Renax, tai norejau dar paklausti, kaip ispudziai apie 2in1 ? As kazkaip apie hoover nieko negirdejau... Mastau irgi tokia pirkti ateityje, norejau paklausti - o kur jus pirkote? nes kaina tai....siandien pat pirkciau
http://www.hoover.com/Super mes labai patenkinti ,dzinsus per 30 min isdziovina ,skalbia super , centrifuguoja irgi Vienu zodziu patenkinti .
http://www.dealtime....66_Washer_Dryer
http://www.hoover.co...ts.asp?index=16
http://www.dealtime....66_Washer_Dryer
http://www.hoover.co...ts.asp?index=16
QUOTE(manu @ 2004 01 16, 14:48)
mes kai rinkomes skalbykle, nei vienas pardavejas nesugebejo atsakyti i klausima - kur dedasi dregme is skalbiniu, kuomet juos dziovina. toj patalpoj, kur stovi skalbykle lieka? todel ir nesirinkom tokio varianto.
jei yra skalbykle-dziovintuvas, tai pašalinamas vanduo per tą pačią šlangą, kaip ir išpilamas iš skalbyklės. Jei tik džiovintuvas, surenkamas ir tokį indą arba prijungiama taip pat šlangelė, ir per ją išpilama į kanalizaciją. Bet čia jei džiovyklė kondensacinė, t.y. joje sumontuotas kondensatorius, kuris greitai ataušina į jį atėjusį drėgną karštą orą, ir taip ištraukia iš jo drėgmę.
QUOTE(une @ 2004 10 27, 19:08)
na cia tema apie 2in1 , bet nenoriu atidaryti naujos temos. noriu patarimo apie pacias dziovykles. kokios geresnes?i ka perkant atkreipt demesi ?ar labai daug elektros "suryja" ? jei tektu is naujo rinktis ar rinktumetes ta pacia ?kodel? aciu.
džiovyklė turi bent porą pranašumų lyginant su 2-in-1 variantu: visų pirma džiovyklėje yra pūkų ir dulkių filtras, kuris iš išskalbtų rūbų džiovinimo metu ištraukia visas dulkes ir pūkus, kuriuos išpučia šilto oro srovė džiovinimo metu - todėl rūbai visada visiškai švarūs, kvapnūs ir purūs.. džiovyklės būgnas yra didesnis nei skalbyklės, todėl jame džiovinami rūbai daug puresni, mažiau susiglamžę nei 2-in-1 variante. ir paskutinis - 2-in-1 variante gali džiovinti pusę skalbiamos įkrovos, t.y. plauni 5kg, tada pusę išimi ir džiovini; arba plauni tik 2,5kg.
QUOTE(ader @ 2004 10 29, 10:51)
As turiu skalbykle su dziovykla kartu, bet dziovinu labai retai, nebent kai staigiai reikia daikta apsivilkti. Nusistato kelios dziovinimo funkcijos pagal audini ir laika. elektros nelabai daug ryja. Nematau nieko blogo tokioje skalbykleje ne pirmus metus naudoju, nesugedo kolkas. bet man maloniau kai drabuziai naturaliai isdziuve balkone, kazkaip kitaip kvepia, gaiviai, o is centrifugos kai istrauki tai ir jauciasi kad pasildytas daiktas. be to reikia ziureti kokiu principu dziovina, ar tik pucia karsta ora ir garina dregme, ar vedinasi dar papildomai.
vat dėl to ir jaučias tas kvapas, nes 2-in-1 - jame skalbiniai tiesiog šildomi, o džiovyklėje per juos pastoviai pučiama šilto oro srovė.. išdžiovinus džiovyklėje to nebūtų..
QUOTE(renax @ 2004 12 11, 10:48)
Na ka as irgi isigijau Hooveri ka jau padarysi uz tiek niekas kitas geresnio nepasiule , dziovykle (12 laiko programu nuo iskedenimo iki nzn ) , skalbykle pilna elektronika ( 3 ekonomiskos ir greitos programos per trumpa laika ) , visos imanomos programos kokiu abejoju ar panaudosiu , laiko atidejimas ,laiko likutis iki skalbimo pabaigos ,laiko taupymas ir panasiai ,a klase , 1600 apsuku ,6 kg drabuziu (dziovykla 4 kg ). Na ir kaina 1250 Chi chi buvau ermitaze sake toks dalykas neimanomas vos neluzau
viskas įmanoma, tik sakė kad neįmanoma, nes Lietuvoj tokių daiktų nėra. Paklausk dar ermitaže ar būna dvigubos orkaitės (kokios yra populiarios UK) - irgi turbūt sakys kad nėra, nes tokių nėra matę tik pasakyk kokioj "kontoroj" pirkai taip pigiai - tikrai ne įprastinėj parduotuvėj
QUOTE(aifa @ 2004 12 12, 11:53)
Vandens garų kondensacijai elektra neneaudojama. Ten aušinama vandeniu. T.y. šaldymui ir garų kondensacijai panaudojamas vanduo iš vandentekio, o ne koks nors elektrinis šaldytuvas. Šiuo atveju padidėja vandens sąnaudos, bet be elektros.
nonsensas. Kondensacinėje džiovyklėje yra kondensatorius, kuris ištraukia drėgmę iš oro, o džiovyklė išvis nėra pajungiama prie vandentiekio, reikalinga tik elektros rozetė - gali statyt nors ir vidury kambario.
o elektros sunaudoja kelis kWh vienam džiovinimui. Aš tai skaičiuoju grubiai kad dienos metu - apie 1 lt, o naktį apie 0,5 lt vienas džiovinimas kainuoja.. Bet užtat nereikia stovėt ir 15-20 min džiaustyt skalbinius ir paskui dar n valandų laukti kol jie išdžius - išėmei iš džiovyklės po valandėlės, apsirengei ir eini.
mes tai turim ''Miele ''novatronic'', tai stebuklas! 2 in 1- 1500 apsuku.. visokiu laiko atidejimu ir t.t, dabar jokiu problemu del sudrekusiu sienu ir slapiu langu!
anksciau tiek buvo vargo; kabini ant radiatoriu,puse netelpa,tada ant duso kabinos prikabinta- zodziu, jei yra palengvinimas koks buities,tai ir reikia juo naudotis! 7metai ir kaip nauja- nieko jai nesidaro....
anksciau tiek buvo vargo; kabini ant radiatoriu,puse netelpa,tada ant duso kabinos prikabinta- zodziu, jei yra palengvinimas koks buities,tai ir reikia juo naudotis! 7metai ir kaip nauja- nieko jai nesidaro....
noriu patarimo is tu, kas praktiskai isbande abu variantus.
noriu informacijos apie isdziuvimo skirtumus atskiroje dziovinimo masinoje ir skalbinimo masinoje su dziovinimu. Nezinau ar pirkt dvi masinas, ar viena su dziovinimu. Gal jokio skirtumo Tai kam jos dvi, ir vietos sutaupysiu Girdejau yra tokiu dziovykliu, kurios taip isdziovina, kad lygint nereikia (bet cia irgi slidus dalykas-kiti nemato reikalo aplamai lygint, nebent, marskinius).
noriu informacijos apie isdziuvimo skirtumus atskiroje dziovinimo masinoje ir skalbinimo masinoje su dziovinimu. Nezinau ar pirkt dvi masinas, ar viena su dziovinimu. Gal jokio skirtumo Tai kam jos dvi, ir vietos sutaupysiu Girdejau yra tokiu dziovykliu, kurios taip isdziovina, kad lygint nereikia (bet cia irgi slidus dalykas-kiti nemato reikalo aplamai lygint, nebent, marskinius).
QUOTE(1000inis @ 2007 09 30, 11:19)
noriu patarimo is tu, kas praktiskai isbande abu variantus.
As turejau automatine su dziovykla, nors ir AEG atrodo nebloga firma, bet guoliai daznai gesdavo, ir meistras sakydavo, kad su dziovykla automatiniu skalbelku, guoliai - pagrindine problema. Siaip ta dziovykla man retai kada ir budavo reikalinga..
QUOTE(bzzz... @ 2007 09 30, 22:25)
As turejau automatine su dziovykla, nors ir AEG atrodo nebloga firma, bet guoliai daznai gesdavo, ir meistras sakydavo, kad su dziovykla automatiniu skalbelku, guoliai - pagrindine problema. Siaip ta dziovykla man retai kada ir budavo reikalinga..
Ar labai senai? Gal dabartines pasitobulino O kaip ten su suglamzymu? Taip nesinori man tu dvieju
QUOTE(1000inis @ 2007 09 30, 22:04)
Ar labai senai? Gal dabartines pasitobulino O kaip ten su suglamzymu? Taip nesinori man tu dvieju
Manau, priklauso nuo to kiek skalbiama. Kol vaiku neturejau turejau 2 in1. Tik tada buvo taip: skalbi 5kg, o dziovina tik 2,5kg. Tai kai isplaudavau, turedavau puse skalbiniu nuimti ir dziovinti, po to ta antra puse. Visa tai uzsitesdavo be galo. Gal kazkas dabar pasikeite. Nesidomejau, nezinau.
Vaikams gimus isigijom 2 atskiras ir geras, nes reikejo daug(ir dabar daug) skalbti.tad abu aparatai dirbo vienu metu, be to dziovindavo is karto5 kg.
Mano dziovykle, pies beveik 9 metus buvo "paskutinis technikos zodis". Bet MB marskiniu ir kitu geresniu daiktu joje nedziovinu. Tuos rubus kuriu nelyginu, iskarto isemus is dziovykles, kol jie dar silti, sulankstau ir viskas.
Siaip laiksiu kol ji nusprogs ir tik tada pradesiu naujomis dziovyklemis dometis. Tad apie naujasias dziovyklas nedaug zinau, bet nemanau, kad kazkas butu radikaliai pasikeite.
QUOTE(jblmami @ 2007 09 30, 23:08)
Manau, priklauso nuo to kiek skalbiama. Kol vaiku neturejau turejau 2 in1. Tik tada buvo taip: skalbi 5kg, o dziovina tik 2,5kg. Tai kai isplaudavau, turedavau puse skalbiniu nuimti ir dziovinti, po to ta antra puse. Visa tai uzsitesdavo be galo. Gal kazkas dabar pasikeite. Nesidomejau, nezinau.
Vaikams gimus isigijom 2 atskiras ir geras, nes reikejo daug(ir dabar daug) skalbti.tad abu aparatai dirbo vienu metu, be to dziovindavo is karto5 kg.
Mano dziovykle, pies beveik 9 metus buvo "paskutinis technikos zodis". Bet MB marskiniu ir kitu geresniu daiktu joje nedziovinu. Tuos rubus kuriu nelyginu, iskarto isemus is dziovykles, kol jie dar silti, sulankstau ir viskas.
Siaip laiksiu kol ji nusprogs ir tik tada pradesiu naujomis dziovyklemis dometis. Tad apie naujasias dziovyklas nedaug zinau, bet nemanau, kad kazkas butu radikaliai pasikeite.
Na cia gal buvo pries 3 metus, tai nepasakyciau, kad senai. Minusai dziovykles man tokie buvo, kad dziovinimas vyksta tikrai ilgokai, kuo storesni rubai, tuo ilgiau, ir drabuziu dauguma susiglamzydave budavo, kai kuriuos net sunku islyginti budavo. As su jau nebepirkciau nei atskiros dziovinimo masinos, nei kartu su skalbykle, nes kiek paturejau, tai sakau, man nepatiko.Siaip kiekvieno zmogaus cia reikalas, gal kam ir patinka
Mes namuose turim skalbimo mašiną ir džiovyklę atskirai - tai man labai patinka tai, kad atskira džiovyklė (turi daugiau išdžiovinimo galimybių). Na, lyginti drabužius vis tiek reikia, bet patogumas, o ypatingai žiemą, nerealus, su 2 viename niekada taip gerai drabužiai neišsidžiovina, nebent tai būtų kažkas super super:) kaip ir su šampūnais, 2 in 1 nėra taip gerai kaip šampūnas ir kondicionierius atskirai, nes kiekvienam daiktui yra atskiros funkcijos:)
QUOTE(bzzz... @ 2007 10 01, 12:45)
Na cia gal buvo pries 3 metus, tai nepasakyciau, kad senai. Minusai dziovykles man tokie buvo, kad dziovinimas vyksta tikrai ilgokai, kuo storesni rubai, tuo ilgiau, ir drabuziu dauguma susiglamzydave budavo, kai kuriuos net sunku islyginti budavo. As su jau nebepirkciau nei atskiros dziovinimo masinos, nei kartu su skalbykle, nes kiek paturejau, tai sakau, man nepatiko.Siaip kiekvieno zmogaus cia reikalas, gal kam ir patinka
Gal jus parinkdavote netinkama programa?
Gal drabuzius perdziovindavote?
Reikia pabandyti su lengvesnemis programomis (sintetikai, jautriems skalbiniams).
Mes turim Wirlpool 2in1. Labai patenkinta, isdziusta greit, nesusiglamzo daugiau nei per skalbima. O jei naudoji ta priemone anti susiglamzymo, tai labai mazai susiglamze buna.