Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė

Turime Bosch WTW 86580 SN thumbup.gif Dziovinu nuo pagalviu, kilimeliu iki dzinsu ir zaislu. Viska. Mums ji faina thumbup.gif Tik pastebejau, kad kai kuriu rubu spalva nubluko. Sakau, gal patys rubai nekokybiski ten buvo g.gif
Atsakyti
Ka galetumete pasakyti apie modeli AEGT 59850? bigsmile.gif
Kaip suprantu cia pats naujausias modeliukas?
A -energijos klase ir dar kazkoks dziovintuvas "Heat pump", gal kas zino kas tai yra?

Ir kaina 2519 Lt pigesne nei T 88840 - 2699 Lt( o ten tik B klase).

Is aprasymu nesupranu kodel T 88840 kainuoja brangiau, jei jame viskas tas pats.

Gal kas zino kokie skirtumai?

O kur internetu perkate dziovykles, kurioje e-parduotuveje geriausios kainos arba kur nuolaidas suteikia?

Atsakyti
mane ir domina ši info, bet deja niekas neatsakė, kai to paties klausiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Soleo* @ 2010 09 09, 12:59)
Ka galetumete pasakyti apie modeli AEGT 59850? bigsmile.gif
Kaip suprantu cia pats naujausias modeliukas?
A -energijos klase ir dar kazkoks dziovintuvas "Heat pump", gal kas zino kas tai yra?

Ir kaina 2519 Lt pigesne nei T 88840 - 2699 Lt( o ten tik B klase).

Is aprasymu nesupranu kodel  T 88840  kainuoja brangiau, jei jame viskas tas pats.

Gal kas zino kokie skirtumai?
O kur internetu perkate dziovykles, kurioje e-parduotuveje geriausios kainos arba kur nuolaidas suteikia?

Ne netas pats, paskaitinėkit daugiau info. Aeg T88840 turi lyginimo programą, todėl ir kaina tokia, ir B klasė. Dar šią programą turi Electrolux EDI 97170W. Šios dvi žviovyklos šioje temoje jau yra išsamiai palygintos ir aprašytos.
O jūsų modeliukas irgi geras, nes turi irgi kažką kaip lyginimo funkciją. Mano nuomone visai geras variantas, nes asm. aš (turiu AEG T88840) tos lyginimo funkcijos tiek ir tenaudoju, nes kai išždžiovinu rūbus jie ir taip jau yra palyginti, o jei reikia dar papildomai tai perbraukiu lygintuvu, nes lyginimas džiovykloj užiima apie 2 val. Bet čia tik mano nuomonė.
Internetu nepirkau, negaliu pasakyt, pigiausia gal www.radausa.lt arba www.neriba.lt
Atsakyti

[/quote]

neseniai pirkau džiovyklę, tai ir ieškojau per e-parduotuves.
o galiausiai nusipirkau iš elektrolux parduotuvės, kur žirmūnų gatvėj. nors jų e-parduotuvėj kaina nebuvo žemiausia, lyginant su kitom, bet kai paskambinau ir paklausiau už kiek parduotų, tai gavau pigiau nei kitur siūlė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pretori @ 2010 09 01, 09:04)
Sveiki smile.gif Prašau žinovų pagalbos. Suviliojo džiovyklė BOSCH WTW86580SN dėl ypač mažų elektros energijos sąnaudų ir funkcijų atrodo pakankamai. Bet gal kažko, kas reikalinga, šita džiovyklė neturi?

Aš turiu. Rinkausi būtent dėl mažų elektros sąnaudų, kad būtų negaila įmest keletą rūbų. Visdelto teoriškai paskaičiavus per mėnesį elektros sąnaudų skritumas man gavosi akivaizdus, lyginant su BOSCH turinčia garų funkciją.
Viskas yra gerai, naudoju kokias tris programas. Pagaliau atradau sistemą kaip išvis nieko nelyginti smile.gif
Neturi krepšio batams, kol kas dar neprireikė. Manau būtų galima ir be jo išdžiovinti kokius sportbačius.
Nedžiovina vilnonių megztinių, tačiau tikri vilnoniai (pvz. mano megzti) manau labai susitrauktų. Parduotuvinius pusiau sintetinius džiovinu kitomis švelniomis programomis, kol kad nesugadinau smile.gif
Dabar rūbų skalbimas tikras džiaugsmas, pamiršau kas yra nelygintų drabužių kalnas.... badantis akis kasdien... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arnika: 13 rugsėjo 2010 - 15:06
QUOTE(Arnika @ 2010 09 13, 16:04)
Aš turiu.  Rinkausi būtent dėl mažų elektros sąnaudų, kad būtų negaila įmest keletą rūbų.  Visdelto teoriškai paskaičiavus per mėnesį elektros sąnaudų skritumas man gavosi akivaizdus, lyginant su BOSCH turinčia garų funkciją.
Viskas yra gerai, naudoju kokias tris programas. Pagaliau atradau sistemą kaip išvis nieko nelyginti  smile.gif
Neturi krepšio batams, kol kas dar neprireikė. Manau būtų galima ir be jo išdžiovinti kokius sportbačius.
Nedžiovina vilnonių megztinių, tačiau tikri vilnoniai (pvz. mano megzti) manau labai susitrauktų. Parduotuvinius pusiau sintetinius džiovinu kitomis švelniomis programomis, kol kad nesugadinau  smile.gif
Dabar rūbų skalbimas tikras džiaugsmas, pamiršau kas yra nelygintų drabužių kalnas.... badantis akis kasdien... biggrin.gif

Ačiū už pasidalijimą patirtimi 4u.gif Suprantu, kad reiks išbandyti keletą programų, kol įsivažiuosiu ir perprasiu, kas ir kaip. Labiausiai linkstu link šio modelio. Tikriausiai ilgai nebegalvosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oliushka @ 2010 09 10, 07:12)
o galiausiai nusipirkau iš elektrolux parduotuvės, kur žirmūnų gatvėj. nors jų e-parduotuvėj kaina nebuvo žemiausia, lyginant su kitom, bet kai paskambinau ir paklausiau už kiek parduotų, tai gavau pigiau nei kitur siūlė thumbup.gif

Aciu uz patarima. Ten tikrai radome pigiau nei kitus, irgi papraseme nuolaidos ir dave thumbup.gif
AEG 88840 uz 2600 ir ta pacia diena jau turejome.

Tik dabar keli klausima sio modeliuko naudotojoms.

- ten kur reikia nurodyti grezimo greiti, tai cia kalba apie mano skalbimo masinos greiti?
Dziovinau vaiko rubelius ir apatinius su sintetiks programa, "tinkami i spinta", sausumas - vidutinis, bet istraukiau vis dar dregnus. unsure.gif

- ar parinkau neteisinga programa?
-ar cia del to kad mano skalbianke turi tik 1000 apsuku grezdama ir ja butina keisti?
- arba prikroviau daugiau nei reikejo, nes kaip supranu dziovykle neturi automatiniu svarstykliu ir negali pranesti, jei rubu yra ideta daugiau nei reikia?
- ir dar neparenka dziovinimo trukmes, jei rubai liek dregni?

Atsakyti
sveikos 4u.gif
mes issirinkom electrolux edi97170w
dar mokausi ja naudotis, nes irgi nepavyksta isdziovinti iki visisko sausumo
o gal ir neturi dziovinti iki visisko sausumo?
pasidalinkit patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mavija @ 2010 10 07, 22:30)
sveikos  4u.gif
pasidalinkit patirtimi  4u.gif

Įsigijom lygiai tokią pat. Vakar pirmą kartą džiovinom skalbinius. Užstatėm medvilnės džiovinimą, kiekį auto, pasirinkom, kad būtų dedami į spintą po džiovinimo. Tokie visi ir buvo, išskyrus vieną storą golfą.
Atsakyti
QUOTE(Mavija @ 2010 10 07, 23:30)
sveikos  4u.gif
pasidalinkit patirtimi  4u.gif

Norint išdžiovinti iki visiško sausumo reikia pasirinkti atitinkamą programą. T.y. pasirinkti "extra" programą.
"Į spintą" dedamų programą, paprastai naudoju tik vasarą, kai drabužiai yra pakankamai ploni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatas ir Monika: 12 spalio 2010 - 06:29
lietuvaite001, o kaip su vilnos/batų džiovinimu? Aną dieną sumečiau į mūsų AEG 88840 keturis megztukus ir laiką pailginau iki val., o jie vistiek drėgni liko - gavau iš naujo džiovinti tongue.gif . Ir vaiko batus čia kažkurią dieną skubiai džiovinau, tai irgi drėgni liko, o sintetikos programą, kurią pasiūlė pasirinkti vyras, pabijojau jungti unsure.gif . Sakau, dar batai išsilydys lotuliukas.gif ...
Atsakyti