Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė

QUOTE(speedy @ 2010 08 13, 14:56)
Ne, ne tas pats.

Tai tada kuri geresnė?

Ir kitas klausimas ar Electroluc 97170 Nuo AEG 88840 skiriasi tik tuom kad distiliuotą vandenį reikia pačiam įpilt? Nes kaina tai 600 litų skiriasi. Tai klausimas ar verta tiek damokėt?

Žodžiu vis dar laukiu komentarų dėl tų trijų mašinų blush2.gif
Atsakyti
Jau išbandžiau savo naująją džiovyklę. Galiu pasakyt, kad tikėjausi geriau. Skalbiniai džiovinant jau su mažiausia likutine drėgme vis tiek gerokai drėgni (senukė tikrai geriau džiovina ir išpurto skalbinius). Tokių į spintą tikrai nededu, kad nesupelytų blush2.gif . O padžiovus vėl susidaro ruožai ir išsikabo jie kaip nori smile.gif . Dalį vis tiek tenka lygint. Nervuoja tas kad nuo mažiausio kiekio pūko, iššoka užrašas, kad jau laikas valyt filtrą. Aš čia lyginu su savo senuke biggrin.gif . Pūkus išimdavau kada atsimindavau biggrin.gif .
Labiausiai patinka atšviežinimo funkcija. Po jos rūbus vis tiek tenka lygint, tik lygint jau žymiai lengviau.
Taigi senukę naudoju skalbinių džiovinimui, o naująją - atšviežinimui ir garų funkciją. O dalį skalbinių ir toliau lyginu ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tytka: 19 rugpjūčio 2010 - 19:16
QUOTE(Tytka @ 2010 08 19, 21:15)
Jau išbandžiau savo naująją džiovyklę. Galiu pasakyt, kad tikėjausi geriau. Skalbiniai džiovinant jau su mažiausia likutine drėgme vis tiek gerokai drėgni (senukė tikrai geriau džiovina ir išpurto skalbinius). Tokių į spintą tikrai nededu, kad nesupelytų  blush2.gif . O padžiovus vėl susidaro ruožai ir išsikabo jie kaip nori  smile.gif . Dalį vis tiek tenka lygint. Nervuoja tas kad nuo mažiausio kiekio pūko, iššoka užrašas, kad jau laikas valyt filtrą. Aš čia lyginu su savo senuke  biggrin.gif . Pūkus išimdavau kada atsimindavau  biggrin.gif .
Labiausiai patinka atšviežinimo funkcija. Po jos rūbus vis tiek tenka lygint, tik lygint jau žymiai lengviau.
Taigi senukę naudoju skalbinių džiovinimui, o naująją - atšviežinimui ir garų funkciją. O dalį skalbinių ir toliau lyginu  ax.gif .

Akivaizdu, kad reiks priprasti prie naujo daikto.
Visada geriau rinktis, kad džiovyklė pilnai išdžiovintų drabužius. Išdžiovimo lygis gali skirtis jei į džiovyklę dedat skirtingo audinio drabužius (dalį sintetinių, dalį medvilninių), taip. pat jei labai daug pridedat.
Bet bet kokiu atveju, jei uždėsit, kad džiovyklė pilnai išdžiovintų, o drabužiai bus drėgni, tai tikrai gedimas...
Kas dėl pukų... Turi ant durelių susikaupti geras vailokas

Bijau ką sakyti, bet pagal Jūsų parašymą su ta džiovyklė tikrai kažkas netaip.

Papildyta:
QUOTE(Little angel @ 2010 08 16, 09:21)
Tai tada kuri geresnė?

Ir kitas klausimas ar Electroluc 97170 Nuo AEG 88840 skiriasi tik tuom kad distiliuotą vandenį reikia pačiam įpilt? Nes kaina tai 600 litų skiriasi. Tai klausimas ar verta tiek damokėt?

Žodžiu vis dar laukiu komentarų dėl tų trijų mašinų blush2.gif

Dar yra programų atmintinė ir džinsų programa
Atsakyti
O kas su ja galėtų būti negerai? g.gif Dar ji nauja. Negąsdinkit schmoll.gif . Į ką tada atkreipt dėmesį? Nes iš karto ir nerašiau, nes bandžiau įvairias programas. O kaip tas gerokas vailokas ax.gif ? Nes aš nuimu, nu tai... iki pusės saujos nesuspaudus. Suspaudus, tai ten ne kas ir lieka.
Gal reiktų ir priprast.
Nu kaip tas drėgni... Draugė turi Electrolux Iron Aid (kaip suprantu labai panaši į mano), žiūrėjom kai išdžiovino, tai sako normaliai ir pas ją taip pat. Nu bet man nepatinka, kad rūbai per siūles, kur daugiau sluoksnių ir pan nu drėgni. Aš tai tokių tikrai nededu į spintą.
O rūbus tai iš karto prieš skalbimą rūšiuoju medvilniai, sintetiniai ir pan. Skalbimo programos ir gręžimas irgi skirtingi. O po to į džiovyklę.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas @ 2010 04 12, 22:29)
Siulau isigyti geriau skalbykle Miele ir dziovykle Miele atskirai.
Jeigu vietos nera, tai  gal imanoma ant skalbykles uzdeti dziovykle.

O jei nėr kaip ir ant viršaus uždėt (bo ten nešvarių skalbinių krepšys stovi, kuris kasdien pasipildo ir skalbt/džiovint kasdien reikia)? Atskirai džiovyklės tikrai nepastatysiu bute, o džiovint įjungus elektrinį radiatorių kai prireikia rūbų jau atsibodo. doh.gif
Atsakyti
Sveikos dar kartą. Vėl kelis kartus išnagrinėjau knygelę. Išbandžiau funkcijas... Ir pasirodo ir maniškė moka išdžiovinti biggrin.gif . Aišku sugadinau vieną bliuskutę, nes uždėjau kad max išdžiovintų, o paskui su garu bandžiau išlygint. O ji glamžyto audinio buvo, tai vietom per daug išsilygino lotuliukas.gif .
Atsakyti
Labas, mergaites,
uff, perskaiciau abi temas, bet taip ir nesupratau vieno dalyko blush2.gif Nors kazkur kazkada buvo klausta, bet konkretaus atsakymo lyg nebuvo g.gif
Kondensacine galima jungti prie kanalizacijos, kad nereiktu vandens ispilineti (bt galima ir nejungti). O ventiliacines negalima vietoj ventiliacines angos, isvesti tos zarnos i kanalizacija? Nes gi, kiek suprantu, skalbianke tai i kanalizacija kai prijungta, tai ten ir vanduo ir oras isstumiami..... O ventiliacines negalima taip pat prijungti? g.gif Nes pas mane ventiliacine anga kitoje vonios kambario puseje, tai zarna baisiai vaizda gadintu, o kanalizacijos vamzdis, i kuri ir skalbianke pajungta - uz skalbiankes, tai butu labai patogu ax.gif
Ar as jau cia svaicioju kazka ne i tema? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(arielė @ 2010 08 27, 13:07)
Labas, mergaites,
uff, perskaiciau abi temas, bet taip ir nesupratau vieno dalyko  blush2.gif Nors kazkur kazkada buvo klausta, bet konkretaus atsakymo lyg nebuvo  g.gif 
Kondensacine galima jungti prie kanalizacijos, kad nereiktu vandens ispilineti (bt galima ir nejungti). O ventiliacines negalima vietoj ventiliacines angos, isvesti tos zarnos i kanalizacija? Nes gi, kiek suprantu, skalbianke tai i kanalizacija kai prijungta, tai ten ir vanduo ir oras isstumiami..... O ventiliacines negalima taip pat prijungti?  g.gif Nes pas mane ventiliacine anga kitoje vonios kambario puseje, tai zarna baisiai vaizda gadintu, o kanalizacijos vamzdis, i kuri ir skalbianke pajungta - uz skalbiankes, tai butu labai patogu  ax.gif 
Ar as jau cia svaicioju kazka ne i tema?  blink.gif

Kanalizacija skirta vandeniui, bet ne orui. negalima taip pajungti.
Atsakyti
Kurią džiovyklę patartumėte pirkti: AEG T88840 ar Electrolux EDI 97170W?

Mamytes, kurios turite butent sias dziovykles, buciau labai dekinga , jei pasidalintumete savo nuomone 4u.gif negaliu issirinkti doh.gif kaina vistik ju skyriasi, funkcijos beveik vienodos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mavija @ 2010 08 30, 23:54)
Kurią džiovyklę patartumėte pirkti: AEG T88840 ar Electrolux EDI 97170W?

Mamytes, kurios turite butent sias dziovykles, buciau labai dekinga , jei pasidalintumete savo nuomone  4u.gif  negaliu issirinkti  doh.gif  kaina vistik ju skyriasi,  funkcijos beveik vienodos... g.gif

manau, kad tik kaina ir skiriasi g.gif turiu AEG T8840
Atsakyti
Kai rinkausi džiovyklę, man buvo aktualu, kad modelis turėtų lentynėlę batams džiovinti ( dažnai mano merginoms tenka parbristi per balas ax.gif ). Pasirinkau Electrolux EDI 97170W, nes ji turi šią funkciją, o AEG T88840 prieduose to nebuvo paminėta, konsultantai irgi negalėjo atsakyti.. Tad pasitikslinkit ir jūs, rinkitės pagal tai, ką planuojat džiovinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2010 08 31, 16:31)
Kai rinkausi džiovyklę, man buvo aktualu, kad modelis turėtų lentynėlę batams džiovinti ( dažnai mano merginoms tenka parbristi per balas  ax.gif  ). Pasirinkau Electrolux EDI 97170W, nes ji turi šią funkciją, o AEG T88840 prieduose to nebuvo paminėta, konsultantai irgi negalėjo atsakyti.. Tad pasitikslinkit ir jūs, rinkitės pagal tai, ką planuojat džiovinti  smile.gif

AEG turi (ir džinsams atskira funkcija, kurios man atrodo Elektroliux neturi, bet nesu tikra) 4u.gif
Atsakyti