Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė

QUOTE(speedy @ 2010 08 04, 18:09)
Jei " nė vienoj parduotuvėj gyvai nėra tekę šio eksperimento matyt" čia jau ne gamintojo problema  lotuliukas.gif Negalėjo gi gamintojo atstovas kiekvieno į Ogmios astra parduotuvę "Cash&carry" už rankutės nuvesti  lotuliukas.gif Na o požiūris jei "BSH, Electrolux, Miele negamina" ... na neįvardinsiu kuo dvelkia. Prancūzams reikia, jie ir pasigamina  biggrin.gif

Gerbiamasis, jums su uosle kažkas blogai, nereikia čia nieko užuosti, kuo dvelkia, tai tiesiog elementari logika - jei Brandt eksperimentas tikrai būtų vykęs, didieji gamintojai tikrai pagamintų analogus.
Atsakyti
QUOTE(kettis @ 2010 08 06, 09:49)
Gerbiamasis, jums su uosle kažkas blogai, nereikia čia nieko užuosti, kuo dvelkia, tai tiesiog elementari logika - jei Brandt eksperimentas tikrai būtų vykęs, didieji gamintojai tikrai pagamintų analogus.

Aš taip pat manau, logika elementari drinks_cheers.gif jei nepasiteisintų, tai negamintų dešimt metų thumbup.gif
Atsakyti
sveiki, ziuriu cia visi perkat labai brangias dziovinimo masinas doh.gif mes sau tiek daug negalim leist, bet mums verkiant reik dziovykles, nes ziema namai tokie dregni o dar ta papildoma dregme nuo rubu dziaustymo doh.gif
dairiausi i tas beko, bet kad nelabai patariat jas pirkt, o gal dar kokiu yra is pigesniu

tu visu fintu kaip lyginimai mums nereikalingi, svarbiausia kad gerai isdziovintu visokius ranksluoscius, maikes ir vaikishkus medvilnes rubukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 07 29, 10:35)
kiek sunaudos konkrečiai šis modelis nepasakysiu, bet C bet kuriuo atveju nėra taupi.O dėl antro klausimo: kondensacinės nereikia prijungti į ventiliaciją , vanduo susirenka į tokį konteinerį kurį reikia išpilti po džiovinimo, o ventiliacinę reikia prijungti prie ventiliacinės sistemos ir visa drėgmė išlekia lauk. Jei toje patalpoje kur statysite nėra numatyta kur išvesite išgarinta drėgmę - tai jums tinka tik kondensacinė

Kondensacine galima prijungti ir prie kanalizacijos, tuomet vanduo tiesiog i ja nubega ir nereikia jo ispilineti. Siaip labai geras daiktas, nors ir elektros sunaudoja nemazai. Mes turim Miele T 7744 C jau tris metus, esu labai patenkinta.
Atsakyti
ar galit pakomentuoti?

http://www.vektrona....ndy_godc18.html

4u.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 04 14, 20:34)
Mes turime Bosch WTW 86580SN . Nusiskundimų jokių. Labai patenkinta esu. wub.gif

Ar turi šita džiovyklė garų funkcijas?
Gal kas turit ir galit parašyt atsiliepimus apie Siemens džiovyklę su garų funkcijoms?
Atsakyti
QUOTE(nejaugi @ 2010 04 08, 16:57)
Sveiki,

Neseniai isigijau Electrolux Iron Aid dziovykle, tačiau niekaip nesuprantu, kodel niekaip nepavyksta, kad ji nuo rubu nurinktu pukus? Pirma karta dziovinant truputi neisrusiavau rubu ir visi labai apsivele nuo vieno megztuko. Isvaliau puku surinkimo filtra, taciau kiek bebandyciau, vis tiek istraukiu marskinukus taip pat apsivelusius, kaip ir idejau (bandau su atsviezinimo funkcija), tik tiek, kad kazkiek bugnas su pukais dar apsivelia. Bet kaip suprantu paciame bugne neturetu likti puku ir nuo rubu turetu nurinkti? Gal kas nors turetu minciu, ka negerai darau ar nedadarau?

QUOTE(Kirste @ 2010 04 08, 17:32)
blink.gif Negazdinkit  blink.gif As butent del puku i ja nagus galandu ir kai tik bus galimybe svajoju isigyti  blush2.gif Beje,o kaip lyginimo funkcija?

as 2 metus turiu sio modelio dziovykle, bet atskirai lyginimo f-jos nenaudojau, nes ji man nepasiteisino (pirma karta isijungiau, kad isbandyciau, antra kart isijungiau, kad pasitikrinciau ar neapsirikau biggrin.gif ). Konsultavausi cia su kitom mamom, gal kas pas mane ne taip, nes isivaizdavau rezultata kitoki, bet paprasciausiai tas lyginimas neatitiko mano poreikiu biggrin.gif Taciau dziovinant isskalbtus rubus kabinu, lankstau ir viskas thumbup.gif Paprastai lyginimo reik rubams, kuriuos isimi is spintos suspaustus ir kuriais reik apsirengt ypatingesnems progoms, kai zinai, kad tave nuziurines, bet ir tai irnesakyk.gif Per dvejus metus lygintuva buvau issitraukus gal 6ta kartu, bet ir tai is ju pora kartu, nes uzsimaniau palyginti biggrin.gif O ir siaip, jei koki ruba reik lygint, tai patogiau issiimt lygintuva, nei laukt ir gadint elektra nuo 20 min, kol ka islygins masina. Be to, jei jau prireike, kad drabuziai butu kaip is parduotuves, masina taip neislygins schmoll.gif Jei drabuziai labai apsipukave, tai manau, ju ir nenupukuos schmoll.gif Masinoj puku lieka daugiau, kai isjungiu anksciau nustatyto laiko. Siaip dziovinu viska ant vienos programos. Bet del rubu "sumazejimo" funcijos, tai vis paturiu problemu biggrin.gif (bet pati kalta, nes reik atrusiuot svelnesniai programai, nedziovint, kuriu negalima...)
Siaip labai geras daiktas, bet jei buciau isbandzius ir zinojus savo poreikius del lyginimo f-jos, tiek nebuciau permokejus biggrin.gif Buvau nuziurejus pigesni Siemens modeli 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

Nusprendžiau kad geriau atskirai džiovyklė ir atskirai skalbyklė. Tad šioje temoje prašyčiau išmanančių man protingai paaiškinti kuom realiai skiriasi šie modeliai: Electrolux EDI 97170, AEG T88840 ir AEG T59840 (T59850). Pirmosios dvi kaip suprantu reklamuojasi kaip pačios lyginančios drabužius., bet elektros sunaudoja 3,92kw... Trečioji gi A klasės ir rašo kad ims vos ne per pus mažiau elektros 1.9kw ir turi nesilamdymo funkciją, kas suprantu yra tas pats kas lyginimas.
Bet pastaroji ant žemesnės temperatūros džiovina taip mažiau gadindama drabužius.

Man reikia kad tiesiog išskalbus drabužius juos iškart dėti į džiovyklę ir išdžiovinus jų nereikėtų lyginti. Kiek skaičiau kad trečioji jei drabužius iškart išimsi, tai taip pat nereiks lyginti,. O pirmosios gal labiau jei drabužiai spintoj užsiguli, kad išlygint ar ne? blush2.gif

Nes jei taip tai man geresnis variantas būtų trečioji, nes kaip supratau tai naujausias modeliukas lyginant su šiom dviem, ar ne?

Laukiu komentarų ir patarimų 4u.gif
Atsakyti
Žiūrinėjau Siemens ir Bosch džiovykles su garų funkcijom. Kainos panašios. Bet palyginimui iš praktinės pusės norėtųsi ką nors išgirst ax.gif .
Atsakyti
dziovykle dziovina drabuzius karsciu; kai viduj labai karsta o drabuziai slapi, vanduo virsta garais; tuos garus masina nusiurbineja (pavercia vandeniu ar isleidzia i ora); bugnas dziovykles sukasi kaip ir skalbiankeje, todel kuo sausesni drabuziai, tuo jie daugiau glamzosi, o perdziovinus be vandens neatlyginsi biggrin.gif Kai drabuzius isimi, jie buna karsti, neprarade dregmes, todel pakracius atrodo kaip islyginti (bet lygintuvu lyginimo neatstoja- man reikejo perverst smegenine, kad priprasti (seniau as ir triusikus lyginau biggrin.gif ) prie tokio islyginimo biggrin.gif
manau, visos dziovykles veikia tuo paciu principu; jei parduotuveje nieko ypatingo daugiau nepasake, tai vadinasi tas pats s tik kitoj rankoj blush2.gif paprasciausiai reklama, f-ju atnaujinimas ar pervadinimas biggrin.gif dziovinti galima ivairioj temperaturoje: aukstoje- trumpiau (ir daugiau traukiasi viskas), ilgiau- mazesnis karstis (maziau traukiasi); cia priklauso kaip naudojate iv. f-jas bet kurioje buities sferoje: pvz; skalbyklej, mikrobangej, orkaitej naudojates pagrindinem f-jom, ar megstat tas, kuriose yra priedu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tytka @ 2010 08 12, 17:11)
Žiūrinėjau Siemens ir Bosch džiovykles su garų funkcijom. Kainos panašios. Bet palyginimui iš praktinės pusės norėtųsi ką nors išgirst  ax.gif .

Tai kad jos vienodos biggrin.gif
Papildyta:
turi nesilamdymo funkciją, kas suprantu yra tas pats kas lyginimas.

Ne, ne tas pats.
Atsakyti
Užsisakiau AEG Electroluc T88840. Kai gausiu parašysiu savo nuotykius su naująja džiovykle biggrin.gif . O su senute gal dar neskubu atsisveikinti, nes prisiskaičiau visokių atsiliepimų apie džiovykles.
Atsakyti