Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė

Gal kas naudoja SIEMENS WT46S513 džiovyklę? 4u.gif Nesuprantu ar parenku neteisingas programas ar kame reikalas, bet po džiovinimo labai blunka drabužių spalvos, ypač trikotažinių gaminių ties rankogaliais ir apykaklėm g.gif Kad džiovyklė iš ties puikus dalykas, tai čia net klausimų nekyla, bet tas spalvų blukimas man visai nepatinka g.gif
P.S. Jei kas patartų kur rasti lietuvišką instrukciją, taip pat būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal kas galit placiau papasakoti apie dziovykle miele T 8627 WP (ar 8626 ???), Lietuvos parduotuvese tokio modelio apskritai nerandu g.gif Vilioja A klases elektros energijos sunaudojimas ax.gif

Atsakyti
O man toks klausimukas iskilo ax.gif ar galima dziovykle statyti balkone g.gif daugiaaukscio namo balkone,ar nesusaltu ji ziema?Na neturiu vietos bute,o taip noris jos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taira: 05 gegužės 2009 - 19:18
QUOTE(Taira @ 2009 05 05, 20:18)
O man toks klausimukas iskilo  ax.gif  ar galima dziovykle statyti balkone g.gif daugiaaukscio namo balkone,ar nesusaltu ji ziema?Na neturiu vietos bute,o taip noris jos ax.gif

Ir aš galvoju, kad džiovyklei nepatiktų balkone, kažin ar neprišals vandens likučiai. Man ji taip patinka, kad ko gero, jei neturėčiau vietos, mesčiau lauk kokią spintelę.....
Atsakyti
tai aisku arba spintele mest lauk arba pabandyt ant spinteles pritaisyt juk jei galima ant skalbiankes matyt galima ir ant spinteles... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2009 05 05, 21:06)
tai aisku arba spintele mest lauk arba pabandyt ant spinteles pritaisyt juk jei galima ant skalbiankes matyt galima ir ant spinteles... g.gif

ir aš jau taip norėjau tos džiovyklės, kad suradau jai vietos ax.gif Vonioj netilpo, tai pastatėm virtuvėje. Na, erdvės ji nepagrąžina, nes ne i spintelę dėjom - virtuvė jau buvo pagal užsakymą daryta, ir niekaip nebūtume įtalpinę. Bet greit pripratau, kad ji ten stovi bigsmile.gif , o kai tiek daug ji man buityje padeda, tai tikrai nepykstu, kad suvalgo truputį virtuvės erdvės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 05 05, 19:29)
Ir aš galvoju, kad džiovyklei nepatiktų balkone, kažin ar neprišals vandens likučiai. Man ji taip patinka, kad ko gero, jei neturėčiau vietos, mesčiau lauk kokią spintelę.....

Ale nieko negaliu ismest unsure.gif virtuve 5 kvadratai,vonioj statysim skalbenke per virsu kraunama,nes paprasta netelpa,taip kad lieka balkonas arba svetaine,arba miegamasis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tryliktoji @ 2009 05 03, 00:03)
Sveiki,

gal kas galit placiau papasakoti apie dziovykle miele T 8627 WP (ar 8626 ???), Lietuvos parduotuvese tokio modelio apskritai nerandu  g.gif Vilioja A klases elektros energijos sunaudojimas ax.gif

Tai ne Lietuvos rinkai skirtos džiovyklės...
Jei labai vilioja A klasė... belieka AEG T 59840
Papildyta:
QUOTE(Spilka @ 2009 04 28, 20:56)
Gal kas naudoja SIEMENS WT46S513 džiovyklę? 4u.gif Nesuprantu ar parenku neteisingas programas ar kame reikalas, bet po džiovinimo labai blunka drabužių spalvos, ypač trikotažinių gaminių ties rankogaliais ir apykaklėm  g.gif Kad džiovyklė iš ties puikus dalykas, tai čia net klausimų nekyla, bet tas spalvų blukimas man visai nepatinka  g.gif
P.S. Jei kas patartų kur rasti lietuvišką instrukciją, taip pat būčiau labai dėkinga  4u.gif

Keista, pirmą kartą girždiu, kad drabužiai blunka nuo džiovyklės g.gif
Kaži nuo ko...
Man tikrai neblunka... jei blunka, tai nuo blogų skalbiklių... bet nuo džiovyklės
Džiovyklė nupūkuoja drabužius, dėl to jų spalvos tampa šiek tiek gaivesnės
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2009 05 07, 16:50)
Tai ne Lietuvos rinkai skirtos džiovyklės...
Jei labai vilioja A klasė... belieka AEG T 59840

aciu uz atsakyma bigsmile.gif
Klausimas: ar nera galimybes per Miele atstovus atvezti ta preke i Lietuva? ar Lietuvos buitines technikos prekeiviai neuzsiima tokiais dalykais?

taip isikandau i ta Miele - bet ko noriu negaunu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tryliktoji @ 2009 05 07, 18:41)
aciu uz atsakyma  bigsmile.gif
Klausimas: ar nera galimybes per Miele atstovus atvezti ta preke i Lietuva? ar Lietuvos buitines technikos prekeiviai neuzsiima tokiais dalykais?

Kodel butent siuos mieles modelius pasirinkote?
Atsakyti
QUOTE(indrute83 @ 2009 05 08, 10:32)
Kodel butent siuos mieles modelius pasirinkote?

vieninteliai modeliai su A energijos klase.. kiti C arba B..
Siaip butu galima ir ne is Miele imti, bet kai skalbykle nusiziurejau Miele, tai ir dziovykles norisi tokios blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tryliktoji: 08 gegužės 2009 - 12:05
QUOTE(tryliktoji @ 2009 05 07, 20:41)
aciu uz atsakyma  bigsmile.gif

Atstovai veža tik tai kas skirta mūsų regionui, individualus užsakymas... manau Jums neapsimokėtų, jei ir apsimtų atvežti...
Manau tada per visą eksplotacijos laiką, energijos tiek nesutaupysit smile.gif
Nes skirtumas labai nedideli, svarbiau, kad džiovyklė džiovintų ne pagal laiką, bet pagal likutinę drėgmę... tokiu atveju:
mažiau pakrovus — trumpiau džioviną...
išsukus su daugiau apsukų — trumpiau džiovina,
plono audinio drabužius — trumpiau džiovina
Ir t.t.
tada ir sutaupo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatas ir Monika: 08 gegužės 2009 - 12:10