Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė

QUOTE(vaidicita @ 2009 04 22, 14:50)
gal kas zinot kur pas mane beda: turim dziovykle mazdaug pusmetis, viskas isvalyta, svari, priziureta niekur bedos neiziuriu, bet pradejo smirdet tokiu supuvusiu, prarugusiu vandeniu, nors visur kur valosi ir tas vanduo pilasi mes ispyle, isvale... beda kazkur kitus, bet kur .... g.gif idedu kvepianti ruba prapucia 13 min ir istraukiu prasmirdusi  doh.gif

QUOTE(saulelė @ 2009 04 22, 22:10)
pasmane tokia pati bėda su skalbimo mašina blink.gif  blink.gif

Itariu, kad buvot palikusius skalbinius kokiai dienai ar daugiau. O gal sandariai buvo uzdarytas bugnas.
As savaja naudoju jau 11metu ir tokiu problemu neturiu. Visada palieku vedinimuisi atvira. Bet va mano kaimyne nesisake, bet jos sugyventinis pasiskunde, kad pas juos smirdi. Bet jis saziningai prisipazino, kad buvo uzdara su skalbiniais palike savaitgaliui doh.gif .
Atsakyti
as nebuvau.... g.gif
Atsakyti
aš irgi neeeee blink.gif atidaras bugnas visada ir prie radijatoriaus plius dar , nu neturėjau ir aš tokios problemos bet tik pradėjau skalbti su skystais skalbikliais tai ir smirdi , ogal tik sutapimas blush2.gif
Atsakyti
atrodo susitvarkem, o gi buvo suluzusios bugne kazkokios kniedes, todel lietes ten kazkas su kazkuo biggrin.gif ir smordejo del to doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 04 18, 09:36)
mes turim Bocha Exxel su lyginimo funkcija  thumbup.gif

Gal gali nurodyti modeliuką? Mano žiniomis Bosch negamina džiovyklių su lyginimo sistemą, jei klystu, būtų labai smalsu pasidomėti...
Gal tai lengvo lyginimo programa, ar tikrai garais lyginimo programa (kuo abejuju, bet... gal klystu?)?
Papildyta:
QUOTE(vaidicita @ 2009 04 22, 16:52)
gal kas zinot kur pas mane beda: turim dziovykle mazdaug pusmetis, viskas isvalyta, svari, priziureta niekur bedos neiziuriu, bet pradejo smirdet tokiu supuvusiu, prarugusiu vandeniu, nors visur kur valosi ir tas vanduo pilasi mes ispyle, isvale... beda kazkur kitus, bet kur ....  idedu kvepianti ruba prapucia 13 min ir istraukiu prasmirdusi 

kad daiktas reiklaingas tai vienareiksmiskai! tik vakar tas kvapas atsirado blogas o siandien man jau truksta dziovykles  verysad.gif

Vienareikšmiškai, reikia kreiptis į garantinį aptarnavimą. Taip neturi būti, gal kažkur prabėgo vanduo... o ten juk elektra... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatas ir Monika: 27 balandžio 2009 - 10:07
Mūsų džiovyklė veikdama kartais labai garsiai burzgia, ko nebūdavo anksčiau. Išvalyta.
Kokia galėtų būti priežastis?
Atsakyti
QUOTE(andos @ 2009 04 27, 12:32)
Mūsų džiovyklė veikdama kartais labai garsiai burzgia, ko nebūdavo anksčiau. Išvalyta.

Gal pilnas ar artypilnis vandens rezervuaras?
Atsakyti
QUOTE(andos @ 2009 04 27, 10:32)

gal valydami pajudinot ir nelygiai stovi jei grindys ne itin lygios kaip pas mus vonioj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2009 04 27, 13:17)
Gal pilnas ar artypilnis vandens rezervuaras?

nesvarbu, ar tuščias, ar beveik pilnas, tas burzgimas kartais būna, kartais ne.

QUOTE(vaidicita @ 2009 04 27, 16:15)
gal valydami pajudinot ir nelygiai stovi jei grindys ne itin lygios kaip pas mus vonioj  blush2.gif

na lyg smarkiai nejudino, nestumdė, kai valė g.gif Bet tada turbūt burgztų visada g.gif
Atsakyti
neperkraunat kai birzgia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(andos @ 2009 04 27, 22:26)
nesvarbu, ar tuščias, ar beveik pilnas, tas burzgimas kartais būna, kartais ne.
na lyg smarkiai nejudino, nestumdė, kai valė  g.gif Bet tada turbūt burgztų visada  g.gif

Mano irgi... tai burzgia, tai ne... bet taip visada buvo
Gal ir pas tave tas pats? tik ankščiau nepastebėjai?
Tiesiog taipdirba ax.gif
Jei labai neramu, paskambink į garantinį ir pasikonsultuok, ką meistrai pasakys.
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2009 04 27, 23:15)
neperkraunat kai birzgia? g.gif

tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti