Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė

QUOTE(Donatas ir Monika @ 2009 06 11, 17:13)
Su lyginimo garais funkcija (kai drabužiai išlyginamai)?
Ar vis tik lengvo lyginimo funkcija (t.y. drėgni drabužiai, kad iškart galėtum lyginti)?

Su lengvo lyginimo. O Electrolux Iron Aid vienintelė su lyginimu garais ar yra daugiau?
Papildyta:
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2009 06 11, 17:20)
smile.gif jis ir yra gaminamas Lenkijoje (kitur nė negamino  lotuliukas.gif )
Tai šių metų modelis iki metų galo tikrai nesikeis.
Tačiau lyginimo funkciją turi tik dvi iš visų gamintojų, tai Electrolux EDI97170W ir AEG 88840, tačiau abi gaminamos ten pat.
Galit rinktis kito gamintojo džiovyklę, pvz. Bosch be šios sistemos, bet jos gaminamos irgi Lenkijoje
Tad jei labai prieš lenkišką rinkitės Miele

Iš Bosch aš žiūrėjau WTW 86580 SN, ji nėra Lenkijoj gaminta (ar aš klystu?). O dėl EDI gaminimo Lenkijoj tai man naujiena. Sakykit, kaip čia yra, kad garantiniai aiškina, jog AEG skalbyklės, gaminamos Lenkijoj, yra prastos kokybės, o apie šitą džiovyklę nesako nieko. Logiška būtų manyt, kad abi gamina toje pačioje gamykloje. Visai pasimečiau.
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 06 11, 19:26)
Su lengvo lyginimo. O Electrolux Iron Aid vienintelė su lyginimu garais ar yra daugiau?
Papildyta:
Iš Bosch aš žiūrėjau WTW 86580 SN, ji nėra Lenkijoj gaminta (ar aš klystu?). O dėl EDI gaminimo Lenkijoj tai man naujiena. Sakykit, kaip čia yra, kad garantiniai aiškina, jog AEG skalbyklės, gaminamos Lenkijoj, yra prastos kokybės, o apie šitą džiovyklę nesako nieko. Logiška būtų manyt, kad abi gamina toje pačioje gamykloje. Visai pasimečiau.

Pati naudoju senesnį džiovyklės modelį ir skalbyklės nėra blogos... aišku ne Vokiškos, bet ir kaina atitinkama ir tikrai geriau už turkiškas
Visos Bosch džiovyklės gaminamos Lenkijoje
Atsakyti
Aš taip pat domiuosi džiovyklėmis. Nusižiūrėjau Electrolux EDI 97170 W Iron Aid II arba AEG T88840 modelį. Perskaičiau visus šios temos puslapius ir prašau Jūsų nuomonės ir patarimo. Namuose vietos tikrai nėra daug, taigi: ar tikrai įmanoma džiovyklę statyti kambaryje (kaip nors sumontavus) arba.... įstiklintame balkone? Logiškai galvojant, šaltuoju metų periodu, kai temperatūra minusinė..... g.gif . Gal turit kokių pamastymų?
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2009 06 11, 18:00)
Visos Bosch džiovyklės gaminamos Lenkijoje

Kažkodėl ant šio konkretaus modelio dėžių rašo Made in Germany.
Atsakyti
QUOTE(UpėRa @ 2009 06 14, 12:02)
Aš taip pat domiuosi džiovyklėmis. Nusižiūrėjau Electrolux EDI 97170 W Iron Aid II arba AEG T88840 modelį. Perskaičiau visus šios temos puslapius ir prašau Jūsų nuomonės ir patarimo. Namuose vietos tikrai nėra daug, taigi: ar tikrai įmanoma džiovyklę statyti kambaryje (kaip nors sumontavus) arba.... įstiklintame balkone? Logiškai galvojant, šaltuoju metų periodu, kai temperatūra minusinė..... g.gif . Gal turit kokių pamastymų?

Aš turiu Electrolux Iron Aid senesnį modelį - labai patenkinta, jau nebemokėčiau gyvent be šio daikto. Pats pagrindinis privalumas - reikia žymiai mažiau drabužių, ypač vaikams.
Kambaryje statyti galima, nes jai reikia tik rozetės pajungimui. Tik kai džiovina yra pakankamai didelis garsas g.gif
O įstiklintame balkone žiemą ko gero būtų negerai, nes vistiek joje lieka truputis vandens, gali užšalti ir sugadinti džiovyklę.
Gal ją galėtumėt laikyti balkone, o žiemai pernešti kur nors į kambarį smile.gif Gal čia būtų geriausias variantas ax.gif
Atsakyti
balkone jos laikyt negalima, kambary irgi nepatarciau- ji labai issausina ora. gal koridoriuj kur arba ant skalbiankes ar ant spinteles kokios virtuvej
Atsakyti
Dar vienas patarimas, i kuri, deja, as neatsizvelgiau pirkdama dziovykle. Uzsisakiau internetu baltos sp T88840. Tik ispakave pamateme - kad balta yra kremiskai balta, o musu sklabykle balta (tai svariai balta, beveik net i melynuma). Tai dabar, kai salia sustatytos - truputi 'pjaunasi' spalvos tarppusavyje..
Ir dar klasimelis, kas turi T88840: ta lenytnele metaline viduje - ka su ja daryti? Ji juk viduje (bugne) nesilaiko?.. Ir dar ta Prosteem funkcija (lyginimas garais) - cia jau kai isdziovini - is naujo ijungi? Ar idejus slapius skalbinius?
Ten tiek tu mygtuku ir t.t. - kazin ar kad visus juos perprasiu? blush2.gif
Is anksto dekoju uz pasidalijima patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 06 14, 12:33)
Aš turiu Electrolux Iron Aid senesnį modelį - labai patenkinta, jau nebemokėčiau gyvent be šio daikto. Pats pagrindinis privalumas - reikia žymiai mažiau drabužių, ypač vaikams.
Kambaryje statyti galima, nes jai reikia tik rozetės pajungimui. Tik kai džiovina yra pakankamai didelis garsas  g.gif
O įstiklintame balkone žiemą ko gero būtų negerai, nes vistiek joje lieka truputis vandens, gali užšalti ir sugadinti džiovyklę.
Gal ją galėtumėt laikyti balkone, o žiemai pernešti kur nors į kambarį smile.gif Gal čia būtų geriausias variantas  ax.gif

Aš ir taip galvojau - kai šalta laikyti kambaryje, kai šilta - balkone. Bet vistiek marazmas gaunasi biggrin.gif . Nu kiek čia pritampysi tą džiovyklę....Kadangi jau esu galutinai apsisprendusi dėl pirkinio, bet kokiu atveju teks surasti jam vietą. Ar iš tikro naudojantis šia džiovykle nereikia lygint skalbinių? Ar galima džiovinti džinsus?
Atsakyti
QUOTE(UpėRa @ 2009 06 14, 17:02)
Aš ir taip galvojau - kai šalta laikyti kambaryje, kai šilta - balkone. Bet vistiek marazmas gaunasi  biggrin.gif . Nu kiek čia pritampysi tą džiovyklę....Kadangi jau esu galutinai apsisprendusi dėl pirkinio, bet kokiu atveju teks surasti jam vietą. Ar iš tikro naudojantis šia džiovykle nereikia lygint skalbinių? Ar galima džiovinti džinsus?

Džinsus galima džiovinti, jie tokie minkštesni gaunasi smile.gif Aš beveik viską džiovinu blush2.gif Ir lygintuvą jau seniai buvau ištraukus blush2.gif Tik kai išdžiovini, geriausia drabužius ne sulankstyti, bet pakabinti - nors valandai, tada tikrai nereikia lygint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydraite @ 2009 06 14, 15:43)
Ir dar klasimelis, kas turi T88840: ta lenytnele metaline viduje - ka su ja daryti? Ji juk viduje (bugne) nesilaiko?..

ta lentynėlė batams džiovinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 06 14, 19:23)
ta lentynėlė batams džiovinti  smile.gif

O kaip ja itvirtinti bugne? Juk jam sukantis - ta lentele ten dauzosi, vartosi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydraite @ 2009 06 14, 15:43)
Dar vienas patarimas, i kuri, deja, as neatsizvelgiau pirkdama dziovykle. Uzsisakiau internetu baltos sp T88840. Tik ispakave pamateme - kad balta yra kremiskai balta, o musu sklabykle balta (tai svariai balta, beveik net i melynuma). Tai dabar, kai salia sustatytos - truputi 'pjaunasi' spalvos tarppusavyje..

Už šį patarimą esu be galo dėkinga, nes mano skalbimo mašina ir šaldytuvas taip pat yra mėlyno baltumo, bet ne kreminio. Tikiuosi, kad Electrolux EDI 97170 W Iron Aid II yra "mėlyno" baltumo biggrin.gif .
Atsakyti