Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė

QUOTE(speedy @ 2009 11 10, 14:51)
Gal Electrolux EWW 12470W?

aciu 4u.gif
o sakykit, ar verta permoketi uz kita modeliuka EWW 16781W ??

o gal geriau pasiimti Bosch WAS 28462SN be jokio dziovinimo g.gif g.gif ,visai susipainiojau ... , bet dziovykles noriu vien del minkstu ranksluosciu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leliukas: 10 lapkričio 2009 - 21:54
QUOTE(Leliukas @ 2009 11 10, 23:46)
aciu  4u.gif
o sakykit, ar verta permoketi uz kita modeliuka EWW 16781W ??

o gal geriau pasiimti Bosch WAS 28462SN be jokio dziovinimo  g.gif  g.gif ,visai susipainiojau ... , bet dziovykles noriu vien del minkstu ranksluosciu  ax.gif

Perkant atskirus daiktus laimėsit daugiau, nes turėsit daugiau džiovinimo galimybių ir tiek džiovinimo, tiek skalbimo sąnaudos bus mažesnės
EWW 16781W ir EWW 12470W pagrindiniai skirtumai ekrano dydis ir apsukos.

WAS 28462SN — puiki Vokietijoje pagaminta skalbyklė, tik be džiovinomo.
Atsakyti
Įsigijom šiandien džiovyklę. naudotą. ne iš brangiųjų. du mygtukai, viena rankenėlė biggrin.gif , bet valdymo vis tiek neperkandau. ( instrukcijos popierinės aišku, nėr).
kreipiuos į visagalę sm 4u.gif :

Indesit - 510.
fotkės laaabai nesaiškiosa, nes rūsy apšvietimas tragiškas - viena lempikė blausia blush2.gif doh.gif .
kaip suprantu, vienas mygtukas įjungimas. o šalia kitas, užrašas Froit \ Chaud. paskui rankenėlė su skaičiukais, tai suprantu, kad laikmatis. į vieną pusę pasukus medvilnei džiovint, kitoj pusėj - sintetikai. O gal ten temperatūra, ne laikmatis???

taip sakant, neturėjo blondinė bėdos, tai nusipirko džiovyklę.... blush2.gif flirt.gif

bet gal atsakysit? ax.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image
Atsakyti
gal Jums pagelbėtų ten, kur remontuoja buitinę techniką, ar atlieka šios markės džiovyklių garantinį remontą g.gif
Atsakyti
Aš irgi svajoju apie džiovyklę, bent jau rankšluosčiai tai nebus niekur kitur džiovinami ir su jokiais lenorais skalaujami ir tokie purūs, kaip išdžiovinus džiovyklėj... thumbup.gif O ir kiti rūbeliai minkštučiai ir nereikia lyginti net. Dar super - pagalvių išdaužymas įmetus kelis teniso kamuolius ir t.t. - vieni pliusai, tik naudoti reikia pagal instrukcijas, nes didelis karštis blukina spalvas blush2.gif
Atsakyti
Man džiovyklė nepakeičiamas daiktas, kai išskalbus skalbimo mašinoje tamsius daiktus, jie apsivelia visokiais pūkėliais, plaukeliais ir pan. - įkišu į džiovyklę ir ištraukiu gražučius ir švaručius thumbup.gif
Atsakyti
Kur išsiima surinkti pūkai - jau radau. Nu bet niekaip neatrandu, kur tas išgarintas vanduo kaupiasi? Kažkokia talpa tai turi būti??
Atsakyti
QUOTE(Amarilė.84 @ 2009 12 05, 14:28)
bent jau rankšluosčiai tai nebus niekur kitur džiovinami ir su jokiais lenorais skalaujami ir tokie purūs, kaip išdžiovinus džiovyklėj... 

drinks_cheers.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 12 06, 15:01)
Kur išsiima surinkti pūkai - jau radau. Nu bet niekaip neatrandu, kur tas išgarintas vanduo kaupiasi? Kažkokia talpa tai turi būti??

Dziovykles buna ventiliacines( turi but ventiliacijai anga, kad vanduo isgaruotu laukan) ir kondensacines( vanduo susirenka i toki inda, po to ji ispili) 4u.gif . Jusu turbut kondensacine, turi but kazkur ta talpa g.gif .

Mes turim Bosch dziovykle, bet naudojam tik esant butinumui, nes elektros sanaudos tikrai padideja ja naudojant daznai. Man labai praverte, kai gime maziukas, rubeliu daug, o dar sausio menuo, tai tada dziovykle buvo thumbup.gif daiktas.
Atsakyti
Sveikos visos besidžiaugiančios skalbiniu džiovyklemis. Pribrendo laikas ir man pirkti džiovykle, bet esu visiškai "žalia" šiuo klausymu verysad.gif Net nežinau į kokias funkcijas kreipti dėmesį. Nesinori nusipirkti kokios prastos ir po to gailėtis, kad nėra tam tikru funkciju, bet taip pat baisu permokėti už vardą ar funkcijas, kuriu gyvenime neprireiks. Patarkite, kokios funkcijos pačios "pačiausios" džiovyklėje. Ar lyginimo funkcija tikrai lygina? O kas ta nesiglamžymo ir jautriu skalbinių funkcija?
Norečiau, kad pasirinkimas neviršytų 3000lt. Nusižiūrėjau šias: Elektrolux-AEG EDI 97170W (yra lyginimas), T 59840 (A klasė, nėra lyginimo, bet yra nesiglamžymo f-ja), T 88840 (lyginimo garais ir nesiglamžymo f-ja). O gal SIEMENS geresnės už AEG-Elektrolux. Kas su didesniu patyrimu - patarkite ax.gif
Atsakyti
as turiu tokia sena senutele dziovykle. nusistato temperatura ir mygtukas viena sijungimo bei vienas paspaudi jei vilnoniai skalbiniai. retai su ja dziovinu, tiktada kai jau degantis reikala,s ir reikia geit sauso rubo. rankscliuosciai man patinka kietesni, man jie masazuoja oda tada:))))) o ir seip elektros ji daug ima. gal pas ka naujos, tai maziau
Atsakyti
QUOTE(farda @ 2010 01 13, 17:27)
Sveikos visos besidžiaugiančios skalbiniu džiovyklemis. Pribrendo laikas ir man pirkti džiovykle, bet esu visiškai "žalia" šiuo klausymu verysad.gif Net nežinau į kokias funkcijas kreipti dėmesį. Nesinori nusipirkti kokios prastos ir po to gailėtis, kad nėra tam tikru funkciju, bet taip pat baisu permokėti už vardą ar funkcijas, kuriu gyvenime neprireiks. Patarkite, kokios funkcijos pačios "pačiausios" džiovyklėje. Ar lyginimo funkcija tikrai lygina? O kas ta nesiglamžymo ir jautriu skalbinių funkcija?
Norečiau, kad pasirinkimas neviršytų 3000lt. Nusižiūrėjau šias: Elektrolux-AEG EDI 97170W (yra lyginimas), T 59840 (A klasė, nėra lyginimo, bet yra nesiglamžymo f-ja), T 88840 (lyginimo garais ir nesiglamžymo f-ja). O gal SIEMENS geresnės už AEG-Elektrolux. Kas su didesniu patyrimu - patarkite  ax.gif

liuks daiktas ta džiovyklė thumbup.gif
Aš naudojuosi AEG - Electrolux džiovykle su lyginimo funkcija. Tai atsidžiaugti negaliu - jokio skalbinių džiaustymo ir kambarių užgriozdinimo su pastatomom džiovyklėm, jokio lyginimo, rūbai minkšti minkštutėliai, pvz. vyro kojinės, ar dukryčių pėdkelnės tai kaip naujos būna, kaip ką tik išpakuotos atrodo smile.gif dar labai patinka, kad pūkus labai surenka, juodi drabužiai ir atrodo juodi, nes kol neturėjau džiovyklės, tai man jie likdavo labai apsipukavę, ir negraži ta juoda spalva po džiovinimo būdavo.
Modelį, manau, verta rinktis tik kuo naujesnį, nes seni ir elektros daugiau ima ir džiovinimo kokybė gali būti prastesnė.
Dėl elektros sąnaudų, tai džiovyklę naudoju kokius 3-4 kartus per savaitę, kartais ir daugiau, tai elektros per mėnesį kažkur apie 30 -40 kw papildomai sunaudoja. Man tai neatrodo daug, palyginus su kita jos teikiama nauda mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes turim rūbų džiovyklę. Tikrai labai geras daiktas, ypač kai reikia daug skalbti. Gerai ir tuo, kad niekur bute nesikaupia drėgmė, pelėsis ir t.t. Labai patenkinta smile.gif O rūbus tik sulankstai ir sudedi į spintą thumbup.gif
Atsakyti