Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė

Sveiki smile.gif Prašau žinovų pagalbos. Suviliojo džiovyklė BOSCH WTW86580SN dėl ypač mažų elektros energijos sąnaudų ir funkcijų atrodo pakankamai. Bet gal kažko, kas reikalinga, šita džiovyklė neturi?
Atsakyti
aciu visoms uz atsakymus 4u.gif
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 08 31, 15:31)
rinkitės pagal tai, ką planuojat džiovinti  smile.gif

man svarbu, kad lygintu...ar tiesa, kad jie islygina ,pvz, marskinius, kaip ju puslpayje parasyta?
Atsakyti
QUOTE(Mavija @ 2010 09 02, 22:14)
aciu visoms uz atsakymus  4u.gif

man svarbu, kad lygintu...ar tiesa, kad jie islygina ,pvz, marskinius, kaip ju puslpayje parasyta?

Išlygina mirksiukas.gif Priklausomai nuo audinio sudėties, iš kurio pasiūti - kai kuriuos tikrai gali vilktis iš karto(lininius tenka lygintuvu pertraukti).. Tik būtinai reikia iškart po lyginimo išimti iš džiovyklės ir sukabinti ant pakabų, kad vėl nesusigulėtų būgne.
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 09 03, 06:49)
Išlygina  mirksiukas.gif Priklausomai nuo audinio sudėties, iš kurio pasiūti - kai kuriuos tikrai gali vilktis iš karto(lininius tenka lygintuvu pertraukti).. Tik būtinai reikia iškart po lyginimo išimti iš džiovyklės ir sukabinti ant pakabų, kad vėl nesusigulėtų būgne.

Islygint islygina, bet su tokiais marskiniais tikrai neiciau i vakareli.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas @ 2010 09 03, 10:11)
Islygint islygina, bet su tokiais marskiniais tikrai neiciau i vakareli.

Na, jei į vakarėlį biggrin.gif - tai kalnieriaus kampučius dar reiktų lygintuvu pertraukti.. Jei ant marškinių nieko daugiau nesivilksit - tai ir per siūles palyginkit..
Na o kalbant apie Electrolux EDI 97170W rolleyes.gif aš šitam modeliukui savo 5 asmenų (+ 2 šuniukai smile.gif ) namų ūkyje jokių priekaištų neturiu..
Atsakyti
ISSIUNCIAU I KELIAS IMONES UZKLAUSA DEL SIU DZIOVYKLIU.
GAVAU TOKI PALIGINIMA:
Laba diena,

Sios dziovykles yra analogiskos.
Yra keli skirtumai tarp siu dziovykliu:
/

* /AEG turi lietuviu kalba, Electrolux turi tik simboliais valdoma
ekraneli
/
* /AEG turi tris atsviezinimo funkcijas pagal audiniu rusis, o
Electrolux turi viena atsviezinimo programa viskam/
* /AEG turi sukurtas dziovinimo funkcijas dzinsasm, patalynei,
sporto rubams, o Electrolus dziovykleje yra audiniu dziovinimo
programos - sintetikos, medvilnes/

IDOMU AR VERTA IVERTINUS SIUOS SKIRTUMUS PRIMOKETI UZ AEG?
Atsakyti
QUOTE(Mavija @ 2010 09 03, 16:16)
ISSIUNCIAU I KELIAS IMONES UZKLAUSA DEL SIU DZIOVYKLIU.
GAVAU TOKI PALIGINIMA:
Laba diena,

Sios dziovykles yra analogiskos.
Yra keli skirtumai tarp siu dziovykliu:
/

* /AEG turi lietuviu kalba, Electrolux turi tik simboliais valdoma
      ekraneli
      /
    * /AEG turi tris atsviezinimo funkcijas pagal audiniu rusis, o
      Electrolux turi viena atsviezinimo programa viskam/
    * /AEG turi sukurtas dziovinimo funkcijas dzinsasm, patalynei,
      sporto rubams, o Electrolus dziovykleje yra audiniu dziovinimo
      programos  - sintetikos, medvilnes/

IDOMU AR VERTA IVERTINUS SIUOS SKIRTUMUS PRIMOKETI UZ AEG?

Man, kad lietuvių kalba yra tai labai puikus dalykas, nereikia žiūrinėt kaskart į instrukciją kas ką reiškia (kol įprasi).
Atžviežinimo programą aš naudoju visada tą pačią- "atžviežinti išeiginius", tada mažiausiai susiglamžo. (yra dar "atšviežinti kasdieninius")
Džinsus džiovinu su medvilnės programa (nes dažniausiai būna tik 1 džinsai ir kokios 4 maikės, nesam tokia didelė šeima, kad skalbčiau vienu kartu daug džinsų)
Sintetinių rūbų neturim beveik visai, tad tos programos dar neteko naudot.
Tai sėmės renkantis 4u.gif
Atsakyti
Jeigu lyginčiau savo skalbykles - turėtą anksčiau su simboliais ir dabartinę su lietuvių k. ekranu - tai simboliai man buvo patogiau... Nes norint pamatyti užrašą reikia spaudinėti eilę mygtukų, kol pasirenki (susikuri) tinkamą programą. O viena valdymo "rankenėlė" su simbolių skalėm abipus - labai paprasta ir patogu.
Džiovyklė dabar su simboliais ir thumbup.gif Dar nieko nesugadinau, nė karto nepaklydau (tfu tfu..., nes šiandien laukia svaitinis skalbimas ir džiovinimas biggrin.gif )..
Atsakyti
Aš pirkau AEG, tai nežinau kaip Electrolux veikia ax.gif . Šiaip jau baigiu priprast biggrin.gif ir esu visai patenkinta. Kad meniu lietuvių kalba, tai manau yra privalumas, kad nereikia kiekvieną kartą žiūrėt instrukcijos iš naujo arba naudot 2 programas, nes nežinai ką jos reiškia. Dėl atskirų funkcijų... Tai manau, kad jos daugiau mažiau reikalingos. Džiovinau džinsus su džinsų funkcija ir medvilnės, tai skirtumas yra (kad ir nedidelis - labiau padžiovinti su medvilnės, bet per siūles lyg patraukti). O ar verta damokėt manau galit nuspręst tik patys priklausomai nuo to ko norit, ko reikia ir pan.
Atsakyti
na po ilgu svarstymu, mes turbut pirksim electrokux smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mavija @ 2010 09 04, 12:39)
na po ilgu svarstymu, mes turbut pirksim electrokux  smile.gif

Tikrai nesigailėsit mirksiukas.gif Aš jau treti metai džiovinu Electroliux - džiaugiuosi neatsidžiaugiu smile.gif
Atsakyti
prieš porą mėnesiu nusipirkom elektrolux, tai atsidžiaugti negaliu thumbup.gif
ypač dabar, kai orai atšalo labai džiaugiuos šiuo pirkiniu smile.gif
Atsakyti