ir nesuprantu kodėl taip yra.Bijau kad jie šitą nusipirksim tai nebus sausi drabužiai iki galo.O su ta likutine įsivaizduoju kad išdžiovins iki galo.O gal aš klystu ir visai ne taip tą likutinę drėgmę suprantu?
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2010 12 15, 12:17)

Speedy, gal zinote/girdejote kazka apie ELECTROLUX EDC3250? Geru, blogu atsiliepimu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2010 12 16, 15:41)
Dėvėtose parduotuvėse pripasakos ko tik nori

Kaip ir naujos technikose pasakoja ką nori. Nežinau kaip kiti, bet aš labiau linkusi tikėti atsiliepimais žmonių, kurie konrečia technika naudojasi, o ne tų, kurie tą techniką pardavinėja.

Ir į forumą ateinu paskaityt atsiliepimų žmonių, kurie vieną ar kitą daiktą patys turi ir naudoja. Pardavėjų pasakėlių galiu visose parduotuvėse klausyt. biggrin.gif

Nežinau kaip tamsta, bet aš forume neužmačiau nei vieno nusiskundimo dėvėta džiovykle, o va nauja - ne vieną. g.gif

PS. manau, nei vienas negyventume dėvėto gyvenimo, jei galėtume sau tą leist, nauji namai, nauji automobiliai, nauja technika. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MaiMa @ 2010 12 16, 16:31)
Speedy, gal zinote/girdejote kazka apie ELECTROLUX EDC3250? Geru, blogu atsiliepimu? smile.gif

Būtų ir man idomu išgirsti nuomonę apie šią džiovyklę, nes vos nenusipirkau jos, bet galiausiai pasiėmiau kitą.

Man pasirodė didžiausi trūkumai: 3 kg būgnas, nėra tausojančios džiovinimo f-jos, vilnos f-jos, džiovinimo pagal likutinę drėgmės vertę, C klasė.

Dėl vietos sutaupymo tai superinis variantas.
Atsakyti
QUOTE(Venus @ 2010 12 16, 14:14)
Kai aš rinkaus tai man vienareikšmiškai Miele patarė. Jonavos gatvėj yra "Aldilė". Ten ir dėvėta, ir nauja brokuota technika prekiauja. Savo namus beveik vien iš ten pirkta technika apsistačiau. Kol kas niekuo nesiskundžiu.
O del 2in1, tai kai gyvenau Airijoj, tai buto šeimininkai, kur mum nuomojo, tai net kelis kartus pakeitė tą 2in1 skalbyklę. o buvo elektrolux jei neklystu. Rūbai prastai išdžiūdavo, apsiveldavo. Dabar turiu naudotą Miele. Ir džiaugiuos, nors ji ir senutėlė.

Ačiū už atsakymą 4u.gif Jau buvau toj parduotuvytėj prieš kokią savaitėlę, bet neradau to, ko norėjau. Gal reikės dar kartuką apsilankyti biggrin.gif
O apie 2in1 aš net negalvoju, čia gal kitoms mergaitėms rašėt ax.gif Geriau jau atskiri, bet geri daiktai tegul būna.
Na, dabar jau visai ne į temą, bet kažkada pirkom naują Bosch skalbyklę, kuri buvo vos ne paskutinis modelis tuo metu, tikrai brangi ir kuri, po kokių 3-4 metelių naudojimo, sėkmingai subyrėjo doh.gif Todėl dabar žiūriu naudoto daikto, kurį bent jau nebus gaila išmesti, jeigu suluš blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2010 12 16, 15:07)
Dėl vietos sutaupymo tai superinis variantas.

Va tas ir yra, kad nerandu daugiau kitos, kad butu zemesne nei 70 cm doh.gif
Atsakyti