QUOTE(nejaugi @ 2010 04 08, 16:57)
Sveiki,
Neseniai isigijau Electrolux Iron Aid dziovykle, tačiau niekaip nesuprantu, kodel niekaip nepavyksta, kad ji nuo rubu nurinktu pukus? Pirma karta dziovinant truputi neisrusiavau rubu ir visi labai apsivele nuo vieno megztuko. Isvaliau puku surinkimo filtra, taciau kiek bebandyciau, vis tiek istraukiu marskinukus taip pat apsivelusius, kaip ir idejau (bandau su atsviezinimo funkcija), tik tiek, kad kazkiek bugnas su pukais dar apsivelia. Bet kaip suprantu paciame bugne neturetu likti puku ir nuo rubu turetu nurinkti? Gal kas nors turetu minciu, ka negerai darau ar nedadarau?
QUOTE(Kirste @ 2010 04 08, 17:32)
Negazdinkit
As butent del puku i ja nagus galandu ir kai tik bus galimybe svajoju isigyti
Beje,o kaip lyginimo funkcija?
as 2 metus turiu sio modelio dziovykle, bet atskirai lyginimo f-jos nenaudojau, nes ji man nepasiteisino (pirma karta isijungiau, kad isbandyciau, antra kart isijungiau, kad pasitikrinciau ar neapsirikau
). Konsultavausi cia su kitom mamom, gal kas pas mane ne taip, nes isivaizdavau rezultata kitoki, bet paprasciausiai tas lyginimas neatitiko mano poreikiu
Taciau dziovinant isskalbtus rubus kabinu, lankstau ir viskas
Paprastai lyginimo reik rubams, kuriuos isimi is spintos suspaustus ir kuriais reik apsirengt ypatingesnems progoms, kai zinai, kad tave nuziurines, bet ir tai
Per dvejus metus lygintuva buvau issitraukus gal 6ta kartu, bet ir tai is ju pora kartu, nes uzsimaniau palyginti
O ir siaip, jei koki ruba reik lygint, tai patogiau issiimt lygintuva, nei laukt ir gadint elektra nuo 20 min, kol ka islygins masina. Be to, jei jau prireike, kad drabuziai butu kaip is parduotuves, masina taip neislygins
Jei drabuziai labai apsipukave, tai manau, ju ir nenupukuos
Masinoj puku lieka daugiau, kai isjungiu anksciau nustatyto laiko. Siaip dziovinu viska ant vienos programos. Bet del rubu "sumazejimo" funcijos, tai vis paturiu problemu
(bet pati kalta, nes reik atrusiuot svelnesniai programai, nedziovint, kuriu negalima...)
Siaip labai geras daiktas, bet jei buciau isbandzius ir zinojus savo poreikius del lyginimo f-jos, tiek nebuciau permokejus
Buvau nuziurejus pigesni Siemens modeli