Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė

QUOTE(oncee @ 2010 11 02, 10:08)
Buvau nuvaziavusi daryti bandymo smile.gif su dziovykle. Vietoje suslapinom ir isgrezem vyro kostiumines kelnes ir marskinius, tada "pasovem" i dziovykle. Rezultatas neblogas  bigsmile.gif 

jetus kaip prajuokinot lotuliukas.gif o vyras sutiko su tokiu eksperimentu ar vežėtės atskirai iš namų kelnes ir marškinius bigsmile.gif greičiausiai antras variantas, bet labai jau juokingai nuskambėjo hihihi.gif

pas mus džiovykla ir skalbykla atskirai, ką tik keitėm ir vieną, ir kitą, tai džiovyklą rinkomės AEG taupančią el. energiją, sąnaudos gal dvigubai mažesnės thumbup.gif tiesa dar neišbandėm, bet tikiuosi nenusivilsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, ar naudojantis kondensacinėm džiovyklėm, nebūna garų nei trupučio? Ant sienų? Vietos neturiu vonioje, norėčiau statyti džiovyklę į tamsų kambariuką bute g.gif Žiūriu pas tėvus, jie kaip džiovina, šiek tiek vonioje būna garais padengtos plytelės ant sienų unsure.gif Jei jos tikrai skleidžia garų, kad ir nedidelį kiekį, tai sudrėks visi daiktai sandėliuke, ir sienos nusilups g.gif Ką galit pasakyti apie tai iš praktinės patirties? g.gif
Atsakyti
QUOTE(era27 @ 2010 11 15, 20:22)
Noriu paklausti, ar naudojantis kondensacinėm džiovyklėm, nebūna garų nei trupučio? Ant sienų? Vietos neturiu vonioje, norėčiau statyti džiovyklę į tamsų kambariuką bute g.gif  Žiūriu pas tėvus, jie kaip džiovina, šiek tiek vonioje būna garais padengtos plytelės ant sienų unsure.gif  Jei jos tikrai skleidžia garų, kad ir nedidelį kiekį, tai sudrėks visi daiktai sandėliuke, ir sienos nusilups g.gif  Ką galit pasakyti apie tai iš praktinės patirties? g.gif

Garų būna. Naujosiose džiovyklėse ženkliai mažiau nei seniau būdavo, bet yra. Reikia priverstinės ventiliacijos.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2010 11 15, 19:50)
Garų būna. Naujosiose džiovyklėse ženkliai mažiau nei seniau būdavo, bet yra. Reikia priverstinės ventiliacijos.

Mano džiovyklė stovi laisvame nedideliame kambaryje. Jai veikiant langas neaprasoja vadinasi g.gif garų kaip ir nėra.. (pvz. jei virtuvėje verdant puodui nors trumpam užmirštu įjungti gartraukį - langas iš kart rasoja).
Vonioje plytelės ko gero sudrėksta todėl, kad veikiant džiovyklei būna gana šilta ir dėl to atsiranda kondensatas ant plytelių (jos rasoja, nes yra vėsesnės)..
Atsakyti
Ieškau informacijos apie siauresnes džiovykles help.gif
Pakolkas pavyko rasti tik šiuos modelius:

1. ELECTROLUX EDC 3250 - 3,4 kg; galia 2,78 C klasė.
5 džiovinimo programos, nesiglamžymo programa.
http://www.avitela.l...rolux-edc-3250/

2. Blomberg TKT 5353 - 5 kg; galia 3,3 (C klasė).
11 programų, nesiglamžymo funkcija, džiovinimo atidėjimas.
http://www.blomberg-...mberg-tkt-5353/

3. HOOVER STHW 759 - 5 kg; galia 3,2 C klasė
Fuzzy Logic technologijos, drėgmės jutiklis, automatinis aušinimas, laikmatis, Soft Touch technologijos, 4 džiovinimo lygiai.
http://derekis.lt/st...product/sthw759

Gal kas žino dar kokių siauresnių džiovyklių modelių?

Vonioje stovi siaura 40 cm skalbyklė Boch (4 kg), tai kaip variantas būtų Electrolux džiovyklė kurią galima būtų pakabinti virš jos ant sienos.

Labiausiai man užkliūna šiose džiovyklėse tai, kad jos C klasės. Bijau, kad labai brangiai gausis naudojimasis. Turiu 2 vaikus, tai skalbiu praktiškai kiekvieną dieną. Taigi idealiausia būtų rasti dar kokį modelį su aukštesne klasė.

Gal kas turit kurią nors iš čia minėtų džiovyklių?

Kiek suprantu visos šios džiovyklės tikrai nėra labai geros, nes ir programų jose mažai ir elektros energijos daug valgo tai sprendžiu dilemą ar geriau jokios džiovyklės nei tokia ar vis dėlto verta investuoti ir į tokią?

Dar su vyru galvojam apie tokį variantą, kaip pikrti normalių išmatavimų bet 2 in 1 skalbyklę su džiovykle g.gif Kažin ar geriau būtų nei dabar turima siaura skalbyklė + siaura džiovyklė g.gif

Būčiau labai dėkinga visiems už informaciją ir pamąstymus siaurų džiovyklių klausimais aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xjurga: 18 lapkričio 2010 - 15:13
QUOTE(xjurga @ 2010 11 18, 16:11)
Dar su vyru galvojam apie tokį variantą, kaip pikrti normalių išmatavimų bet 2 in 1 skalbyklę su džiovykle  g.gif  Kažin ar geriau būtų nei dabar turima siaura skalbyklė + siaura džiovyklė  g.gif

Turiu du atskirus daiktus, ir manau, kad 2in1 turi vieną privalumą (tiesa, nežinau, turintys patikslinkite) - galima ir skalbti, ir džiovinti naktimis, kai elektra pigesnė. Nes kai mašinos dvi, nesikelsi gi naktį krauti iš skalbenkės į džiovyklę... Tai va to naktinio elektros naudojimo aš ir pasigendu su dviem mašinom.
Atsakyti
QUOTE(Kuitulienė @ 2010 11 19, 12:00)
Turiu du atskirus daiktus, ir manau, kad 2in1 turi vieną privalumą (tiesa, nežinau, turintys patikslinkite) - galima ir skalbti, ir džiovinti naktimis, kai elektra pigesnė. Nes kai mašinos dvi, nesikelsi gi naktį krauti iš skalbenkės į džiovyklę... Tai va to naktinio elektros naudojimo aš ir pasigendu su dviem mašinom.

Jei 2in1 - skalbiat 6kg, o dziovinti turit 3 kg - tai gi keltis vis gi reiketu, kad atrinkti skalbinius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rrasulyte @ 2010 11 19, 12:08)
Jei 2in1 - skalbiat 6kg, o dziovinti turit 3 kg - tai gi keltis vis gi reiketu, kad atrinkti skalbinius  mirksiukas.gif

Tuo paciu po skalbimo neteko matyti, kad automatiskai pasileistu dziovinimas.
Reiks keltis ir paleisti dziovinimo programa.
Atsakyti
Valio, gyvensiu rami žinodama, kad geriau būti negalėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2010 11 18, 16:11)
Ieškau informacijos apie siauresnes džiovykles help.gif
Pakolkas pavyko rasti tik šiuos modelius:

1. ELECTROLUX EDC 3250 - 3,4 kg; galia 2,78 C klasė.
5  džiovinimo programos, nesiglamžymo programa.
http://www.avitela.l...rolux-edc-3250/

2. Blomberg TKT 5353 - 5 kg; galia 3,3 (C klasė).
11 programų, nesiglamžymo funkcija, džiovinimo atidėjimas.
http://www.blomberg-...mberg-tkt-5353/

3. HOOVER STHW 759 - 5 kg; galia 3,2 C klasė
Fuzzy Logic technologijos, drėgmės jutiklis, automatinis aušinimas, laikmatis, Soft Touch technologijos, 4 džiovinimo lygiai.
http://derekis.lt/st...product/sthw759
Gal kas žino dar kokių siauresnių džiovyklių modelių?

Vonioje stovi siaura 40 cm skalbyklė Boch (4 kg), tai kaip variantas būtų Electrolux džiovyklė kurią galima būtų pakabinti virš jos ant sienos.

Labiausiai man užkliūna šiose džiovyklėse tai, kad jos C klasės. Bijau, kad labai brangiai gausis naudojimasis. Turiu 2 vaikus, tai skalbiu praktiškai kiekvieną dieną. Taigi idealiausia būtų rasti dar kokį modelį su aukštesne klasė.

Gal kas turit kurią nors iš čia minėtų džiovyklių?

Kiek suprantu visos šios džiovyklės tikrai nėra labai geros, nes ir programų jose mažai ir elektros energijos daug valgo tai sprendžiu dilemą ar geriau jokios džiovyklės nei tokia ar vis dėlto verta investuoti ir į tokią?

Dar su vyru galvojam apie tokį variantą, kaip pikrti normalių išmatavimų bet 2 in 1 skalbyklę su džiovykle  g.gif  Kažin ar geriau būtų nei dabar turima siaura skalbyklė + siaura džiovyklė  g.gif

Būčiau labai dėkinga visiems už informaciją ir pamąstymus siaurų džiovyklių klausimais aciuks.gif

Aš turiu ELECTROLUX EDC 3250. Neturi daug funkcijų, bet skalbinius išdžiovina. Man geriau tokia, nei jokios.
Atsakyti
QUOTE(Deiva1212 @ 2010 11 19, 16:19)
Aš turiu ELECTROLUX EDC 3250. Neturi daug funkcijų, bet skalbinius išdžiovina. Man geriau tokia, nei jokios.

Oi kaip smagu, kad parašėte bigsmile.gif
Aš kaip tik dabar labiausiai apie šią džiovyklę galvoju, nes ji užimtų mažiausiai vietos.
Norėjau dar pasiklausti ar pavyzdžiui kokius rankšluosčius džiovinant (tikiuosi, kad telpa į ją rankšluostis didelis biggrin.gif ) jie būna pūresni, nes kiek skaičiau tai supratau, kad džiovyklėse džiovinti rankšluosčiai būna minkštesni (o gal čia tose didesnėse džiovyklėse taip būna)?
Ar išdžiovinus skalbinius šia džiovykle juos paskui reikia lyginti? Funkcija mačiau yra tik nesiglamžymo g.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2010 11 21, 19:44)
Oi kaip smagu, kad parašėte  bigsmile.gif
Aš kaip tik dabar labiausiai apie šią džiovyklę galvoju, nes ji užimtų mažiausiai vietos.
Norėjau dar pasiklausti ar pavyzdžiui kokius rankšluosčius džiovinant (tikiuosi, kad telpa į ją rankšluostis didelis  biggrin.gif )  jie būna pūresni, nes kiek skaičiau tai supratau, kad džiovyklėse džiovinti rankšluosčiai būna minkštesni (o gal čia tose didesnėse džiovyklėse taip būna)?
Ar išdžiovinus skalbinius šia džiovykle juos paskui reikia lyginti? Funkcija mačiau yra tik nesiglamžymo  g.gif

Pas mane skalbyklė su 4,5 kg skalbinių įkrova. Niekada aš jos pilnos neprikraunu,tai visi skalbiniai man telpa į džiovyklę. Rankšluosčių prikraunu nemažai ( pvz. 2 vnt. 140x70, 4 vnt. 70x50, dar kokius 5 mažesnius) ir išdžiūna, būna minkšti, jokių spec. minkštiklių nenaudoju. Bet čia nuo rankšluosčio priklauso, jei iš prigimties šiurkštus, jokia džiovyklė nesuminkštins.
Nesiglamžymo funkcija reiškia, kad pasibaigus džiovinimo ciklui, bugnas kas kažkiek laiko sukinėjasi ir neleidžia skalbiniams susiglamžyti. O dėl lyginimo, tai čia nuo audinio priklauso. Jei iškarto sukabinsite ant pakabų, tai labai daug drabužių nebereikės lyginti.
Atsakyti