Bent jau pas mane džiovinimo trukmė priklauso nuo to kokią programą pasirinki. Dažniausiai tą kurią naudoju tai užtrunka apie dvi valandas. O vanduo renkasi tokioje talpoje, tai per kokius tris džiovinimus ji prisipildo.
QUOTE(oveja @ 2009 02 19, 22:00)
o pas jum po dziovinimo daug vandens buna,kiek laiko viksta dziovinimas
Kas dėl vandens, tai jis surenkamas į vandens rezervuarą... po to tą vendenį (kiek teko girdėti) perkoštą (kad neliktų pūkelių) pila į drėkintuvus, nes išgautas vanduo laikomas destiliuotu vandeliu.
Maniškis, jį pilasi į mašinos valytuvų bakelį (vasarą)...
Pasidžiaugsiu ir aš šiuo išradimu, vertu Nobelio premijos
Įsigijau prieš mėnesį Elektrolux iron aid EDI97170W
Prieš pirkadama daug svarsčiau ar imti tik džiovyklę ar ir su lyginimo funkcija.Tikrai džiaugiuosi, kad įsigijau šį modelį - vyro marškinius lygina geriau nei aš su lygintuvu brūžindavau Mano gyvenimas palengvėjo nerealiai
O jei dėl kainos- senukuose mačiau šis modelis kainuoja 3400Lt, o aš pirkau iš www.eurobuitis.lt - apie 2700 Lt
Įsigijau prieš mėnesį Elektrolux iron aid EDI97170W
Prieš pirkadama daug svarsčiau ar imti tik džiovyklę ar ir su lyginimo funkcija.Tikrai džiaugiuosi, kad įsigijau šį modelį - vyro marškinius lygina geriau nei aš su lygintuvu brūžindavau Mano gyvenimas palengvėjo nerealiai
O jei dėl kainos- senukuose mačiau šis modelis kainuoja 3400Lt, o aš pirkau iš www.eurobuitis.lt - apie 2700 Lt
Vonioj turim 2 ventiliacines angas. Viena ju norim virsuje uzmuryt, o apacioje prakirtus skyle pajungti ventiliacine dziovykle. Gal kas daret toki "finta" ir galit pasidalinti patirtimi? Kaimynai nesiskundzia?
Tuo paciu gal galit parekomenduoti geros energetines klases ventiliacine dziovykle?
Tuo paciu gal galit parekomenduoti geros energetines klases ventiliacine dziovykle?
man dabar pasakykit nusipirkau blomberg dziovikle,kiek dziovinau jokio vandens nei laso nebuvo o jau koki 20kar prasisuke,nustacius programa daleiskim 1,50h tai suka kokias 4h,ir nera visiskai sausi,as kiek suprantu yra kazkokia problema su ja jei taip viksta pirkau nauja.kaip pas jus gal turit kuri blomberg firmos.ir tarpkitko a+ klase dar.kondensacine ji .patarkit.aciu
turim mes BLOMBERG TKF 7350 S dziovykle.Naudoju nuo lapkkricio men.Kol kas jokiu problemu.Vandens stalciukas prisipildo gal per kokius 3 ar 4dziovinimus.Skalbdama centrifuguoju ant1400 apsuku tai ir dziovykle greiciau isdziovina ir vandens maziau surenka.
QUOTE(lorna @ 2009 03 23, 22:41)
turim mes BLOMBERG TKF 7350 S dziovykle.Naudoju nuo lapkkricio men.Kol kas jokiu problemu.Vandens stalciukas prisipildo gal per kokius 3 ar 4dziovinimus.Skalbdama centrifuguoju ant1400 apsuku tai ir dziovykle greiciau isdziovina ir vandens maziau surenka.
mano blomberg TKF 1350s,o vndens nei laso per 3 men nessikaupe,o nusistatot norima programa tiek daleiskim rodo 1,5h tiek ir suka?o rubai sausi buna kaip baige sukti?aciu uz info
kaip supratau tai musu dziovykles vienodos.Dazniausia naudoju programas dvi.Jei taipatalyne ar ranksluosciai ir tt tai medvilnes pusej kur nupiesta 1spinta.O jei sintetiniai tai dedu apie3kilogramus ir naudoju programa kairej pusej ratuko su1spinta.Skalbiniai buna sausi o dziovina trumpiau nei parodyta ant laikroduko.O siaip isbandziau beveik visas programas.
QUOTE(lorna @ 2009 03 23, 23:51)
kaip supratau tai musu dziovykles vienodos.Dazniausia naudoju programas dvi.Jei taipatalyne ar ranksluosciai ir tt tai medvilnes pusej kur nupiesta 1spinta.O jei sintetiniai tai dedu apie3kilogramus ir naudoju programa kairej pusej ratuko su1spinta.Skalbiniai buna sausi o dziovina trumpiau nei parodyta ant laikroduko.O siaip isbandziau beveik visas programas.
pas mane ne paveiksliukai o vokiski zodziai kokia tik be pasirinksi vistiek sukasi 2-3 kartus ilgiau negu nurodyta laike rytoj reiks skambinti tegu ziuri jau jiems skambinau paaiskino kad vanduo isgaruoja uztat ir uzklausiau cia,
Kazkaip idomiai o tai kur jis isgaruola jei dziovinimo metu dregme kondensuojasi i vandeni ot tas kondensatas susirenka stalciuje.Kaskas pas jus ne taip O ir skalbiniai del ko slapi?
AS vis galvoju kodel?Pagal tai kad sukat 1,50val tai ta programa paruosia skalbinius lyginimui ir skalbiniai turi buti dregni.O ilgai suka gal del to,nes kai baigia darba sita dziovykle dar 2val varto kas min pavarto nuo susiglamzymo jei ju neisimsit.Gal ir atrodo kad ilgai.O isimt galima anksciau kai pasibaigia programa.Pabandykit ustatyt programa 2,20min.Siaip pas mane lietuviska instrukcija bandysiu padet.
QUOTE(lorna @ 2009 03 24, 09:02)
AS vis galvoju kodel?Pagal tai kad sukat 1,50val tai ta programa paruosia skalbinius lyginimui ir skalbiniai turi buti dregni.O ilgai suka gal del to,nes kai baigia darba sita dziovykle dar 2val varto kas min pavarto nuo susiglamzymo jei ju neisimsit.Gal ir atrodo kad ilgai.O isimt galima anksciau kai pasibaigia programa.Pabandykit ustatyt programa 2,20min.Siaip pas mane lietuviska instrukcija bandysiu padet.
ne pasmane sukasi be jokio sustojimo daeina iki 4min ir tada dar taip sukasi kokias 3h,buvo tvazeve is tos parduotuves sake ryt issives ziures kas jei ten yra,o kol tvarkis atves kita tik sidabrine,nes pas mane balta ji,o jei nieko nesigaus pinigus grazinss,va kaip yra nepasiseke nusipirkti