QUOTE(Donatas ir Monika @ 2009 06 11, 17:13)
Su lyginimo garais funkcija (kai drabužiai išlyginamai)?
Ar vis tik lengvo lyginimo funkcija (t.y. drėgni drabužiai, kad iškart galėtum lyginti)?
Ar vis tik lengvo lyginimo funkcija (t.y. drėgni drabužiai, kad iškart galėtum lyginti)?
Su lengvo lyginimo. O Electrolux Iron Aid vienintelė su lyginimu garais ar yra daugiau?
Papildyta:
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2009 06 11, 17:20)
jis ir yra gaminamas Lenkijoje (kitur nė negamino )
Tai šių metų modelis iki metų galo tikrai nesikeis.
Tačiau lyginimo funkciją turi tik dvi iš visų gamintojų, tai Electrolux EDI97170W ir AEG 88840, tačiau abi gaminamos ten pat.
Galit rinktis kito gamintojo džiovyklę, pvz. Bosch be šios sistemos, bet jos gaminamos irgi Lenkijoje
Tad jei labai prieš lenkišką rinkitės Miele
Tai šių metų modelis iki metų galo tikrai nesikeis.
Tačiau lyginimo funkciją turi tik dvi iš visų gamintojų, tai Electrolux EDI97170W ir AEG 88840, tačiau abi gaminamos ten pat.
Galit rinktis kito gamintojo džiovyklę, pvz. Bosch be šios sistemos, bet jos gaminamos irgi Lenkijoje
Tad jei labai prieš lenkišką rinkitės Miele
Iš Bosch aš žiūrėjau WTW 86580 SN, ji nėra Lenkijoj gaminta (ar aš klystu?). O dėl EDI gaminimo Lenkijoj tai man naujiena. Sakykit, kaip čia yra, kad garantiniai aiškina, jog AEG skalbyklės, gaminamos Lenkijoj, yra prastos kokybės, o apie šitą džiovyklę nesako nieko. Logiška būtų manyt, kad abi gamina toje pačioje gamykloje. Visai pasimečiau.