Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė

QUOTE(palange @ 2010 12 09, 19:16)
aš savo dėvėtą Miele (C klasės) pirkau už 650 Lt... O čia didžiulis skirtumas manau ar 650 Lt ar ta pigiausia nauja Miele 3000 Lt...

Sutinku didelis kainų skirtumas.
Bet greičiausiai didelis skirtumas ir tarp džiovyklių. Trečio golfo kaina taip pat smarkiai skiriasi nuo naujo g.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2010 12 10, 18:23)
Sutinku didelis kainų skirtumas.
Bet greičiausiai didelis skirtumas ir tarp džiovyklių. Trečio golfo kaina taip pat smarkiai skiriasi nuo naujo  g.gif

Mano ir mašiniukas ne naujas smile.gif Jei galėčiau sau leisti naują autimobilį, tai ir Miele tik naują pirkčiau smile.gif Čia kas ką gali sau leist.
Atsakyti
QUOTE(palange @ 2010 12 10, 20:13)
Mano ir mašiniukas ne naujas  smile.gif  Jei galėčiau sau leisti naują autimobilį, tai ir Miele tik naują pirkčiau  smile.gif  Čia kas ką gali sau leist.

Bet mašiniukas ne "Bentley" turbūt dėvėtas? blink.gif
Tai gal už tuos 650 lt. geriau buvo paieškoti pažangesnės Bosch džiovyklės? g.gif Ar Jūs manote, kad vokiečiai tokie kvaili, kad išmestų gerą Mielę? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2010 12 11, 19:18)
Bet mašiniukas ne "Bentley" turbūt dėvėtas?  blink.gif
Tai gal už tuos 650 lt. geriau buvo paieškoti pažangesnės Bosch džiovyklės?  g.gif  Ar Jūs manote, kad vokiečiai tokie kvaili, kad išmestų gerą Mielę? lotuliukas.gif

O jūs esate pirkusi padėvėtą Miele? Ar jūsų artimieji? Aš jau rašiau, kad pirkau dėvėtą Miele, nes naujai gaila pinigų, o mano tėvai, tėvų draugai daug metų naudojasi naudotomis Miele skalbyklėmis. Jau rašiau, kad tėvai daaaug metų be absoliučiai jokių remontų skalbė naudota Miele, tada pakeitė guolį ir ta pačia skalbykle toliau jau ne vienerius metus sėkmingai naudojasi močiutė.
Aš gavau 2 metų garantiją, lygiai tokią pat gaučiau ir pirkdama naują Bosch smile.gif Ir patirtis rodo, kad naujas prastesnis daiktas retai kada ilgiau tarnauja nei dėvėtas geresnės kokybės daiktas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(palange @ 2010 12 12, 00:25)
O jūs esate pirkusi padėvėtą Miele? Ar jūsų artimieji? Aš jau rašiau, kad pirkau dėvėtą Miele, nes naujai gaila pinigų, o mano tėvai, tėvų draugai daug metų naudojasi naudotomis Miele skalbyklėmis. Jau rašiau, kad tėvai daaaug metų be absoliučiai jokių remontų skalbė naudota Miele, tada pakeitė guolį ir ta pačia skalbykle toliau jau ne vienerius metus sėkmingai naudojasi močiutė.
Aš gavau 2 metų garantiją, lygiai tokią pat gaučiau ir pirkdama naują Bosch  smile.gif Ir patirtis rodo, kad naujas prastesnis daiktas retai kada ilgiau tarnauja nei dėvėtas geresnės kokybės daiktas  smile.gif

blink.gif tai Jums būtina kad ant tos baltos dėžės būtų parašyta MIELE lotuliukas.gif Je ne ant naujos, tai bent ant dėvėtos g.gif
O jei tai būtų koks dėvėtas Bosch už tuos pačius litukus, bet naujesnis, ekonomiškesnis ir geriau atliekantis savo darbą. Čia joks rodiklis, kad šimtą metų skalbė sena Miele. lotuliukas.gif Galima ir 78-tųju mersu važinėti, bei žiūrėti juodai baltą šilelį. Juk tokių dalykų neperkate blink.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2010 12 12, 18:22)
blink.gif  tai Jums būtina kad ant tos baltos dėžės būtų parašyta MIELE  lotuliukas.gif  Je ne ant naujos, tai bent ant dėvėtos  g.gif
O jei tai būtų koks dėvėtas Bosch už tuos pačius litukus, bet naujesnis, ekonomiškesnis ir geriau atliekantis savo darbą. Čia joks rodiklis, kad šimtą metų skalbė sena Miele.  lotuliukas.gif  Galima ir 78-tųju mersu važinėti, bei žiūrėti juodai baltą šilelį. Juk tokių dalykų neperkate  blink.gif

Jei mano artimoje aplinkoje būtų buvę žmonių su itin gera patirtimi su ta jūsų baisiai peršama Bosch, tai tikriausiai būčiau pirkusi Bosch. Bet mano aplinkoje jau daaaug metų skalbimas reiškia Miele, jokių blogų atsiliepimų, taigi ir pati išsikrausčiusi iš tėvų namų nesvarsčiau, kuo skalbsiu... na o dabar ir kuo džiovinsiu. smile.gif
Bet nesuprantu, kuo mano dėvėta džiovyklė panaši į nespalvotą šilelį? Mano supratimu, vienintelis jos trūkumas - žema energijos klasė. unsure.gif
Atsakyti
Bet nesuprantu, kuo mano dėvėta džiovyklė panaši į nespalvotą šilelį? Mano supratimu, vienintelis jos trūkumas - žema energijos klasė. unsure.gif

blink.gif g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2010 12 13, 17:32)

Kas čia dabar? Nagi papasakokit, juk akivaizdžiai geriau už visus kitus nusimanot apie absoliučiai visą buitinę techniką, tai padėkit man suprast mano klaidas.

Ar naujoj Bosch džiovyklėj skalbiniai bus sausesni už sausus? biggrin.gif Ar lygesni už lygius? biggrin.gif

PS. ar galiu paklausti iš kur taip puikiai nusimanote apie visą buitinę techniką? ax.gif
Atsakyti
rasykite ka norite,bet mano sena skalbykle "Miele' buvo daug geresne uz dabartine nauja AEG.Skalbiu daug,jokio didelio ekonomiskumo nepastebejau.Vandeni iki tam tikros temperaturos turi pasildyti ir ta,ir ta,gal per men keli kilovatai ir susitaupe,kuriu ir nepastebejau wink.gif Dabar galvoju pirkti dziovykle,tai galvoju tik apie "Miele',tik idomu,kaip ten senose su"puku valymu"?
O speedy manau uz mus nusimano daugiau todel,kad pardavineja buitine technika biggrin.gif Tiesa,speedy? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smaika: 13 gruodžio 2010 - 21:02
QUOTE(Smaika @ 2010 12 13, 22:57)
rasykite ka norite,bet mano sena skalbykle "Miele' buvo daug geresne uz dabartine nauja AEG.Skalbiu daug,jokio didelio ekonomiskumo nepastebejau.Vandeni iki tam tikros temperaturos turi pasildyti ir ta,ir ta,gal per men keli kilovatai ir susitaupe,kuriu ir nepastebejau wink.gif Dabar galvoju pirkti dziovykle,tai galvoju tik apie "Miele',tik idomu,kaip ten senose su"puku valymu"?
  O speedy manau uz mus  nusimano daugiau todel,kad pardavineja buitine technika biggrin.gif Tiesa,speedy? biggrin.gif

Taip ir labai seniai.
Tiesiog senų daiktų gerbėjams noriu užduoti vieną klausimą: nejaugi manote, kad gamintojai kuria, bando ir diegia naujus dalykus šiaip sau iš neturėjimo kur dėti pinigus. Skalbyklių ir džiovyklių atveju naujienų privalumai ne taip akivaizdūs. Bet iš esmės viskas vystosi lygiai taip pat, kaip su automobiliais, televizoriais ir kt.
Nematau prasmės aiškinti kuo naujas daiktas geresnis už seną, kai "gal per men keli kilovatai ir susitaupe,kuriu ir nepastebejau".
Čia, ko gero, nebe technikos problema.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2010 12 14, 18:59)
Taip ir labai seniai.
Tiesiog senų daiktų gerbėjams noriu užduoti vieną klausimą: nejaugi manote, kad gamintojai kuria, bando ir diegia naujus dalykus šiaip sau iš neturėjimo kur dėti pinigus.  Skalbyklių ir džiovyklių atveju naujienų privalumai ne taip akivaizdūs. Bet iš esmės viskas vystosi lygiai taip pat, kaip su automobiliais, televizoriais ir kt.
Nematau prasmės aiškinti kuo naujas daiktas geresnis už seną, kai "gal per men keli kilovatai ir susitaupe,kuriu ir nepastebejau".
Čia, ko gero, nebe technikos problema.

Negalima sakyti, kad naudota buitine technika tokia bloga.
Seniau gaminta buitine technika daug patvaresne, ilgaamziskesne.
10 metu senumo Miele tarnauja dar 10 metu, o yra labai daug atveju, kad naujos skalbykles po 3-4 metu sugenda nepataisomai.
Dauguma senu skalbykliu bugnas buvo gaminamas is nerudijancio metalo, dabar ko gero tik Miele dar gamina su tokiais bugnais.
Aisku nauja technika turi nauju technologiju, bet nevisada tas pasiteisina.
Tiesiog yra atskiros pirkeju grupes, kas gali pirkti gera kokybiska daikta, perka Miele, Siemens, Bosch vokiska technika, kiti kas negali ipirkti tokios technikos, perka pigia BEKO, Ardo, Hansa arba naudota.
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2010 12 13, 21:57)
Dabar galvoju pirkti dziovykle,tai galvoju tik apie "Miele',tik idomu,kaip ten senose su"puku valymu"?

Maniškėje sistema labai paprasta - durelėse yra sietelis, kuriame ir surenkami pūkeliai, plaukeliai ir pan. Jį ištraukiu, perbraukiu drėgna ranka, dažniausiai susikaupia visa sauja turto... blink.gif

QUOTE(speedy @ 2010 12 14, 19:59)
Tiesiog senų daiktų gerbėjams noriu užduoti vieną klausimą: nejaugi manote, kad gamintojai kuria, bando ir diegia naujus dalykus šiaip sau iš neturėjimo kur dėti pinigus.

Gamintojai turi gaminti naujas prekes, kad turėtų ką pardavinėti, kiek žmonių perka naują daiktą vien todėl, kad senasis susidėvėjo MORALIŠKAI. Man tas technikos tobulėjimas tolygus kosmetikos "išradimams" - sugalvoja į kremą įdėti vitamino E ir pasipila banga naujų kremu su stebuklingu poveikiu, praėjus tai bangai didieji gamintojai įsikanda kokią kitą veikliąją medžiagą, pvz Q10, tada jau nauji super poveikio kremai su Q10... O man gal visai tinka senasis Nivea metaliniam indely biggrin.gif

QUOTE(Zilvinas @ 2010 12 14, 21:47)
Negalima sakyti, kad naudota buitine technika tokia bloga.
Seniau gaminta buitine technika daug patvaresne, ilgaamziskesne.

Ačiū, jau galvojau, kad aš viena tokia nenormali ir geriau perku keturis kartus pigesnį bet žymiai geresnės kokybės dėvėtą daiktą, nei taupau tuos kelis kilovatus per mėnesį ir lekiu paskui naujausias technikos madas... smile.gif
Atsakyti