QUOTE(farda @ 2010 01 13, 17:27)
Sveikos visos besidžiaugiančios skalbiniu džiovyklemis. Pribrendo laikas ir man pirkti džiovykle, bet esu visiškai "žalia" šiuo klausymu
Net nežinau į kokias funkcijas kreipti dėmesį. Nesinori nusipirkti kokios prastos ir po to gailėtis, kad nėra tam tikru funkciju, bet taip pat baisu permokėti už vardą ar funkcijas, kuriu gyvenime neprireiks. Patarkite, kokios funkcijos pačios "pačiausios" džiovyklėje. Ar lyginimo funkcija tikrai lygina? O kas ta nesiglamžymo ir jautriu skalbinių funkcija?
Norečiau, kad pasirinkimas neviršytų 3000lt. Nusižiūrėjau šias: Elektrolux-AEG
EDI 97170W (yra lyginimas),
T 59840 (A klasė, nėra lyginimo, bet yra nesiglamžymo f-ja),
T 88840 (lyginimo garais ir nesiglamžymo f-ja). O gal SIEMENS geresnės už AEG-Elektrolux. Kas su didesniu patyrimu - patarkite
liuks daiktas ta džiovyklė
Aš naudojuosi AEG - Electrolux džiovykle su lyginimo funkcija. Tai atsidžiaugti negaliu - jokio skalbinių džiaustymo ir kambarių užgriozdinimo su pastatomom džiovyklėm, jokio lyginimo, rūbai minkšti minkštutėliai, pvz. vyro kojinės, ar dukryčių pėdkelnės tai kaip naujos būna, kaip ką tik išpakuotos atrodo
dar labai patinka, kad pūkus labai surenka, juodi drabužiai ir atrodo juodi, nes kol neturėjau džiovyklės, tai man jie likdavo labai apsipukavę, ir negraži ta juoda spalva po džiovinimo būdavo.
Modelį, manau, verta rinktis tik kuo naujesnį, nes seni ir elektros daugiau ima ir džiovinimo kokybė gali būti prastesnė.
Dėl elektros sąnaudų, tai džiovyklę naudoju kokius 3-4 kartus per savaitę, kartais ir daugiau, tai elektros per mėnesį kažkur apie 30 -40 kw papildomai sunaudoja. Man tai neatrodo daug, palyginus su kita jos teikiama nauda