Radau ir Vilniuje tokia parduotuve, kuri prekiauja naudota Miele, AEG, Electrolux ir kt. technika is Vokietijos (uab Mieleteka). Garantija duoda tik metams, bet vistiek gerai.
Buvau nuvaziavusi daryti bandymo

su dziovykle. Vietoje suslapinom ir isgrezem vyro kostiumines kelnes ir marskinius, tada "pasovem" i dziovykle. Rezultatas neblogas
Tik... Vieni marskiniai, kurie buvo lengvesni uz kelnes, isliko susiglamze nuo kelniu svorio, kurios vis uzkrisdavo ant ju, bet jas atskirai isdziovinus tikrai
Ir vienos kelnes siek tiek susitrauke, bet ant ju etiketes parasyta, kad negallima dziovinti dziovykleje

Bet kantas liko ir siaip labai labai lygios atrode. Aisku greziant nestatem labai daug apsuku, apyslapias dejom. Ilgai dziovino, bet rezultatas
Apie patalyne, ranksluoscius ir vaikiskus rybelius nera nei kalbu
Dar viena labai gera dziovykles savybe, kad surenka pukelius ir pan. kelnes kaip naujos buvo, o siaip jos linkusios apsipukuoti.
Pasirodo tikrai geras daiktas dziovykle. Tik reikia tureti vietos jai ir lt nusipirkti ja.
Berasant prisiminiau vienos pazistamos fraze apie dziovykle: "man nepatinka nenaturaliai isdziuve skalbiniai". Gal kas galetu pasidalinti sia tema kazka. Nes man tai jie tokie minkstuciai, svelnuciai ir lygus

tai kaip gali nepatikti. Aisku as neturiu dar dziovykles, ir nedziovinau juose savo rubu, bet ar yra koks skirtumas "ant kuno" kai rubas isdziuves dziovykleje? Gal labai jautrios odos zmonems netinka? ar dar kazkas su jais pasidaro? nes pazistama sake, kad jie pasidaro kazkokie "kitokie" ir jai nemalonus. As po bandymo nepastebejau nieko nemalonaus, parasykit kas turit dziovykles kas tai galetu buti...