Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė

QUOTE(jblmami @ 2009 05 29, 08:59)
Va va. Gali buti , kad nuo skystu skalbimo priemoniu. Vokietijoj istestavus skalbimo produktus, isaiskejo kad skystos priemones prasciausiai skalbia ir palieka rubuose nemalonu kvapa ir net lauke dziovinant doh.gif

mat kaip, o aš kaip tik galvojau, kad skystos skalbimo priemonės yra geriau - ir dėl skalbimo kokybės, ir kvapo atžvilgiu, ir mažiau alergizuoja. Ir žinok gi žmogau, ką pasirinkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotusas @ 2009 05 28, 23:43)
Sveikos,
Nusipirkom Electrolux 97170, kur su lyginimo funkcija yra. Nežinau, ką blogai darau, bet man kaip ir nelygina ji... Negana to, kad nelygina, dar ir rūbus ištraukiu po lyginimo tokius drėgnus (nors prieš tai būna sausi). Gal kas turit kokių idėjų, ką ne taip darau? Arba gal galit pasidalint savo patirtimi, kaip tos džiovyklos lygina?

as irgi tokia turiu; kadangi niekad tokio daikto neturejau, tai pasirinkima sio modelio ir leme ta lyginimo fja; deja, as jos nenaudoju- ji kaip ir jums man neatlieka(/netinka) tos funkcijos; net mintis buvo vezt taisyt, nes pagal reklama, tai skalbinius isivaizdavau lygut lygutelius biggrin.gif : issiaiskinau ankstesnese temose, kur man labai padejo viena forumiete thumbup.gif 4u.gif net fotografavo ir siunte rezultatus: jos skalbiniai irgi buvo tokie sudreke, bet tai priklauso nuo garu kiekio pasirinkimo. Jai lyginimo kokybes uzteko, tinka ir ji dziaugiasi. Gal cia reik priprasti, bet man lengviau buvo jos nenaudot biggrin.gif
O dziovykles f-jom tai labai patenkinta- lygintuvo nenaudoju (nors labiausiai reiktu, kaip nekeista, isdziovinus patalyne), net savo marskiniu tipo bliusku nereik lygint- ant pakabo pakabinu ir thumbup.gif Nors mastyma, turbut pakeiciau, nes pries pradedant naudot dziovykle, baisiai atrode net triusikai nelyginti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2009 06 01, 23:06)
as irgi tokia turiu; ]

Ačiū labai už atsakymą. Aš jau irgi norėjau skambinti su pretenzijomis į parduotuvęsmile.gif.
Nu man irgi ta jų lyginimo funkcija netinka... Bet išgyvensiu - irgi teks, matyt, keisti mąstymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotusas @ 2009 06 01, 23:24)
Ačiū labai už atsakymą. Aš jau irgi norėjau skambinti su pretenzijomis į parduotuvęsmile.gif.
Nu man irgi ta jų lyginimo funkcija netinka... Bet išgyvensiu - irgi teks, matyt, keisti mąstymą smile.gif

kai rinkausi, as is Kauno, tai akropolyje vykdavo karts nuo karto sios dziovykles kazkoks pristatymas reklama: lygindavo vyriskus baltinius, rode kaip tai thumbup.gif (konsultante taip informavo) Gal ir dabar kazkas panasaus vyksta? Bet kai man jau vienodai.... nors gal ir idomu butu palygint ar taip maniske dirba biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano AEG džiovyklė su lyginimo funkcija. Tai aš matau skirtumą, jei drabužis dedamas lyginti iš karto po džiovinimo džiovyklėje, ir jei dedamas iš spintos. Tai pirmu atveju rezultatai geresni. Bet mane tai tenkina ir tas lyginimo rezultatas, jei lyginam jau spintoj pabuvusį daiktą. Čia gal kaip kam, gal kažkieno reikalavimai yra labai dideli, gal mėgsta preciziškai išlygintus drabužius.
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(1000inis @ 2009 06 02, 15:25)
kai rinkausi, as is Kauno, tai akropolyje vykdavo karts nuo karto sios dziovykles kazkoks pristatymas reklama: lygindavo vyriskus baltinius, rode kaip tai  thumbup.gif (konsultante taip informavo) Gal ir dabar kazkas panasaus vyksta? Bet kai man jau vienodai.... nors gal ir idomu butu palygint ar taip maniske dirba biggrin.gif  4u.gif

paskaičiau apie marškinius, tai net nusišypsojau smile.gif Aš saviškiui tokį džiovyklės pristatymą dariau. Mat jis netikėjo, kad džiovyklė gali išlyginti. Taigi, tarp išskalbtų drabužių buvo ir jo marškiniai, tai džiovyklė juos ir išdžiovino, ir išlygino. Rezultatas buvo stulbinamas, dabar jau visiems giria ir girias tas džiovykles, o kaip pavyzdį būtent tuos marškinius prisimena ir pasakoja biggrin.gif Matyt, labai jau jam tai įstrigo mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamaites, gal kuri turite Miele T298C g.gif
Kokie but atsiliepimai, ar verta imt nauja uz labai pigiai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barikada: 08 birželio 2009 - 13:44
QUOTE(Barikada @ 2009 06 08, 15:44)
Mamaites, gal kuri turite Miele T298C g.gif
Kokie but atsiliepimai, ar verta imt nauja uz labai pigiai ax.gif

Miele yra gerai, bet šis modeliukas gana primityvus, tad vėl... už kiek?
Jis be korinio būgno, mažai programų... jau senas modelis
Vis tik, jei tikrai labai labai pigiai... tai imk... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2009 06 08, 18:36)
Miele yra gerai, bet šis modeliukas gana primityvus, tad vėl... už kiek?
Jis be korinio būgno, mažai programų...  jau senas modelis
Vis tik, jei tikrai labai labai pigiai... tai imk... smile.gif

keli simtai. bet drabuzi man neglamzys g.gif
o ka reiskia - "Smooth" būgnas g.gif blush2.gif
Nezinau ne ka daryti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barikada: 08 birželio 2009 - 19:31
QUOTE(Barikada @ 2009 06 08, 21:13)
o ka reiskia - "Smooth" būgnas g.gif  blush2.gif

"Smooth" — lygus/švelnus
Drabužių neglamžo nei viena džiovyklė smile.gif gali tik pralyginti ax.gif
O sprendimą teks priimti pačiai, aš jos nepirkčiau... man permažai funkcijų
(nes džiovinu viską, ką galima ir ko ne, be to labai nemėgstu lyginti, dėl to ir Electrolux labai tinka, nes Miele nelygina blink.gif, be to su tiek funkcijų kainuotų be galo daug, o aš linkus dažniau pakeisti daiktą ir išbadyti visus technikos pažengimus)...
Bet aš jau esu turėjus paprastutę ir kol nepabandžiau turėti su daugiau funkcijų... buvau labai patenkinta... gali bandyti, jei neturėjus jokios džiovyklės, pradžiugins bet kuri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Barikada @ 2009 06 08, 20:13)
o ka reiskia - "Smooth" būgnas g.gif  blush2.gif

na uz kelis simtu tikrai verta bigsmile.gif , o nepatiks, tada jau galima ir rimtesni daikta nusipirkt, o sita kam parduot, uz kelis simtus visada atsiras norinciu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2009 04 27, 10:03)
Gal gali nurodyti modeliuką? Mano žiniomis Bosch negamina džiovyklių su lyginimo sistemą, jei klystu, būtų labai smalsu pasidomėti...

Kadangi mane irgi domina Bosch džiovyklės su lyginimo funkcija, radau, kad tokių esama, tik nežinau, ar Lietuvoj parduodamos. Pvz. Bosch Exxcel WTV74104UK (čia parašyta), WTE84307 Exxcel ir pan. Kažin, kaip čia sužinot, kokie jų atitikmenys Lietuvoj ir ar parduoda?
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 06 11, 18:35)
Kadangi mane irgi domina Bosch džiovyklės su lyginimo funkcija, radau, kad tokių esama, tik nežinau, ar Lietuvoj parduodamos. Pvz. Bosch Exxcel WTV74104UK (čia parašyta), WTE84307 Exxcel ir pan. Kažin, kaip čia sužinot, kokie jų atitikmenys Lietuvoj ir ar parduoda?

Su lyginimo garais funkcija (kai drabužiai išlyginamai)?
Ar vis tik lengvo lyginimo funkcija (t.y. drėgni drabužiai, kad iškart galėtum lyginti)?
Atsakyti