Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė

Pas mane skalbyklė su 4,5 kg skalbinių įkrova. Niekada aš jos pilnos neprikraunu,tai visi skalbiniai man telpa į džiovyklę. Rankšluosčių prikraunu nemažai ( pvz. 2 vnt. 140x70, 4 vnt. 70x50, dar kokius 5 mažesnius) ir išdžiūna, būna minkšti, jokių spec. minkštiklių nenaudoju. Bet čia nuo rankšluosčio priklauso, jei iš prigimties šiurkštus, jokia džiovyklė nesuminkštins.
Nesiglamžymo funkcija reiškia, kad pasibaigus džiovinimo ciklui, bugnas kas kažkiek laiko sukinėjasi ir neleidžia skalbiniams susiglamžyti. O dėl lyginimo, tai čia nuo audinio priklauso. Jei iškarto sukabinsite ant pakabų, tai labai daug drabužių nebereikės lyginti.

Jūs turite tą Electroliux EDC 3250? Kur tik 3,4 kg telpa?
Kaip elektros sąnaudos? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo era27: 22 lapkričio 2010 - 10:22
QUOTE(Deiva1212 @ 2010 11 22, 01:11)
Pas mane skalbyklė su 4,5 kg skalbinių įkrova. Niekada aš jos pilnos neprikraunu,tai visi skalbiniai man telpa į džiovyklę. Rankšluosčių prikraunu nemažai ( pvz. 2 vnt. 140x70, 4 vnt. 70x50, dar kokius 5 mažesnius) ir išdžiūna, būna minkšti, jokių spec. minkštiklių nenaudoju. Bet čia nuo rankšluosčio priklauso, jei iš prigimties šiurkštus, jokia džiovyklė nesuminkštins.
Nesiglamžymo funkcija reiškia, kad pasibaigus džiovinimo ciklui, bugnas kas kažkiek laiko sukinėjasi ir neleidžia skalbiniams susiglamžyti. O dėl lyginimo, tai čia nuo audinio priklauso. Jei iškarto sukabinsite ant pakabų, tai labai daug drabužių nebereikės lyginti.

Pas mane skalbyklė 4 kg, tai irgi pagalvojau, kad turėtų beveik visas turinys tilpti į džiovyklę. Na jei ką tai galėsiu ir ant gyvatuko kai ką padžiauti. Svarbu, kad tik nebūtų tos per pusę kambario stovinčios džiovyklos doh.gif ištisai nukabinėtos kalnu skalbinių.
O rankšluosčių tai tikrai nemažai telpa bigsmile.gif Aš jau kažkaip bijojau, kad gal ten dviejų didelių rankšluosčių neįkiši biggrin.gif
O kad lyginti daugumos drabužių nereikės tai čia iš vis super variantas būtų.
Ačiū labai už atsiliepimus. Labai aš dvejojau dėl šios džiovyklės - bijojau, kad bus išmesti pinigai.
Dabar beliko tik pasieškoti kur geresnės kainos.
Atsakyti

[/quote]

Na aš idomumo dėlei palyginau kiek išnaudočiau vandens ir elektros turėdama dabar savo Bosch 4 kg skalbyklę + Electroliux EDC 3250 3,4 kg džiovyklę ir sakykim Miele 2 in 1 skalbyklę su džiovykle WT2780WPM (5,5 kg skalbyklė ir 3 kg džiovyklė), kuri kaip supratau yra viena iš taupiausių variantų pagal vandens ir elektros sąnaudas tarp 2 in 1. Tai elektros sunaudojimas labai panašus, o vandens sąnaudos 24 litrais mažesnės gaunasi pirmuoju atveju.

Taip, kad išeina taip, kad jei rinktis tarp 2 in 1 varianto ir tarp manojo kai yra mažytė skalbyklė + Electrolux maža džiovyklė, tai pagal sąnaudas taupesnis gaunasi pastarasis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xjurga: 22 lapkričio 2010 - 13:28
Na atrodo buvau jau rami, kad išsirinkau džiovyklę, bet dabar vėl susibalamutijau. Pasiskambinau dar pardavėjo pasiklausti apie Electroluz EDC 3250 ir HOOVER STHW 759 http://www.derekis.l...product/sthw759, tai sakė, kad Hoover nepalyginamai geriau - ir firma geresnė (prilygino Siemensui) ir pati džiovyklė, nes 5 kg.

Aš kažkaip tokios firmos net nesu girdėjusi g.gif Atseit UK ir JAV vos ne numeris vienas šita firma - profesionali.
Kas nors galite ką nors pasakyti apie Hoover buitinę techniką?

Įsivedus į google'ą šitą modelį kažkodėl daugiausiai lenkų puslapius išmeta g.gif
Atsakyti
QUOTE(era27 @ 2010 11 22, 11:21)

Instrukcijoj parašyta 2,78 kW/3,4 kg medvilnės. Tai ir pasiskaičiuokit, kiek kartų skalbiat per mėn., padauginkit iš 2,78 ir gausit mėnesio elektros sąnaudas.
Atsakyti
Laba diena,

gal galite atsakyti i mano klausima

kondensacine dziovykle drekina ar sausina patalpos ora?
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2010 12 03, 17:01)
Laba diena,

gal galite atsakyti i mano klausima

kondensacine dziovykle drekina ar sausina patalpos ora?

Aš sakyčiau, kad daugiau sausina; tiksliau, ji stipriai įšyla, patalpa (bent jau mūsų nedidukė katilinė) irgi prišyla, tai gal ir ta oro drėgmė kažkur nunyksta. O iš pačios džiovyklės drėgmės tai minimaliai - kol atidarai, kol susilankstai skalbinius, tai koks mililitras gal ir nugaruoja smile.gif Viskas gi eina į tą baką.
Atsakyti
As irgi pagaliau isigijau dziovykle - pirkau naudota miele smile.gif siaip kaip ir visai geras daiktas, tik niekaip as jos neperprantu blush2.gif kai nustatau programa ir ijungiu, dziovykle pradeda matyt matuoti dregme ir pati nustato dziovinimo laika pagal dregme, aisku nustato dvigubai ilgesni nei parasyta instrukcijoje (cia itariu del to, kad pas mane skalbiankeje max 1000 apsuku, mazoka turbut) blink.gif pirma karta kai jungiau, tai laukiau iki pat galo, o kitus kartus pasidare smalsu, kokia skalbiniu bukle po valandos - pasirodo jie jau sausi bigsmile.gif tai taip ir nesupratau kodel ji nustato toki ilga dziovinimo laika (3 val.) ? gal kam yra taip buve?
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2010 12 04, 22:06)
As irgi pagaliau isigijau dziovykle - pirkau naudota miele  smile.gif  siaip kaip ir visai geras daiktas, tik niekaip as jos neperprantu  blush2.gif  kai nustatau programa ir ijungiu, dziovykle pradeda matyt matuoti dregme ir pati nustato dziovinimo laika pagal dregme, aisku nustato dvigubai ilgesni nei parasyta instrukcijoje (cia itariu del to, kad pas mane skalbiankeje max 1000 apsuku, mazoka turbut)  blink.gif  pirma karta kai jungiau, tai laukiau iki pat galo, o  kitus kartus pasidare smalsu, kokia skalbiniu bukle po valandos - pasirodo jie jau sausi  bigsmile.gif  tai taip ir nesupratau kodel ji nustato toki ilga  dziovinimo laika (3 val.) ? gal kam yra taip buve?

Sveiki,

gal galit pasidalinti, kur jus ja pirkot? as ieskau to paties varianto, bet noriu geresnes, ne visisko antikvaro smile.gif o kokia jums pavyko nurauti? ( kokio amziaus?) na ,ir kaina zinoma smalsu. nes nauja kur norejau pirkti, tai net is pirmu ranku 4.tukst siekia..
buciau dekinga uz kontaktus ir pan.
Galite ir i a.z. aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(<aries> @ 2010 12 08, 23:54)
Sveiki,

gal galit pasidalinti, kur jus ja pirkot? as ieskau to paties varianto, bet noriu geresnes, ne visisko antikvaro smile.gif o kokia jums pavyko nurauti? ( kokio amziaus?) na ,ir kaina zinoma smalsu. nes nauja kur norejau pirkti, tai net is pirmu ranku 4.tukst siekia..
buciau dekinga uz kontaktus ir pan.
Galite ir i a.z.  aciuks.gif

Na už naują Miele džiovyklę galima ir nemokėti 4 tūkstančių. Bet jei kokią dėvėtą pirkti už kokius du, tai jau klausimas. Nes senesnės buvo C klasės schmoll.gif o A-50 proc. energijos klasės nauja Bosch WTW 86581SN tikrai vertingesnis pirkinys už panašią pinigų sumą.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2010 12 09, 15:58)
Bet jei kokią dėvėtą pirkti už kokius du, tai jau klausimas.

aš savo dėvėtą Miele (C klasės) pirkau už 650 Lt... O čia didžiulis skirtumas manau ar 650 Lt ar ta pigiausia nauja Miele 3000 Lt...
Atsakyti
Mergaitės, gal kas pamenat, kiek TF kainuoja (kainavo, nes dabar jau seniai nemačiau parduotuvėje) Lenor servetėlės džiovyklei? Ir kiek ten vienetų? Ačiū.
Atsakyti