Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė

QUOTE(dresin @ 2010 04 06, 09:30)
suprantu, bet bosiuke irasyta tipo "lengvas lyginimas" - tai kaip suprantu, tai tiesiog programa padedanti islyginti jau rankytem. Bet tai klausimas - kaip atrodo skalbiniai be to "lengvo lyginimo"? Man sirdis labai linksta prie to bosiuko... vistik per puse mazesnes elektro sanaudos - ar 30 litu ar 60 litu moket- biski skirtumas yra....

Tai skirtingi produktai. Golfas už džipą mažiau kuro ryja, bet juo per pievą nelabai pavažiuosi biggrin.gif Čia kam ko reikia. Jei dominuoja laisvalaikio drabužiai, tada užteks ir be lyginimo (jei lygintuvas nėra įgimtas priešas).
Atsakyti
Sveiki,

Neseniai isigijau Electrolux Iron Aid dziovykle, tačiau niekaip nesuprantu, kodel niekaip nepavyksta, kad ji nuo rubu nurinktu pukus? Pirma karta dziovinant truputi neisrusiavau rubu ir visi labai apsivele nuo vieno megztuko. Isvaliau puku surinkimo filtra, taciau kiek bebandyciau, vis tiek istraukiu marskinukus taip pat apsivelusius, kaip ir idejau (bandau su atsviezinimo funkcija), tik tiek, kad kazkiek bugnas su pukais dar apsivelia. Bet kaip suprantu paciame bugne neturetu likti puku ir nuo rubu turetu nurinkti? Gal kas nors turetu minciu, ka negerai darau ar nedadarau?
Atsakyti
QUOTE(nejaugi @ 2010 04 08, 16:57)
Sveiki,

Neseniai isigijau Electrolux Iron Aid dziovykle, tačiau niekaip nesuprantu, kodel niekaip nepavyksta, kad ji nuo rubu nurinktu pukus? Pirma karta dziovinant truputi neisrusiavau rubu ir visi labai apsivele nuo vieno megztuko. Isvaliau puku surinkimo filtra, taciau kiek bebandyciau, vis tiek istraukiu marskinukus taip pat apsivelusius, kaip ir idejau (bandau su atsviezinimo funkcija), tik tiek, kad kazkiek bugnas su pukais dar apsivelia. Bet kaip suprantu paciame bugne neturetu likti puku ir nuo rubu turetu nurinkti? Gal kas nors turetu minciu, ka negerai darau ar nedadarau?

blink.gif Negazdinkit blink.gif As butent del puku i ja nagus galandu ir kai tik bus galimybe svajoju isigyti blush2.gif Beje,o kaip lyginimo funkcija?
Atsakyti
sveikos visos,

jau apsisprendziau pirkti Miele dziovykle su lyginimo funkcija. tai kiek issiaiskinau, Miele su lyginimu DAR neturi?

gal kas daugiau zinot? ar tikrai taip yra? verysad.gif verysad.gif verysad.gif Skalbykle Miele, ir tikrai norejau ir dziovykles tos pacios..lyginimas tikrai man reikalingas, taigi, nezinau ka dabar daryti.. unsure.gif

aciu Mieles ekspertams uz pagalba is anksto.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nejaugi @ 2010 04 08, 16:57)
Sveiki,

keista g.gif
pas mane būgne tikrai nelieka pūkų, pūkai susirenka filtre (gausiai), rūbai po džiovinimo būna tikrai neapsivėlę. Mėgstu juodus golfiukus, ir šiltas liemenes, nuo kurių, aišku, apsivelia golfiukai, tai atšviežinant puikiai visi pūkai nuo megztukų (golfiukų ir pan.) būna surenkami thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovitiene: 10 balandžio 2010 - 14:06
QUOTE(<aries> @ 2010 04 09, 15:53)
sveikos visos,

jau apsisprendziau pirkti Miele dziovykle su lyginimo funkcija. tai kiek issiaiskinau, Miele su lyginimu DAR neturi?

gal kas daugiau zinot? ar tikrai taip yra?  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Skalbykle Miele, ir tikrai norejau ir dziovykles tos pacios..lyginimas tikrai man reikalingas, taigi, nezinau ka dabar daryti..  unsure.gif

aciu Mieles ekspertams  uz pagalba is anksto.. 4u.gif

kiek aš girdėjau, Miele turi lengvo lyginimo funjkciją - po jos lengviau drabužius lyginti lygintuvu. Tikrą lyginimo funkciją turi tik AEG ir Electrolux (na, praktiškai tai ta pati įmonė). Šioje temoje, ar ankstesnėje, buvo rašyta, kad šios firmos lyginimo funkciją yra užpatentavusios, todėl kiti gamintojai to savo gaminiuose ir nenaudoja. Nebent gerai pamokėtų, ko gero tongue.gif
Atsakyti
GAl kas bandėte ZANUSSI dziovykles, gal galit pakomentuoti?
Atsakyti
Laba diena visoms 4u.gif
Tik dabar atradau sia tema, galesiu pasidziaugti ir pasigirti, jau 2 metus turim skalbykle-dziovykle Aeg/Electrolux. Labiau patenkinta tikrai negaleciau buti. Pirkom pagal finansines galimybes, parduotuveje, kur visokios prekes su "isoriniais" defektais, musu skalbimos masinos buvo siek tiek dazai nubruzinti vienoj vietoj, mokejom 2000lt, skalbia ir dziovina idealiai, suns plaukai visi susirenka filtre, kuri isvalom karts nuo karto, rubu tikrai nesuglamzo (aisku jeigu perdziovini - visko gali buti). Dirba tyliai, na trumpai tariant - svajojau apie skalbimo masina su dziovykle, tokia ir turiu ir tikrai nei vieno priekaisto siam daiktui. Ateityje planuojam Miele isigyti taip pat su dziovinimo funkcija (aisku kaina jau ne viena ir en du kartus didesne, bet pataupysim ir turesim manau). Tai tiek is musu puses 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(serpent @ 2010 04 12, 09:43)
Laba diena visoms  4u.gif
Tik dabar atradau sia tema, galesiu pasidziaugti ir pasigirti, jau 2 metus turim skalbykle-dziovykle Aeg/Electrolux. Labiau patenkinta tikrai negaleciau buti. Pirkom pagal finansines galimybes, parduotuveje, kur visokios prekes su "isoriniais" defektais, musu skalbimos masinos buvo siek tiek dazai nubruzinti vienoj vietoj, mokejom 2000lt, skalbia ir dziovina idealiai, suns plaukai visi susirenka filtre, kuri isvalom karts nuo karto, rubu tikrai nesuglamzo (aisku jeigu perdziovini - visko gali buti). Dirba tyliai, na trumpai tariant - svajojau apie skalbimo masina su dziovykle, tokia ir turiu ir tikrai nei vieno  priekaisto siam daiktui. Ateityje planuojam Miele isigyti taip pat su dziovinimo funkcija (aisku kaina jau ne viena ir en du kartus didesne, bet pataupysim ir turesim manau). Tai tiek is musu puses  4u.gif

Siulau isigyti geriau skalbykle Miele ir dziovykle Miele atskirai.
Jeigu vietos nera, tai gal imanoma ant skalbykles uzdeti dziovykle.
Atsakyti
Gal kas turi electrulux iron aid ir galetu patarti kaip lyginti medvilninius marskinius ir lina? nes nepavyksta....
Atsakyti
Na va, po daugiau vykusiu bandymu,galiu reziumuoti, kad isskalbus ir isdziovinus rubus, viskas tikrai super, ypac gera vyro marskinius, kuriuos del visokiu kiseniu ir tt kaskart labai keikdavausi lygindama, iskart i spinta kabinti - jie tikrai atrodo geriu, nei po mano lyginimo (daznai pritrukdavo kantrybes su jais) smile.gif Na patalyne tikejausi, kad bus kiek lygesne, bet aisku rezultatas geresnis, nei kad naturaliai isdziuvus, bet man norisi ja dar kazkiek palyginti, nes tikrai susilamziusi. Bet gal tiesiog nemokejau programos pasirinkti? Net nezinau ar dar bandyti, ar cia taip ir turi buti. Na o atsviezinimas nepasakyciau, kad surenka labai pukus gerai, tai irgi nezinau, ar dar kazka negerai darau, ar kas. Bet kai pagalvoji, ten turbut nelabai yra ka ne taip daryti.

Bet siaip pirkiniu del iprastu rubu dziovinimo ir lyginimo labai patenkinta, nei vieno rubo papildomai nelyginau isdziovinus smile.gif O ir vien tai, kad ta pacia diena rubai is skalbiniu dezes atsidure spintoje ir nebade akiu dziovinami kambaryje ir paskui guledami lyginimo krepsyje, atperka viska.
Atsakyti
QUOTE(nejaugi @ 2010 04 13, 23:36)
Na patalyne tikejausi, kad bus kiek lygesne, bet aisku rezultatas geresnis, nei kad naturaliai isdziuvus, bet man norisi ja dar kazkiek palyginti, nes tikrai susilamziusi. Bet gal tiesiog nemokejau programos pasirinkti? Net nezinau ar dar bandyti, ar cia taip ir turi buti. N

Pabandykit patalyne dziovint ant tokios programos, kur rubai neisdziovinami iki galo, palieka ciut dregni. Pas mano dziovykle yra tokia funkcija -"pod utiug +"(rusiskai pas mane), tai as ja pasirenku patalynei dziovinti, isemu dregna, gerai ispurtau, ir padziaunu-lygint man jau jos nereik thumbup.gif Taciau vis tiek laukiu geru oru, nes man mieliausia patalyne isdziovinta lauke(ne lygint nebelyginu, kad nedinktu gaivus lauko kvapas biggrin.gif )
Atsakyti