turiu 2 in 1 Hoover firmos, galima skalbti ir dziovinti po 5 kg, bet jei dziovinti is ties 5 kg, tai ner ko ir noret kad jie butu nesusiglamze. o dziovinant galima pasirinkti dziovinimo temperatura. man labai patogu vaiko rubus greit i apyvart paleisti, ranksluoscius ant smugiopradziovinti.
vienintelis minusas kad po baltu skalbiniu dziovinimo reikia praskalauti tuscia eiga masina, nes to nepadarius, juodi apsivelia baltais pukais
Mano irgi Hoover 2 in 1 Bet šitoj diskusijoj nieko protingo negaliu pasakyti - apskritai gal tik vieną kartą buvau įjungusi džiovyklę per ketverius metus Skalbia 5 kg, džiovina pusę kiekio
QUOTE(Raganėlė @ 2007 10 02, 08:56)
turiu 2 in 1 Hoover firmos, galima skalbti ir dziovinti po 5 kg, bet jei dziovinti is ties 5 kg, tai ner ko ir noret kad jie butu nesusiglamze. o dziovinant galima pasirinkti dziovinimo temperatura. man labai patogu vaiko rubus greit i apyvart paleisti, ranksluoscius ant smugiopradziovinti.
vienintelis minusas kad po baltu skalbiniu dziovinimo reikia praskalauti tuscia eiga masina, nes to nepadarius, juodi apsivelia baltais pukais
aciu uz naudinga pastaba, o kazin dziovyklese taip nebuna (nors mazai tiketi, kad kas pasakys )
QUOTE(1000inis @ 2007 10 02, 16:44)
aciu uz naudinga pastaba, o kazin dziovyklese taip nebuna (nors mazai tiketi, kad kas pasakys )
Atskirose dziovyklose tie pukai iskarto surenkami i filtra ir tokiu problemu nebuna.
pas mumi Ardo 2 in1 tai skalbia 8 dziovina 4. Bet nedaug ta dziovinima tenaudojom gal ziema kelis kartus nes vasara tik kieme viska dziaunam.
QUOTE(Zilvinas @ 2007 10 03, 18:45)
nieko nieko nereikia lyginti ???
as turiu atskira dziovykle Aeg, tai palyginu tik vyro marskinius, su kuriais i darba eina, o daugiau visiskai nieko , bet isimu iskart tik isdziovinus, nes jei pabuna, tai tada pasiglamzo. Nepakartojamas pagalbininkas buityje.
Aš jau daugiau nei metai turiu atskirą džiovinimo mašiną. Pavadinimo tiksliai neatsimenu - vokiška iš B raidės. Atsidžiaugti negaliu. Šiaip kokį mum skirtumą sakė pardėj, kai pirkom, tai kad tos 2 in 1 džiovindamos naudoja vandenį (nežinau ar visos, nes iš tikro labai nesidomėjom ), o atskiros džiovina šiltą orą pūsdamos. Iš savo patirties galiu patarti, kad nereikia pirkti su labai daug funkcijų (daug skirtingų džiovinimo programų) nes aš dažniausiai naudoju vieną - sintetiniams drabužiams vidutinio šiltumo temp. Retai dar vėsesnės temp. Nes kai džiovini vėsesne temp. tai rūbai ne taip susiglamžo. Dar vienas privalumas - nereikia skalbinių džiauti ant džiovyklės, nereikia sukti galvos, kur ją pastatyti, paskui nereikia nurinkinėti ir, svarbiausia, nereikia lyginti drabužių. Ir kas man labiausiai patika - tiesiog esi priverstas tvarkingai gyventi, nes išdžiovintus drabužius reikia iškarto susilankstyti ar susikabinti, kitaip jie susiglamžo (juk ir išlygintus rūbus sumesdama į krūvą juos suglamžytum). Lyginu nebent medvilnius marškinius ilgomis rankovėmis, nes susiglamžo rankovės
apkritai džiovyklės yra
apkritai džiovyklės yra
Aš kaip tik suku galvą, ar rinktis tokią skalbialkę-džiovyklę. Šiaip tai man atskira džiovyklė kaip ir nereikalinga, nenoriu apsikraut daiktais. Konsultantas sakė, kad skirtumas toks, kad atskiros džiovyklės nurenka pūkus nuo rūbų, o bendros -ne.
Nusižiūrėja tokią:
skalbialkė-džiovyklė
Nusižiūrėja tokią:
skalbialkė-džiovyklė
QUOTE(linuke_ @ 2007 10 05, 10:30)
Aš jau daugiau nei metai turiu atskirą džiovinimo mašiną. Pavadinimo tiksliai neatsimenu - vokiška iš B raidės. Atsidžiaugti negaliu. Šiaip kokį mum skirtumą sakė pardėj, kai pirkom, tai kad tos 2 in 1 džiovindamos naudoja vandenį (nežinau ar visos, nes iš tikro labai nesidomėjom ), o atskiros džiovina šiltą orą pūsdamos. Iš savo patirties galiu patarti, kad nereikia pirkti su labai daug funkcijų (daug skirtingų džiovinimo programų) nes aš dažniausiai naudoju vieną - sintetiniams drabužiams vidutinio šiltumo temp. Retai dar vėsesnės temp. Nes kai džiovini vėsesne temp. tai rūbai ne taip susiglamžo. Dar vienas privalumas - nereikia skalbinių džiauti ant džiovyklės, nereikia sukti galvos, kur ją pastatyti, paskui nereikia nurinkinėti ir, svarbiausia, nereikia lyginti drabužių. Ir kas man labiausiai patika - tiesiog esi priverstas tvarkingai gyventi, nes išdžiovintus drabužius reikia iškarto susilankstyti ar susikabinti, kitaip jie susiglamžo (juk ir išlygintus rūbus sumesdama į krūvą juos suglamžytum). Lyginu nebent medvilnius marškinius ilgomis rankovėmis, nes susiglamžo rankovės
apkritai džiovyklės yra
apkritai džiovyklės yra
Tai tiesa. Turim mes Candy 2 in 1, tai vandens naudoja dvigubai, kai skalbi ir dziovini. Be siaip tai patogu...
Turim 2in1 Zanusi skalbia 6, džiovina iki 3 kg. Man tai super dalykas, nes žymiai sumažėjo lyginimo ir žiemą nereikia apkrauti kambarių džiovinamais rūbais. O tai, kad džiovina tik pusę kiekio man neproblema - nuimu rūbus, kurių negalima džiovinti, o ir porą kartų paleisti džiovinimą neproblema. Vienintelis trūkumas - tai, kad aparatas reikalauja daug galios, tad žiemą vakare geriau net nejungti - nevažiuoja - viską darau dieną ir naktį, kai name mažiau energijos vartojama. Bet atsakant į temą, manau, kad jeigu yra vietos tai du aparatai visada yra geriau nei vienas.
Naudoju atskira, ir tuo labai dziaugiuosi. Manau, kad dalykai kurie skirti atliekti daug funkciju, nei vienos gerai neatlieka. Kaip ir sampunas kartu su kondicionieriums - nei plauna nei skalauja .
Zodziu as tik uz atskiras.
Gyvendama bute neisivaizduoju kaip isdziovinciau visus skalbinius tokia ziema
Naudojam Blomberg
Zodziu as tik uz atskiras.
Gyvendama bute neisivaizduoju kaip isdziovinciau visus skalbinius tokia ziema
Naudojam Blomberg
QUOTE(Simba_R @ 2007 12 14, 18:28)
Turim 2in1 Zanusi skalbia 6, džiovina iki 3 kg. Man tai super dalykas, nes žymiai sumažėjo lyginimo ir žiemą nereikia apkrauti kambarių džiovinamais rūbais. O tai, kad džiovina tik pusę kiekio man neproblema - nuimu rūbus, kurių negalima džiovinti, o ir porą kartų paleisti džiovinimą neproblema. Vienintelis trūkumas - tai, kad aparatas reikalauja daug galios, tad žiemą vakare geriau net nejungti - nevažiuoja - viską darau dieną ir naktį, kai name mažiau energijos vartojama. Bet atsakant į temą, manau, kad jeigu yra vietos tai du aparatai visada yra geriau nei vienas.
Mes irgi turim Zannusi 2 in 1. Pirkom vasarą. Negalėjom atsidziaugt radę tokį variantą už tikrai mažą kainą, nes jos viršus šiek tiek įbrėžtas. Pirkom dėl to, kad neturim kur pastatyti džiovyklės, nebent ant skalbiankės, bet taip turbūt negerai, kitas dalykas, nėra balkono, tad džiauti reikia kambaryje, trečias dalykas nelabai būtų laisvų pinigų pirkti papildomai džiovyklę, todėl 2 in 1 mums . Veikia kol kas kaip bitė, nors tuo džiovinimu nepiktnaudžiauju, vis dėl to energijos klasė C. Nepergyvenu, kad džiovina pusę kiekio, nes yra tokių skalbinių, kurie puikiausiai džiūsta ir kambaryje, bet štai kaip tik dabar įmečiau džinsus ir dar keletą rūbų, nes per naktį paprastai neišdžiūtų, ploviau žieminius sintetinius kailinukus, vyro striukę ir sėkmingai džiovinau joje, tai va tuo džiaugiuosi, kad tokią draugę turiu.
Aišku, jei būtų galimybė, tikriausiai turėčiau atskirai. Nes jau kaip kažkas minėjo viskas viename ne visada gerai. Tačiau manuoju atveju mano Zannusi SUPEr