Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė

QUOTE(*sweet* @ 2009 05 19, 12:05)
As irgi pastebejau, kad nemazai drabuziu kazkaip susitraukia g.gif bet kazkaip ant kuno isitampo ax.gif  Dziovykle thumbup.gif yra superdaiktas thumbup.gif

Kad susitraukia tai teisybe, bet tik tada jei per karstai dziovinama. jei paskirstysite drabuzius mazdaug pagal panasu audini, taip nenutiks.
jei kartu dziovinsite ranksluoscius ir pvz. drabuziukus, kojines, kurie nelabai slapi, o tik dregni, tai drabuziai perdzius kol ranksluosciai isdzius. Nes dziovykle matuoja dregmes kieki. medvilniniai audiniai traukiasi daugiau, o sintetika jei per karstai dziovinsite tai gali susilydyti ( na mazdaug kaip uzdejus per karsta lygintuva).
as pradzioj daiktus, kuriuos dedu 1 karta, dziovinu ant lengvesnes programos, kad neperdziutu. o po keleto kartu dziovinimo, jau tada praktiskai nepastebejau kad kas susitrauktu.
Bet kokiu atveju gyvenimo be dziovykles jau neisivaizduoju. thumbup.gif
Atsakyti
O kokia lengvesne programa ant medvilnes ar sintetikos g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*sweet* @ 2009 05 22, 08:53)
O kokia lengvesne programa ant medvilnes ar sintetikos g.gif  4u.gif

Sintetikos
Dar švelniau džiovina vilnos programa, o jei yra šilko programa, tai galima dėti tai ką negalima dėti į džiovyklę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatas ir Monika: 22 gegužės 2009 - 09:29
QUOTE(LoJoo @ 2009 05 16, 15:11)
Man džiovyklė turi tą minusą, kad kai kurie daiktai džiovinami susitraukia. MB savo kojines man į stalčių sudeda, sako kad čia ne jo  biggrin.gif Neatpažįsta sumažėjusių, nors užmautos ant kojų vėl atgauna savo formą. Bet nebe pirmam savo golfui pastebiu, kad tik trumpėja trumpėja rankovės, paskui ir bamba išlenda  biggrin.gif  Vilnonį švarką su vilnos atšviežinimo programa sumažinau kokiais pora dydžių. Bet frotiniams chalatams ir rankšluosčiams tai nepamainomas dalykas - minkštučiai švelnučiai ir šiltučiai būna. Nenaudoju jokių skalbinių minkštiklių, tai lauke išdžiovinti tokie būdavo kieti kaip švitrinis popierius. Ir dėl vyro marškinių labai  thumbup.gif  -  visus vienu metu išlygina, tik trauki ir kabini ant pakabų.

Ar ne per karštai džiovini g.gif pas mane nusistato įvairios temperatūros džiovinimui ir nieko panašaus nebūna,nors pradžioje irgi iš 14 išmieros gavosi 10 blush2.gif
Atsakyti
laba diena,

noriu paklausti, ar Electrolux Iron Aid galima statyti ant skalbimo masinos? kazkaip neradau sitos informacijos electrolux puslapyje.
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2009 05 23, 14:46)
laba diena,

noriu paklausti, ar Electrolux Iron Aid galima statyti ant skalbimo masinos? kazkaip neradau sitos informacijos electrolux puslapyje.

zinoma, kad galima, tik reikalingas toks stalciukas 4u.gif
Atsakyti
O ar įmanoma ant Siemens skalbyklės kaip nors uždėti Electrolux Iron Aid džiovyklę?
Atsakyti
pas mane irgi atskiros, as labai patenkinta stovi viena ant kitos, firma aeg, kol kas thumbup.gif , ziuresim kaip bus po ilgesnio naudojimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muimyte: 25 gegužės 2009 - 12:33
QUOTE(Nortiu @ 2009 01 19, 14:37)
as turiu namie irgi dziovukle. jos dazniausiai prireikia, kai staigiai norisi ishdziovinti drabuzeli. uzstatu didesne temperatura ir ..susitraukia jis:)
na zinok man daznai buna:) cia per ta laiko stoka:)

Yra tik vienas variantas Electrolux EDC 3250, tačiau ji yra labai prastas kainos ir kokybės santykis, nes ši džiovyklė "iš bėdos", tačiau ankščiau skaitytų stebuklų nebus... lygių drabužių... nei džiovinimo pagal likutinę drėgmę taip pat
Žodžiu tai tolygu 2 viename.

Radau dar Džiovykla BLOMBERG TKT 5353... bet apie ją daug komentuoti negaliu, bet ji bent turi vilnos ir šilko programas...

Bet žinau tiek, kad kuo didesnis būgnas tuo lygesni drabužiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatas ir Monika: 25 gegužės 2009 - 14:43
QUOTE(Endendu @ 2009 05 23, 17:44)
O ar įmanoma ant Siemens skalbyklės kaip nors uždėti Electrolux Iron Aid džiovyklę?

Galima, tik tokiu atveju "tarpinę" teks susiburti patiems smile.gif (arba kreiptis į baldininkus) jos paskirtis, kad atidarinėjant nesistumdytų džiovyklė. Arba dėti vieną ant kitos tiesiogiai, bet tada atidarinėjant, džiovyklę teks prilaikyti.
Tiesą sakant, gal ir originali tiktų... bet čia jau nepabandęs (ar tiksliai neišsimatavęs) nepasakysi
Pas mus ant siauros skalbyklės stovi plati džiovyklė... stovi jau porą metų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatas ir Monika: 25 gegužės 2009 - 17:25
Sveikos,
Nusipirkom Electrolux 97170, kur su lyginimo funkcija yra. Nežinau, ką blogai darau, bet man kaip ir nelygina ji... Negana to, kad nelygina, dar ir rūbus ištraukiu po lyginimo tokius drėgnus (nors prieš tai būna sausi). Gal kas turit kokių idėjų, ką ne taip darau? Arba gal galit pasidalint savo patirtimi, kaip tos džiovyklos lygina?
Atsakyti
QUOTE(saulelė @ 2009 04 23, 20:21)
aš irgi neeeee blink.gif atidaras bugnas visada ir prie radijatoriaus plius dar , nu neturėjau ir aš tokios problemos bet tik pradėjau skalbti su skystais skalbikliais tai ir smirdi , ogal tik sutapimas blush2.gif

Va va. Gali buti , kad nuo skystu skalbimo priemoniu. Vokietijoj istestavus skalbimo produktus, isaiskejo kad skystos priemones prasciausiai skalbia ir palieka rubuose nemalonu kvapa ir net lauke dziovinant doh.gif
Atsakyti