QUOTE(Lotusas @ 2009 05 28, 23:43)
Sveikos,
Nusipirkom Electrolux 97170, kur su lyginimo funkcija yra. Nežinau, ką blogai darau, bet man kaip ir nelygina ji... Negana to, kad nelygina, dar ir rūbus ištraukiu po lyginimo tokius drėgnus (nors prieš tai būna sausi). Gal kas turit kokių idėjų, ką ne taip darau? Arba gal galit pasidalint savo patirtimi, kaip tos džiovyklos lygina?
as irgi tokia turiu; kadangi niekad tokio daikto neturejau, tai pasirinkima sio modelio ir leme ta lyginimo fja; deja, as jos nenaudoju- ji kaip ir jums man neatlieka(/netinka) tos funkcijos; net mintis buvo vezt taisyt, nes pagal reklama, tai skalbinius isivaizdavau lygut lygutelius
: issiaiskinau ankstesnese temose, kur man labai padejo viena forumiete
net fotografavo ir siunte rezultatus: jos skalbiniai irgi buvo tokie sudreke, bet tai priklauso nuo garu kiekio pasirinkimo. Jai lyginimo kokybes uzteko, tinka ir ji dziaugiasi. Gal cia reik priprasti, bet man lengviau buvo jos nenaudot
O dziovykles f-jom tai labai patenkinta- lygintuvo nenaudoju (nors labiausiai reiktu, kaip nekeista, isdziovinus patalyne), net savo marskiniu tipo bliusku nereik lygint- ant pakabo pakabinu ir
Nors mastyma, turbut pakeiciau, nes pries pradedant naudot dziovykle, baisiai atrode net triusikai nelyginti