Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė

Kuo toliau, tuo labiau džiaugiuosi Electrolux EDI 97170W. Super daiktas. Lyginimo su garais dar neteko panaudot, nes ir be jos kol kas nėra ką lygint. Rūbus išimus minkštutėlius, puručius. Džiovinau net keletą palaidinukių, kurių etiketėj rašo, kad negalima džiovint, bet parinkau programą švelnią ir viskas OK.
Atsakyti

i 
Skelbimai forume DRAUDŽIAMI.
Atsakyti

i 
Žinutės ne į temą perkeltos čia
Atsakyti
QUOTE(Unregistered @ 2010 10 13, 23:00)
lietuvaite001, o kaip su vilnos/batų džiovinimu? Aną dieną sumečiau į mūsų AEG 88840 keturis megztukus ir laiką pailginau iki val., o jie vistiek drėgni liko - gavau iš naujo džiovinti tongue.gif . Ir vaiko batus čia kažkurią dieną skubiai džiovinau, tai irgi drėgni liko, o sintetikos programą, kurią pasiūlė pasirinkti vyras, pabijojau jungti unsure.gif . Sakau, dar batai išsilydys lotuliukas.gif ...

Vilnos programa niekada neišdžiovins taip, kad galėtumėt iškart užsidėti.
Bet pagal viską vilnos negalima perdžiovinti (kad nesusitrauktų).
Dar, keturi megztukai gana daug, tiek dėti nebandyčiau smile.gif
Jei megztukai be vilnos puikiai tinka sintetikos "švelni" programa.
Kas dėl batų, jei tai kedai pritaikyti plauti, tuomet galite drąsiai džiovinti sintetikos programa (delicate).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatas ir Monika: 18 spalio 2010 - 17:21
Šiandien ir aš džiaugiuosi nauju pirkiniu - džiovykle. Net neįsivaizdavau, kad šitas daiktas toooks geras. Mane nervindavo šaltuoju metų laiku tris dienas džiūstantys džinsai, o jau patalynė.. unsure.gif Todėl vakar ir nusipirkom džiovyklę. Bet pasirodo, kad skalbiniai ne tik išdžiovinami, bet ir išlyginami thumbup.gif O tai, kad surenka visokius pūkelius - apskritai stebuklas thumbup.gif Mano vyras turi krūvą juodų maikių, tai nors pusdienį stovek prie jų su ta lipnia juosta - pukų surinkėju, vis tiek lieka apsipūkavę, o dabar kai iš džiovyklės ištraukiau thumbup.gif

Tiesa, aš laaabai myliu Miele buitinę techniką, naujos sau leisti negalim, todėl tiek skalbimo mašiną, tiek dabar džiovyklę pirkom naudotus (juos atsiveža iš Olandijos, sutvarko, išvalo ir parduoda). Gauni 24 mėn garantiją... Kuriam laikui suteikiama garantija naujoms džiovyklėms? Tiesa, mes už savąją mokėjom 650 Lt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo palange: 23 spalio 2010 - 14:47
QUOTE(palange @ 2010 10 23, 15:46)
Šiandien ir aš džiaugiuosi nauju pirkiniu - džiovykle. Net neįsivaizdavau, kad šitas daiktas toooks geras. Mane nervindavo šaltuoju metų laiku tris dienas džiūstantys džinsai, o jau patalynė.. unsure.gif  Todėl vakar ir nusipirkom džiovyklę. Bet pasirodo, kad skalbiniai ne tik išdžiovinami, bet ir išlyginami  thumbup.gif  O tai, kad surenka visokius pūkelius - apskritai stebuklas  thumbup.gif  Mano vyras turi krūvą juodų maikių, tai nors pusdienį stovek prie jų su ta lipnia juosta - pukų surinkėju, vis tiek lieka apsipūkavę, o dabar kai iš džiovyklės ištraukiau  thumbup.gif

Tiesa, aš laaabai myliu Miele buitinę techniką, naujos sau leisti negalim, todėl tiek skalbimo mašiną, tiek dabar džiovyklę pirkom naudotus (juos atsiveža iš Olandijos, sutvarko, išvalo ir parduoda). Gauni 24 mėn garantiją... Kuriam laikui suteikiama garantija naujoms džiovyklėms? Tiesa, mes už savąją mokėjom 650 Lt...

Palangyt, parasyk modeliuka?? rolleyes.gif Ji kondensacine ir lygina ar ne taip???//////
Atsakyti
QUOTE(palange @ 2010 10 23, 15:46)
Šiandien ir aš džiaugiuosi nauju pirkiniu - džiovykle. Net neįsivaizdavau, kad šitas daiktas toooks geras. Mane nervindavo šaltuoju metų laiku tris dienas džiūstantys džinsai, o jau patalynė.. unsure.gif  Todėl vakar ir nusipirkom džiovyklę. Bet pasirodo, kad skalbiniai ne tik išdžiovinami, bet ir išlyginami  thumbup.gif  O tai, kad surenka visokius pūkelius - apskritai stebuklas  thumbup.gif  Mano vyras turi krūvą juodų maikių, tai nors pusdienį stovek prie jų su ta lipnia juosta - pukų surinkėju, vis tiek lieka apsipūkavę, o dabar kai iš džiovyklės ištraukiau  thumbup.gif

Paskaiciau jusu pagyras ir as uzsinorejau, bet naujos kainos neikasiu. Gal gali parasyti (i AZ) kur parduodamos naudotos su garantija smile.gif labai palengvintu man buiti smile.gif ir nenuvarytu i bankrota smile.gif

Pagrindinis klausimas, nuo atsakymo priklausys mano apsisprendimas smile.gif Ar vyriskas kostiuminias kelnes ir marskinius smile.gif vyras juos kasdien devi sad.gif dziovykle juos taip isdziovins, kad nereikes lyginti???? smile.gif Kantas liks???? ir rankoviu lyginti nereikes????? smile.gif Ar yra tokia dziovyklle, kuri situs darbus gali padaryti uz mane??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oncee @ 2010 10 24, 01:35)
Paskaiciau jusu pagyras ir as uzsinorejau, bet naujos kainos neikasiu. Gal gali parasyti (i AZ) kur parduodamos naudotos su garantija smile.gif labai palengvintu man buiti smile.gif ir nenuvarytu i bankrota smile.gif

Pagrindinis klausimas, nuo atsakymo priklausys mano apsisprendimas smile.gif Ar  vyriskas kostiuminias kelnes ir marskinius smile.gif vyras juos kasdien devi sad.gif dziovykle juos taip isdziovins, kad nereikes lyginti???? smile.gif  Kantas liks???? ir rankoviu lyginti nereikes????? smile.gif Ar yra tokia dziovyklle, kuri situs darbus gali padaryti uz mane??? smile.gif

Man irgi rupi abu sie klausimai. Lauksim atsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2010 10 24, 07:53)
Man irgi rupi abu sie klausimai. Lauksim atsakymo 4u.gif

Nebukit naivios, nera toku dziovykliu.
Atsakyti
Vaje kiek daug klausimų smile.gif
Modelis... Ant pačios džiovyklės rašo "Miele novotronic C Sommerwind". Kondensacinė (reikia ištraukt ir išpilt stalčiuką) Funkcijų dar nespėjau išsiaiškint, nes jos užrašytos olandiškai, bet kiek suprantu ten programos pagal medžiagą - medvilnei, sintetikai, vilnai. Ten (vėl gi jei gerai suprantu) atskiros funkcijos "lyginimas" nėra, aš vakar tiesiog užstačiau sausiausią programą medvilnei ir išėmus skalbinius džiaugiausi, kad nereikės lygint nei džinsų, nei palaidinių (kurias ankščiau ištraukus iš skalbyklės purtydavau, purtydavau ir džiovindavau ant pakabos, bet vis tiek tekdavo lyginti).
Mano vyras nenešioja kostiumų ir marškinių (vietoj to - baltas virėjo kostiumas ir prijuostės blush2.gif ) Bet einu pasikuisiu spintoj, pabandymui išskalbsiu ir išždiovinsiu kokį kostiumą smile.gif
Mes pirkom iš parduotuvėlės Kaune, Petrašiūnuose, parašysiu tel nr į až. Aš manau, kad tokių pardavėjų yra tikrai daugiau Kaune, bet mes (mano tėvai, tėvų draugai) visas skalbykles ir džiovykles iš jų pirkom, niekam neteko pasinaudot ta 24 mėn garantija, nes nesugedo. Tiesa, mano tėvų senajai skalbyklei (aišku Miele biggrin.gif ) po kokių 5-6 metų naudojimo subyrėjo guolis, tai jį pakeitė ir ta skalbykle toliau sėkmingai naudojasi močiutė smile.gif
Tiesa, kai prieš daug metų iš jų pirko tą pirmąją skalbyklę ir nesuprato ant jos užrašytų olandiškų programų (perkant tie vyrukai paaiškina, bet kol grįžo namo pamiršo), tai aš parašiau emeilą į Miele ir jie man nemokamai atsiuntė storiausią instrukciją paštu (vokiškai, nes aš vokiškai geriau moku nei angliškai) smile.gif
Papildyta:
Žinokit nerandu normalaus kostiumo g.gif Tik velveto, bet čia visai kita opera... unsure.gif
Atsakyti
Geriau paieškojus radau lipduką su techniniais duomenimis, taigi tikslus modelis T495C Azora C
Atsakyti
QUOTE(palange @ 2010 10 24, 14:26)
Vaje kiek daug klausimų  smile.gif
Modelis... Ant pačios džiovyklės rašo "Miele novotronic C Sommerwind". Kondensacinė (reikia ištraukt ir išpilt stalčiuką) Funkcijų dar nespėjau išsiaiškint, nes jos užrašytos olandiškai, bet kiek suprantu ten programos pagal medžiagą - medvilnei,  sintetikai, vilnai. Ten (vėl gi jei gerai suprantu) atskiros funkcijos "lyginimas" nėra, aš vakar tiesiog užstačiau sausiausią programą medvilnei ir išėmus skalbinius džiaugiausi, kad nereikės lygint nei džinsų, nei palaidinių (kurias ankščiau ištraukus iš skalbyklės purtydavau, purtydavau ir džiovindavau ant pakabos, bet vis tiek tekdavo lyginti).
Mano vyras nenešioja kostiumų ir marškinių (vietoj to - baltas virėjo kostiumas ir prijuostės  blush2.gif ) Bet einu pasikuisiu spintoj, pabandymui išskalbsiu ir išždiovinsiu kokį kostiumą  smile.gif
Mes pirkom iš parduotuvėlės Kaune, Petrašiūnuose, parašysiu tel nr į až. Aš manau, kad tokių pardavėjų yra tikrai daugiau Kaune, bet mes (mano tėvai, tėvų draugai) visas skalbykles ir džiovykles iš jų pirkom, niekam neteko pasinaudot ta 24 mėn garantija, nes nesugedo. Tiesa, mano tėvų senajai skalbyklei (aišku Miele  biggrin.gif ) po kokių 5-6 metų naudojimo subyrėjo guolis, tai jį pakeitė ir ta skalbykle toliau sėkmingai naudojasi močiutė  smile.gif
Tiesa, kai prieš daug metų iš jų pirko tą pirmąją skalbyklę ir nesuprato ant jos užrašytų olandiškų programų (perkant tie vyrukai paaiškina, bet kol grįžo namo pamiršo), tai aš parašiau emeilą į Miele ir jie man nemokamai atsiuntė storiausią instrukciją paštu (vokiškai, nes aš vokiškai geriau moku nei angliškai)  smile.gif
Papildyta:
Žinokit nerandu normalaus kostiumo  g.gif  Tik velveto, bet čia visai kita opera... unsure.gif

Norejau paklausti ar Jusu dziovykle dziovina pagal likutine dregme? Ir kokia elektros sanaudu klase? Nes niekur internete nerandu sio modeliuko aprasymo... blush2.gif
Atsakyti