QUOTE(vakare-tyla @ 2009 03 31, 13:10)
Labukas
As ir pradejau energingai ieskoti dziovykles ir jau uzsisakiau Electrolux EDI 97170 W Iron Aid . Gal jusu tokia pat?

Tada, kai jau gausiu, itariu uzversiu klausimais
Vakar dar vienoje vietoje radome Electrolux EDI 9615 labai gera kaina ir pasimeciau. Man atrodo, kad EDI 97170 geresne...Ar as teisi?
aš irgi kai rinkausi, būtent iš šių dviejų Jūsų paminėtų modelių rinkausi, bet kai pasikonsultavau su pardavėjais, tai pasirinkau analogišką AEG firmos modeliuką. AEG papildomai nei Electrolux turi atmintinę, bei turi papildomą džinsų džiovinimo programą ir nereikia pilti distiliuoto vandens garams, ji tai padaro automatiškai; šiuo atveju Electrolux distiliuotą vandenį reik įpilti patiems iš talpos į kurią distiliuotas vanduo susirenka džiovinant drabužius. Mūsų modelis AEG T88800, dabar pažiūrėjau
www.eurobuitis.lt (mes iš ten pirkom), tai už tą pačią kainą, kaip mes mokėjom, jau yra kitas - T88840 modelis, kiek paskaičiau, tai atrodo, funkcijos tos pačios, tik elektros mažiau naudoja. O tą visą paaiškinimą, kuo AEG ir Electrolux modeliai skiriasi, tai man pardavėjai iš eurobuities paaiškino
Beje, džinsų programa tai aš tikrai patenkinta - nes džinsai būna minkšti ir lygūs, įdomumo dėlei bandžiau džinsus džiovinti parasta medvilnės programa, tai galiu pasakyti, kad tikrai yra skirtumas