Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė

QUOTE(Donatas ir Monika @ 2009 05 08, 13:06)
Atstovai veža tik tai kas skirta mūsų regionui, individualus užsakymas... manau Jums neapsimokėtų, jei ir apsimtų atvežti...
Manau tada per visą eksplotacijos laiką, energijos tiek nesutaupysit smile.gif
Nes skirtumas labai nedideli, svarbiau, kad džiovyklė džiovintų ne pagal laiką, bet pagal likutinę drėgmę... tokiu atveju:
mažiau pakrovus — trumpiau džioviną...
išsukus su daugiau apsukų — trumpiau džiovina,
plono audinio drabužius — trumpiau džiovina
Ir t.t.
tada ir sutaupo

yra apie ka pamastyt g.gif

Prie to pacio dar vienas klausimas-kaip yra su stebuklingaja lyginimo funkcija-tokia turi elektrolux iron aid- kitos dziovykles jos neturi? Juk tas lyginimas - tai garinimas? negi tik is elektroluxo imanoma istraukt nesuglamzytus rubus ir patalyne?
Atsakyti
QUOTE(tryliktoji @ 2009 05 08, 14:22)
yra apie ka pamastyt  g.gif

Prie to pacio dar vienas klausimas-kaip yra su stebuklingaja lyginimo funkcija-tokia turi elektrolux iron aid- kitos dziovykles jos neturi? Juk tas lyginimas - tai garinimas? negi tik is elektroluxo imanoma istraukt nesuglamzytus rubus ir patalyne?

Ne tik Electrolux bet yra ir AEG T88840 smile.gif
Tai AEG-Electrolux patentuota gudrybė
Tad tik jie ir gamina
Veikimo principas — garinimas
Atsakyti
QUOTE(Taira @ 2009 05 05, 20:18)
O man toks klausimukas iskilo  ax.gif  ar galima dziovykle statyti balkone g.gif daugiaaukscio namo balkone,ar nesusaltu ji ziema?Na neturiu vietos bute,o taip noris jos ax.gif

Balkone manau nelabai jai butu sveika, bet nepamastet apie statyma skalbykle ant dziovykles ar atvirksciai.
Jei imsit abi tos pacios firmos, tai "Senukuose" pvz. esu macius yra tokie sujungimo elementai tam reikalui. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tryliktoji @ 2009 05 07, 19:41)
aciu uz atsakyma  bigsmile.gif
Klausimas: ar nera galimybes per Miele atstovus atvezti ta preke i Lietuva? ar Lietuvos buitines technikos prekeiviai neuzsiima tokiais dalykais?

taip isikandau i ta Miele - bet ko noriu negaunu doh.gif

arba paieskokit kas turi galimybe pargabenti is uzsienio, ten kur jas parduoda.
tik turite paskaiciuoti kaina uzsienyje + parvezimas.
viskas priklauso nuo biudzeto. jei a)galite sau tai leisti, cool.gif labai norite butent miele, manau siais laikais imanoma viskas.
tiesa, uzsienyje miele yra be galo vertinamos. jos paskaiciuota, kad tarnauja apie 20metu, tuo tarpu kai siemens, bosch ir t.t. apie 10metu. ir kainuoja miele mazdaug dvigubai. nesigincysiu, daiktai tikrai gerai, bet ne kiekvienai kisenei... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Xanaka @ 2009 05 09, 15:45)
tiesa, uzsienyje miele yra be galo vertinamos. jos paskaiciuota, kad tarnauja apie 20metu, tuo tarpu kai siemens, bosch ir t.t. apie 10metu. ir kainuoja miele mazdaug dvigubai. nesigincysiu, daiktai tikrai gerai, bet ne kiekvienai kisenei...  smile.gif

Visa technika paskaičiuota — 5 metam, miele — 10 metų
Bet kainuoja ne dvigubai, manau čia jau ir prestižo reikalas smile.gif
Man geriau atrodo dažniau keisti, nes technologijos greitai tobulėja...
Na, nebet jei pinigų neskaičiuoji, kogi ne smile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
pagaliau išsirinkom džiovyklę AEG T 88840 , kas naudojat gal kokių minusų pastebėjot? Dar turim kelias dienas persigalvot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 05 15, 20:21)
Sveiki  smile.gif
pagaliau išsirinkom džiovyklę AEG T 88840 , kas naudojat gal kokių minusų pastebėjot? Dar turim kelias dienas persigalvot  ax.gif

mes naudojam AEG T 88800. Jūsų išsirinktas modelis analogiškom funkcijom, berods, tik naujesnis smile.gif Jau ne kartą aš čia temoj gyriau savo džiovyklę, ir drąsiai galiu pasakyti, kad tikrai nei vieno minuso nepastebėjau thumbup.gif
Atsakyti
Aš turėjau seną tarką ventiliacinę džovyklę. Minusas reik į ventiliaciją vamzdį kišti. Bet buvau patenkinta išdžiovintais drabužiais, tokie minkšti ir švelnūs, nesusipūkavę thumbup.gif

Turiu dabar skalbiankę su indukciniu džiovinimu, tai niekam tikus, vandenį vis pilsto, drabužių normaliai neišdžiovina kad ir kiek bedžiovintum, ypač rankšluosčių ar chalatų.
Atsakyti
Man džiovyklė turi tą minusą, kad kai kurie daiktai džiovinami susitraukia. MB savo kojines man į stalčių sudeda, sako kad čia ne jo biggrin.gif Neatpažįsta sumažėjusių, nors užmautos ant kojų vėl atgauna savo formą. Bet nebe pirmam savo golfui pastebiu, kad tik trumpėja trumpėja rankovės, paskui ir bamba išlenda biggrin.gif Vilnonį švarką su vilnos atšviežinimo programa sumažinau kokiais pora dydžių. Bet frotiniams chalatams ir rankšluosčiams tai nepamainomas dalykas - minkštučiai švelnučiai ir šiltučiai būna. Nenaudoju jokių skalbinių minkštiklių, tai lauke išdžiovinti tokie būdavo kieti kaip švitrinis popierius. Ir dėl vyro marškinių labai thumbup.gif - visus vienu metu išlygina, tik trauki ir kabini ant pakabų.
Atsakyti
kuri dziovykle geriau is electrolux 97170W ar 97950W?
Atsakyti
QUOTE(LoJoo @ 2009 05 16, 14:11)
Man džiovyklė turi tą minusą, kad kai kurie daiktai džiovinami susitraukia. MB savo kojines man į stalčių sudeda, sako kad čia ne jo  biggrin.gif Neatpažįsta sumažėjusių, nors užmautos ant kojų vėl atgauna savo formą. Bet nebe pirmam savo golfui pastebiu, kad tik trumpėja trumpėja rankovės, paskui ir bamba išlenda  biggrin.gif  Vilnonį švarką su vilnos atšviežinimo programa sumažinau kokiais pora dydžių. Bet frotiniams chalatams ir rankšluosčiams tai nepamainomas dalykas - minkštučiai švelnučiai ir šiltučiai būna. Nenaudoju jokių skalbinių minkštiklių, tai lauke išdžiovinti tokie būdavo kieti kaip švitrinis popierius. Ir dėl vyro marškinių labai  thumbup.gif  -  visus vienu metu išlygina, tik trauki ir kabini ant pakabų.

As irgi pastebejau, kad nemazai drabuziu kazkaip susitraukia g.gif bet kazkaip ant kuno isitampo ax.gif Dziovykle thumbup.gif yra superdaiktas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(busuko @ 2009 05 19, 11:57)

Dziovykle Electrolux EDH 97950W 97170W
yra Kondensacinis džiovintuvas su šilumos siurbliu. Lengvai naudojamas valdymo skydelis su vidutiniu LCD ekranu. Elektroninis valdymas. Džiovinimo lentynėlė sportinei avalynei. Kvadratinės durelės su didele anga. Vidaus apšvietimas. Atgalinis vartymas,sausumo indikatorius, vėsinimas. Atidėta pradžia. Nesiglamžymo funkcija. Garso signalo išjungimas. Džiovinamų skalbinių kiekis: 7 kg.
Dziovykle Electrolux EDI 97170W 97170W
yra jau dziovykle su lyginimo funkcija!!! Kainos nedaug skiriasi - rinkciausi EDI 97170W. Apie lyginimo funkcija ir sia dziovykle daug puikiu atsiliepimu jau rasyta!
Atsakyti
QUOTE(busuko @ 2009 05 19, 12:57)

EDH 97950 W — nėra Lietuvoje smile.gif
egzistuoja tik kainyne, galima užsisakyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatas ir Monika: 20 gegužės 2009 - 12:14