Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė

QUOTE(davija @ 2009 04 05, 11:20)
Norėčiau paklaust vieno dalyko apie džiovykles mirksiukas.gif sakykit ar ją reikia jungt prie vandens ir kanalizacijos vamzdžio g.gif Labai gundaus, jeigu reiktų jai tik elektos tai būtų labai puiku bigsmile.gif

Reikia tik elektros 4u.gif , nei vandens, nei kanalizacijos pajungimui nereikia smile.gif
Atsakyti
Va cia tai naujiena!!! 4u.gif
2in1 skalbimo masina su dziovinimo padu

Atsakyti
QUOTE(Miss @ 2009 01 12, 13:32)
Noriu paklausti tu, kurie turi skalbykle/dziovykle 2in1. Ar jose yra puku filtras? Kai kuriose atskirose dziovyklese yra puku filtras, o vat idomu kaip tose 2in1  g.gif  Man sita funkcija labai svarbi. Lauksiu komentaru.  4u.gif

Kiek teko susidurti, tai nera puku nurinkimo 2in1, tai buvo esminis kriterijus man, todel teko pirkti atskira.
Ir dabar, kai matau kaip sauja puku nusikrapsto nuo filtro ir suprantu, kad kitu atveju jie voliotusi lovoj arba ant zemes blink.gif , tai nesigailiu del tu atskiru, nors dziovykle teko pastatyti virtuvej, nes i vonia netilpo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2009 04 05, 19:14)
Kiek teko susidurti, tai nera puku nurinkimo 2in1, tai buvo esminis kriterijus man, todel teko pirkti atskira.
Ir dabar, kai matau kaip sauja puku nusikrapsto nuo filtro ir suprantu, kad kitu atveju jie voliotusi lovoj arba ant zemes  blink.gif , tai nesigailiu del tu atskiru, nors dziovykle teko pastatyti virtuvej, nes i vonia netilpo  doh.gif

Mes irgi nusipirkome atskiras ir taip pat nesigailiu, nes kaip rasai, puku tai nerealiai is filtro iskrapstau.. O ir dulkiu zenkliai sumazejo namie thumbup.gif
Atsakyti
Džiovyklė yra mano geriausia namų draugė po skalbyklės. Nebežinau, ką be jos daryčiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Rudnosiene @ 2009 03 29, 12:51)
Sveikutes.
Ruosiames isigyti dziovykle, nes 2k bute su dviem mazais vaikais sulankstoma pastatoma dziovykla tikras siaubas, griozdas ir t.t. Vienintelis stabdis ir sunkumas - neturime galimybes pastatyti dideles dziovykles, reikia siauresnes, kaip ir skalbykles buna ax.gif
Radome tik vieninteli tinkanti modeli    Electrolux EDC 3250 dziovykle
Galbut kas nors tokia turit ar galit pasiulyti kita siauros dziovykles modeli? bigsmile.gif

Ir gal galit paaiskinti ka reiskia funkcijos "atvesinimas" ir "nesiglamzymo funkcija"?  blush2.gif

Siaura džiovyklė (kaip mūsų) yra Blomberg TKT5353. Plotis, berods 45 cm. Telpa 5 kg skalbinių, pakraunama iš viršaus. Mano poreikius pilnai patenkina. Turėjo ją Electromarkt, bet me pirkom internetinėj parduotuvėj, buvo gerokai pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 04 17, 21:53)
Pasakok kur pirkot?  mirksiukas.gif 

Man dar toks klausimas iškilo, o lyginimo funkcija tik Elektroliux turi ? ar yra dar  ir kitokių džiovyklių su lygimu?

Turi Elektroliux Iron aid EDI97170W, taip pat ir AEG T88800, atrodo blush2.gif
Mes EDI pirkome.
Beje, ji neturi spec dzinsu lyginimo programos, bet as juos sekmingai lyginu su medvilnes lyginimo programa 4u.gif
Negaliu atsidziaugti savo naujuoju pirkiniu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vakare-tyla: 17 balandžio 2009 - 21:12
QUOTE(Jolete @ 2009 04 17, 20:53)

Man dar toks klausimas iškilo, o lyginimo funkcija tik Elektroliux turi ? ar yra dar  ir kitokių džiovyklių su lygimu?

cia elektromarkt bazeje (kaunas) atidarymo proga buvo akcija ax.gif

beje nu negaliu atsidziaugt situo daiktu wub.gif dar lygintuvo neprireike o stebuklai va (cia sitiek puku ir kitu grozybiu surinko is pirmo dziojinimo ) bigsmile.gif lotuliukas.gif

user posted image

kuo toliau tuo maziau arba spalva sviesesne biggrin.gif o mazojo drabuzeliai wub.gif kaip nauji cool.gif

p.s del instrukcijos doh.gif gerai kad neskaiciau biggrin.gif mb paaiskino ir galvoju kur cia tas zalias miskas o atrode taip sudetingai doh.gif ale dabar kaip 2x2 biggrin.gif man patinka sis stebuklas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 04 17, 20:53)

mes turim Bocha Exxel su lyginimo funkcija thumbup.gif
Atsakyti
turime Elektrolux Iron Aid senesnio modelio thumbup.gif nu koks geris negaliu atsidziaugti, siuo pirkiniu thumbup.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
gal kas zinot kur pas mane beda: turim dziovykle mazdaug pusmetis, viskas isvalyta, svari, priziureta niekur bedos neiziuriu, bet pradejo smirdet tokiu supuvusiu, prarugusiu vandeniu, nors visur kur valosi ir tas vanduo pilasi mes ispyle, isvale... beda kazkur kitus, bet kur .... g.gif idedu kvepianti ruba prapucia 13 min ir istraukiu prasmirdusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2009 04 22, 15:52)
gal kas zinot kur pas mane beda: turim dziovykle mazdaug pusmetis, viskas isvalyta, svari, priziureta niekur bedos neiziuriu, bet pradejo smirdet tokiu supuvusiu, prarugusiu vandeniu, nors visur kur valosi ir tas vanduo pilasi mes ispyle, isvale... beda kazkur kitus, bet kur ....  idedu kvepianti ruba prapucia 13 min ir istraukiu prasmirdusi 

kad daiktas reiklaingas tai vienareiksmiskai! tik vakar tas kvapas atsirado blogas o siandien man jau truksta dziovykles  verysad.gif

Gal dar pabandyk praplauti tą indą, kiur vanduo subėga g.gif
Aš irgi be džiovyklės jau nebeišgyvenčiau blush2.gif - geras daiktas smile.gif
Atsakyti
pasmane tokia pati bėda su skalbimo mašina blink.gif blink.gif
Atsakyti