Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė

QUOTE(Asese @ 2009 04 01, 20:29)
Mano Electrolux EDI 97170 Iron Aid II - man ji  thumbup.gif

Turiu as toki kvaila klausimuka blush2.gif O jus skalbdamos dar naudojate grezimo funkcija skalbykleje ar jau nebe, nes dziovinate dziovykleje? g.gif
Ir dar...valyti reikia bugdo apacia ir dureliu tinkleli? Ar dar ka nors? Ir kas kiek laiko tai darote?

Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vakare-tyla: 02 balandžio 2009 - 07:30
QUOTE(vakare-tyla @ 2009 04 02, 08:28)
Turiu as toki kvaila klausimuka blush2.gif  O jus skalbdamos dar naudojate grezimo funkcija skalbykleje ar jau nebe, nes dziovinate dziovykleje? g.gif
Ir dar...valyti reikia bugdo apacia ir dureliu tinkleli? Ar dar ka nors? Ir kas kiek laiko tai darote?

Aciu uz atsakymus 4u.gif

Grezimo funkcija naudoju ax.gif Valau bugno apacia, tinkleli ir tai darau po kikviano dziovinimo 4u.gif
Atsakyti
O jus skalbdamos dar naudojate grezimo funkcija skalbykleje ar jau nebe, nes dziovinate dziovykleje? 

Butinai naudok grezima smile.gif negalima i dziovykle varvanciu drabuziu deti. Kuo geriau isgrezia skalbykle, tuo trumpiau reikia dziovinti. Kartu ir pigiau gaunasi (jei rupi ir lita koki sutaupyti)

Valyti kas karta reikia bugno apacia ir dureles. Kartkartemis jas prasiubliuok arba perplauk per tekancia srove.

as turiu Miele ir naudoju daznai (nu neskaiciavau, bet ziema kasdien po karta tai tikrai gaunasi), tai kas kokius 3 men dar radijatoriu isplaunu. Nezinau ar pas kitus gamintojus irgi taip yra, bet logiskai mastant turetu. Ieskok instrukcijoj apie tai smile.gif
kaip taisykle - labiau priziuresi - ilgiau turesi smile.gif
Atsakyti
Cia del idomumo, o miele daug sunaudoja elektros, kiek jum per menesi padaugejo? 4u.gif Labai noriu dziovykles bet bijau kad uz elektra teks daug pakloti ir noriu butent mieles, nes turiu skalbimo masinos tos firmos tai man ji super.
Atsakyti
QUOTE(Jovitiene @ 2009 04 01, 23:33)
čia kažkas iš fantastikos srities  bigsmile.gif gal džiovyklės neišvalot, tada sąnaudos padidėja, taip rašo instrukcijoje. nes jei džiovinate tik 3 k. per savaitę, man Jūsų skaičiai neįtikimai atrodo  unsure.gif

Tai gal ir neišvalau, gal saziningai pasakius nezinau ka ax.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif , na ten toks tinkliukas yra , kaupiasi visokie pukai ta isvalau , vandeni ispilu... o toliau ka valyti. Paziurejau varda ir pavarde jos tai: AEG ELEKTROLIUKS LAVANTHERM CE, jinai be lyginimo funkciju. o visko esme iš pazystamo pirkom kuris iš vokietijos veza ir jai nera lietuviskos instrukcijos . O kad elektros ryja tai zinokit ne fantastikos sritis, mes bute triju kambariu elektros sunaudojam apie 500 KW.Kol neturejau dziovyklos iki 360 -350 KW.
Atsakyti
[QUOTE]
Cia del idomumo, o miele daug sunaudoja elektros, kiek jum per menesi padaugejo? Labai noriu dziovykles bet bijau kad uz elektra teks daug pakloti ir noriu butent mieles, nes turiu skalbimo masinos tos firmos tai man ji super.

Gaila, bet nezinau kiek miele sunaudoja elektros blush2.gif mes ziema elektra sildomes, tai ar 50 lt sen, ar ten jau nebeitakoja. bet nebereikia ypac ziema karstyti drabuziu ant visu kampu ir sluostytis su ragoziniu ranksluosciu lotuliukas.gif

Pasimokiau is savu klaidu: nusipirkom gorenje skalbykle (takart mokejom apie 1600lt)ir neaprejus metams teko kviesti meistra (tai kainavo 150 lt - issiurbimo siurbliukas perdege, o jam nera garantijos smile.gif ) jauciu kad ir guoliai parejo, nes bilda, pradejo vandeni kazkur leisti..... nu zodziu, jei gali sau leisti miele firmos pirkti, tai as nedvejociau. Vien mechanizmas kokiam dziovinimu kartui paskaiciuotas (nu realiai ismesi nes pagels plasmases ir atsibos... taip ir padevetos atsiranda pas lietuvaicius ).

as geriau sumokesiu dar ir uz varda, bet naudosiuosi ir dziaugsiuos
Atsakyti
Sveiki konsultantai,
Nors renkuosi skalbimo mašiną be džiovinimo, bet kitur temos neradau, tad klausiu čia.
Kurią skalbyklę patartumėte pirkti:
Siemens skalbimo mašiną WS 10F060BY
Ar Bosch skalbimo mašiną WLX 20461 BY ir kodėl?
Kiek supratau, tai jos abi gaminamos Vokietijoje ir Lietuvoje jų kaina yra identiška.
Iš anksto ačiuks mirksiukas.gif
Atsakyti
labas dienas thumbup.gif

pries pora dienu mb sako gal kokia dziovykle but gerai bigsmile.gif nu ka pasvarstem kad jauciu gerai butu o paskaicius jusu tema (prabegom blush2.gif ) supratau kad geras daiktas bigsmile.gif tai vo o kadangi siandien dar akcija elektromart bazeje (nes siandien 30 proc nuolaida viskam) tai visai nerealu ir su tapo su musu norais thumbup.gif tai va antradieni pristatys i namus thumbup.gif dabar vartau instrukcija kol mazasis miega ir bandau suprast nes kolkas tai zaaaaaaaaaaaaalias miskas lotuliukas.gif

oi blush2.gif lotuliukas.gif musu kaip cia visu isgirta ELECTROLUX IRON AID EDI 96150W wub.gif (nu bent iron aid gyret o skaiciukai cia ar turi dideles itakos g.gif - man ne lotuliukas.gif svarbu nereiks lygint ir tt)
Atsakyti
QUOTE(SNIPE @ 2009 04 04, 11:54)
labas dienas  thumbup.gif

pries pora dienu mb sako gal kokia dziovykle but gerai  bigsmile.gif  nu ka pasvarstem kad jauciu gerai butu o paskaicius jusu tema (prabegom  blush2.gif ) supratau kad geras daiktas  bigsmile.gif tai vo o kadangi siandien dar akcija elektromart bazeje (nes siandien 30 proc nuolaida viskam) tai visai nerealu ir su tapo su musu norais  thumbup.gif tai va antradieni pristatys i namus  thumbup.gif dabar vartau instrukcija kol mazasis miega ir bandau suprast nes kolkas tai zaaaaaaaaaaaaalias miskas  lotuliukas.gif

oi  blush2.gif  lotuliukas.gif musu kaip cia visu isgirta ELECTROLUX IRON AID EDI 96150W  wub.gif (nu bent iron aid gyret o skaiciukai cia ar turi dideles itakos  g.gif  - man ne  lotuliukas.gif svarbu nereiks lygint ir tt)

Skaiciukai sako, kad tai senesnis modelis, bet dziovinti ir lyginti turi taip pat kaip ir naujesnis mirksiukas.gif Jei nepaslaptis - kiek mokejot?
Atsakyti
QUOTE(makausike @ 2009 04 02, 17:08)
...O kad elektros ryja tai zinokit ne fantastikos sritis, mes bute triju kambariu elektros sunaudojam apie 500 KW.Kol neturejau dziovyklos iki 360 -350 KW.

Jei ne fantastika, tai tuomet absurdas lotuliukas.gif Mes irgi gyvenam 3 kamb. bute, turim tikrai daug ir pakankamai dažnai naudojamų el. prietaisų, bet žiemą sunaudojam iki 200 kW. Džiovyklė sukasi 5-6 k. per savaitgalį ir tikrai nepajutau to gąsdinančio sunaudojamos el. padidėjimo. Bet jau 500 kW tikrai nesunaudodavom net kai rudenį el. radiatorius nuolat veikdavo.
Aišku tai ne mano reikalas, bet arba visiškai netaupot, arba kasnors iš jūsų vagia g.gif
Atsakyti
QUOTE(oveja @ 2009 03 23, 22:58)
pas mane ne paveiksliukai o vokiski zodziai kokia tik be pasirinksi vistiek sukasi 2-3 kartus ilgiau negu nurodyta laike doh.gif rytoj reiks skambinti tegu ziuri jau jiems skambinau paaiskino kad vanduo isgaruoja uztat ir uzklausiau cia, doh.gif

pas mane irgi tokia pati, jau metus naudojam ir viskas normaliai, kai laikrodukas prasisukdavo greiciau -galvojau kad tai gedimas, bet is tikruju jis sukas pagal tai kokio slapumo skalbiniai, jei jie sidziuna greiciau - ir laikrodukas greiciau prasisuka, o jei pvz vandens stalciukas pilnas - tuomet ir dziovina ilgiau.
O kur tas vanduo gali isgaruoti???

QUOTE(oveja @ 2009 03 24, 12:44)
ne pasmane sukasi be jokio sustojimo daeina iki 4min ir tada dar taip sukasi kokias 3h,buvo tvazeve is tos parduotuves sake ryt issives ziures kas jei ten yra,o kol tvarkis atves kita tik sidabrine,nes pas mane balta ji,o jei nieko nesigaus pinigus grazinss,va kaip yra nepasiseke nusipirkti ax.gif

tegu tik taiso, nes pardave pagedusi daikta wink.gif
Atsakyti
Norėčiau paklaust vieno dalyko apie džiovykles mirksiukas.gif sakykit ar ją reikia jungt prie vandens ir kanalizacijos vamzdžio g.gif Labai gundaus, jeigu reiktų jai tik elektos tai būtų labai puiku bigsmile.gif
Atsakyti