Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė

turiu skalbimo mašiną Siemens WS 12X462BY, gal kas gali pasakyti ar išeis ant jos pastatyti šią džiovyklę Bosch WTW 86580 SN? 4u.gif skalbenkės gylis yra mažesnis, ar nebus keblumų?
Atsakyti
QUOTE(oliushka @ 2010 06 27, 22:14)
turiu skalbimo mašiną Siemens WS 12X462BY, gal kas gali pasakyti ar išeis ant jos pastatyti šią džiovyklę  Bosch WTW 86580 SN? 4u.gif skalbenkės gylis yra mažesnis, ar nebus keblumų?

Reiks papildomų dviejų kojų (senukuose būna) ir baldinės plokštės, dar kampainiuko. Bet geriau kreiptis į baldininkus, nebet nagingą viruką po ranka turit mirksiukas.gif
Ne taip idealu kaip su gamykline tarpine, tačiau išeitis (pas mus jau taip stovi keletą metų) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2010 06 28, 13:05)
Reiks papildomų dviejų kojų (senukuose būna) ir baldinės plokštės, dar kampainiuko. Bet geriau kreiptis į baldininkus, nebet nagingą viruką po ranka turit  mirksiukas.gif
Ne taip idealu kaip su gamykline tarpine, tačiau išeitis (pas mus jau taip stovi keletą metų)  thumbup.gif

Manau baldininkų neprireiks, nagingas mano vyrukas ax.gif , šiaip tai sakė man, kad išeis jam pastatyt tą džiovyklą, bet jau toks jau mano charakteris, kad dar ir kitus man reik iškamantinėt lotuliukas.gif
o dabar dar turiu klausymėlį, ką geriau imti ar šį bosch modeliuką, ar elektroliuksą su lyginimo funkciją, prisiskaičiau apie juos gerų atsiliepimų ir visai pasimečiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oliushka @ 2010 06 28, 13:59)
Manau baldininkų neprireiks, nagingas mano vyrukas ax.gif , šiaip tai sakė man, kad išeis jam pastatyt tą džiovyklą, bet jau toks jau mano charakteris, kad dar ir kitus man reik iškamantinėt  lotuliukas.gif
o dabar dar turiu klausymėlį, ką geriau imti ar šį bosch modeliuką, ar elektroliuksą su lyginimo funkciją, prisiskaičiau apie juos gerų atsiliepimų ir visai pasimečiau doh.gif

Jeigu jums reikalinga lyginimo funkcija, imkite Electrolux, jeigu nenaudosite - geriau Bosch.
Atsakyti
QUOTE(oliushka @ 2010 06 28, 15:59)
Manau baldininkų neprireiks, nagingas mano vyrukas ax.gif , šiaip tai sakė man, kad išeis jam pastatyt tą džiovyklą, bet jau toks jau mano charakteris, kad dar ir kitus man reik iškamantinėt  lotuliukas.gif

Šiai dienai tiek su lyginimu, tiek ir taupiausia, palankesnėmis kainomis Bosch. Gaminiai analogiški ir kilmės šalis ta pati Lenkija...
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2010 06 23, 20:05)
Tas tai taip, stiukės, patalynė... aš ir pūkines pagalves skalbiu skalbyklėje ir poto džiovinu... kaip naujos purut purutėlės  thumbup.gif
Turint mažus vaikus visko nutinka, tai ir tenka viską išbandyti

butent - turint mazu vaiku - super daiktas. Ypac ligu atveju. O siaip tai pvz va dukros benetono maike po dvieju delicate ciklu nusuburbuliavo... ir kaip gaila, nes labai fainute, galvojau visa vasara isnesiosim.... o atrodo kaip dvi vasras nunesiota sad.gif

QUOTE(oliushka @ 2010 06 27, 22:14)
turiu skalbimo mašiną Siemens WS 12X462BY, gal kas gali pasakyti ar išeis ant jos pastatyti šią džiovyklę  Bosch WTW 86580 SN? 4u.gif skalbenkės gylis yra mažesnis, ar nebus keblumų?

geriau Boscho neimkit, rinkites elektroluxa arba aeg. as tokia turiu ir mielai pasikeisciau smile.gif jei labai norit galim mainytis - dvieju menesiu senumo tik aparatas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dresin @ 2010 06 28, 22:28)
butent - turint mazu vaiku - super daiktas. Ypac ligu atveju. O siaip tai pvz va dukros benetono maike po dvieju delicate ciklu nusuburbuliavo... ir kaip gaila, nes labai fainute, galvojau visa vasara isnesiosim.... o atrodo kaip dvi vasras nunesiota sad.gif
geriau Boscho neimkit, rinkites elektroluxa arba aeg. as tokia turiu ir mielai pasikeisciau smile.gif jei labai norit galim mainytis - dvieju menesiu senumo tik aparatas wink.gif

kodėl jums nepatinka šis modeliukas? kas negerai? pasidalinkit patirtimi, nes aš labiau linkstu prie jo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oliushka @ 2010 06 29, 09:30)
kodėl jums nepatinka šis modeliukas? kas negerai? pasidalinkit patirtimi, nes aš labiau linkstu prie jo blush2.gif

nera puku programos, vilnos nedziovina, o tik 5 min papurto, nera lyginimo programos, pvz patalyne tai kaip is uzpakalio istraukta buna, jei nutrauki programa atidarydama duris, tai pvz buvo like 15 minuciu, o vel ijungus dziovins 25 minutes, t.y. tokiam elektroliuxe ar aege atidarei-uzdarei ir toliau suka likusi laika kiek jo buvo like, o sitas aparatas prailgina... ir kai kalbejau su meistrais (taise indaplove) tai sake nieko ten tos elektros maziau ensutaupo.....
Atsakyti
QUOTE(dresin @ 2010 06 29, 23:31)
nera puku programos, vilnos nedziovina, o tik 5 min papurto, nera lyginimo programos, pvz patalyne tai kaip is uzpakalio istraukta buna, jei nutrauki programa atidarydama duris, tai pvz buvo like 15 minuciu, o vel ijungus dziovins 25 minutes, t.y. tokiam elektroliuxe ar aege atidarei-uzdarei ir toliau suka likusi laika kiek jo buvo like, o sitas aparatas prailgina... ir kai kalbejau su meistrais (taise indaplove) tai sake nieko ten tos elektros maziau ensutaupo.....

"nera puku programos" — tokios programos nėra, pūkai visose surenkami durelėse
Lyginimo programa yra Bosch modekliuke WTS 86581SN

Renkantis džiovyklę, nesvarbu kokio gamintojo, reikia rinktis, kad džiovyklė džiovintų pagal likutinę drėgmę (na pagal laiką), tuomet nesvarbu kiek laiko rodys ekrane, jį pati džiovyklė reguliuos pagal poreikį (skalbinių kiekį, išgręžimo laipsnį)
Jei pirksite ir Electrolux be džiovinimo pagal likutinę drėgmę, jos gali tiek perdžiovinti tiek ir nedažiovinti.

O lyginimo programa "skonio reikalas" mirksiukas.gif man patinka, nors naudojuos retai.
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2010 07 02, 18:22)
"nera puku programos" — tokios programos nėra, pūkai visose surenkami durelėse

puku programa - tai ne pukeliu surinkimo, o pukiniu drabuziu dziovinimo. Visuose saituose buvo rasoma, kad tas modelis turi ta programa, o kai pradejau ieskot teisybes, isejo kad tepasake ups, sorry. susimaisem. nera. Bet uztat atradau kad yra atsviezinimo programa, apie kuria nerase aprasymuose. vat taip....

del likutines dregmes tai taip, bet musu boschas ja "pasigaudineja" ilgokai. Tiesa, pvz. viduryje ciklo, kai rode kad liko sakykim25 min, atidarius suris, ir uzdarius, ijungi ir ji vel skaiciuoja laika nuo 1:35. bet kai uztaciau chronometra, tai tiek nedziovino, bet ir 25 nedziovino - dziovino 10-15 min. ilgiau nei buvo like. Aisku, as nezinau ar pvz aeg atidarius dureles likus 25 minutem tikrai irgi dziovins 25 minutes, nes tos 25 minutes gali issitesti iki 40 minuciu biggrin.gif buna kad rodo liko 10 min, o paskui jau kad 13, paskui jau 9, ir vel 10... smile.gif
Atsakyti
Noriu patarimo, kokia AEG/Elektrolux dziovykle geriausia rinktis.. Pries metus gal ziurinejom, bet dabar jau tikrai pribrendo reikalas, nes dziovindavau skalbinius kambary (ziema) arba balkone, o atskubant naujam gyventojui, nesinori per daug dregmes bute.
I ka atsizvelgti? Aisku noretusi, kad rytu kuo maziau elektros + lyginimas irgi praverstu. Bet ir kainos ju tai ohoho..
Zodziu, ka pirkt, kad nesigailet.
ACIU
Atsakyti
prasau ir as jusu patarimo. ketinam pirkti dziovykle. noreciau uzkraunamos per virsu.
tokios kaip Blomberg TKT5353 ar kazko panasaus.
gal kas turi si blomberga ir pasidalintu ispudziais? arba galbut galite dar koki per virsu kraunama modeliuka parekomenduoti?
Atsakyti