Jei yra galimybė, tai atskiras geriau turėti. Kad gerai džiovintų, skalbyklės apsukos bent 1000 turėtų būti. Kitaip suks suks ir blogai džiovins. Mes turime džiovyklę atskirą. Atsidžiaugti negaliu. Viską dabar joje džiovinu (na, gal tik jau labai kokių jautrių šilko ir vilnos nededu, bet vilnonius megztinius dedu, tik ne tokiu karštu oru džiovinu). 2-1 neturi pūkų/ dulkių surinkimo filrto (labai svarbu alergiškiems). O tame filtre nusėda net skalbimo milteliai (tikrai nedaudoju labai daug, ir skalauju net 4 kartus dėl vaikų odos). Kai išskalbi, atrodo gerai, bet paskui pamatai, kiek dar likę visokio brudo. O jei išimi iš karto, tai ir lyginti dažnai nereikia drabužių. Kelis puslapius atgal pažiūrėk. Ten dar daugiau parašyta.
QUOTE(Kendal @ 2009 01 12, 18:33)
Jei yra galimybė, tai atskiras geriau turėti. Kad gerai džiovintų, skalbyklės apsukos bent 1000 turėtų būti. Kitaip suks suks ir blogai džiovins. Mes turime džiovyklę atskirą. Atsidžiaugti negaliu. Viską dabar joje džiovinu (na, gal tik jau labai kokių jautrių šilko ir vilnos nededu, bet vilnonius megztinius dedu, tik ne tokiu karštu oru džiovinu). 2-1 neturi pūkų/ dulkių surinkimo filrto (labai svarbu alergiškiems). O tame filtre nusėda net skalbimo milteliai (tikrai nedaudoju labai daug, ir skalauju net 4 kartus dėl vaikų odos). Kai išskalbi, atrodo gerai, bet paskui pamatai, kiek dar likę visokio brudo. O jei išimi iš karto, tai ir lyginti dažnai nereikia drabužių. Kelis puslapius atgal pažiūrėk. Ten dar daugiau parašyta.
Jo..del tu puku tai minusas tikrai. Bet kadangi neturiu tiek vietos, kad galeciau dziovykle atskirai tureti, tai tenka naudotis 2 in 1 Ir tai esu patenkinta, - vaiko drabuzius visada dziovinu, istraukiu tokius minkstucius
Aš, žinoma, negaliu pasakyti nieko, kaip džiovina 2-1. Bet jei nesiskundžia mamos, tai reiškia, kad veikia. O tai, kad minkšti drabužiai būna, tai čia tiesa. Dėl to net kvapų nepilu, kai skalbiu, nes kiek žinau, tai tuose kvapuose yra tiek kenksmingų ir alergizuojančių medžiagų, kad geriau be jų apseiti. Dėl kvapo, tai kai džiovini, įdėti galima kokį gabalėli marlės ir ant jos palašinti eterinio mėgstamo aliejaus (tik ne apelsinų, nes gali skalbiniai pagelsti), arba į minkštiklio skyrių kelis lašus aliejaus ir acto kelis šaukštus, kad aliejus jame ištirptų. Su actu, tiesa, nebandžiau pati.
As beveik apsisprendus del atskiros dziovykles, tik iskilo siokiu tokiu keblumu. Kiek ziuriu-dziovykles 60 plocio...o ar buna siauresniu? Musu skalbimo masina 60, stovi tamsiame kambaryje...Ten ja igrudom kol nebuvo duru, bet dabar pastate duris ir praejimas tik 56cm, tai 60 dziovykle neilystu, o norisi ant skalbimo masinos ja stayti
QUOTE(Miss @ 2009 01 12, 13:32)
Noriu paklausti tu, kurie turi skalbykle/dziovykle 2in1. Ar jose yra puku filtras? Kai kuriose atskirose dziovyklese yra puku filtras, o vat idomu kaip tose 2in1 Man sita funkcija labai svarbi. Lauksiu komentaru.
Labuka. Mes turim 2in1. Jei tureciau daugiau vietos noreciau atskiros dziovykles. Pirkciau ta kaip saldytuva, kad ne tik isplautus rubus dziovint butu galima, bet ir siaip is lauko atejus sukabint dregnus.
Pas mus elektroliux. Tai labai liuks. As irgi nepilu jokiu minkstikliu, o kai izsuka, ispucia dziovykle, tai rubeliai, ypac ranksluosciai labai minkstuciai buna.
QUOTE(Inturbo @ 2009 01 19, 14:06)
Labuka. Mes turim 2in1. Jei tureciau daugiau vietos noreciau atskiros dziovykles. Pirkciau ta kaip saldytuva, kad ne tik isplautus rubus dziovint butu galima, bet ir siaip is lauko atejus sukabint dregnus.
Pas mus elektroliux. Tai labai liuks. As irgi nepilu jokiu minkstikliu, o kai izsuka, ispucia dziovykle, tai rubeliai, ypac ranksluosciai labai minkstuciai buna.
O kaip su pukais kovojate? Gal filtra po kiekvieno skalbimo valote? Bet kad man nei tas filtro valymas nepadeda
QUOTE(Eleni @ 2008 12 03, 16:00)
Nusipirkau electrolux iron aid nu super daiktas!
Čia kalbate apie Electrolux EDI97170W? Labai man ją daug kas gyrė, bet ir kainelė nemaža. Papasakokite plačiau, ar tikrai ji atstoja cheminę valyklą ir yra tokia gera? Jei ne paslaptis, už kiek gavote pirkti?
QUOTE(vaikutis01 @ 2009 02 18, 00:02)
Pasakykit man,visiskai neismananciai siame reikaliuke,nejaugi viska taip gerai isdziovina,kad isimi sausus ir nesuglamzytus rubus???????
na taip isimi visiskai sausus, bet ne taip jau visiskai nesuglamzytus kurie rubeliai sintetiniai tie pas mane buna lygus, o naturalios medvilnes patalyne tarkim tikrai suglamzyta. bet siaip palengvino darba, mazai ka belyginu, sakykim maikes apatines , jos nera idealiai lygios kaip su lygintuvu lygintos, bet tikrai ne susilamde... todel nei vaiko rubu nei maikiu , megztuku, golfu, sportiniu rubu nelyginu. ka belieka pralygint tai medvilnine patalyne, iseiginius marskinius, kelnes
Papasakosiu savo draugystės su džiovykle patirtį Draugaujam nuo gruodžio mėnesio, per šį laiką aš neatsidžiaugiu ir negaliu suprast kaip buvo galima gyventi be šio "pasaulio stebuklo" galėčiau indaplovės atsisakyti, bet džiovyklė...
Pirmiausia, išskalbtus drabužius tereikia permesti iš skalbyklės į džiovyklę, jokių džiaustymų- nudžiaustymų antra, lyginimo neliko, nes lyginti telieka vyro marškiniai, visa kita imu, lankstau ir dedu į spintą trečia, tamsūs rūbai tarsi atgauna spalvą, o apie frotinius rankšluoščius tai nė pasakoti nebereikia, minkštučiai kaip iš reklamos va kiek argumentų
Pirmiausia, išskalbtus drabužius tereikia permesti iš skalbyklės į džiovyklę, jokių džiaustymų- nudžiaustymų antra, lyginimo neliko, nes lyginti telieka vyro marškiniai, visa kita imu, lankstau ir dedu į spintą trečia, tamsūs rūbai tarsi atgauna spalvą, o apie frotinius rankšluoščius tai nė pasakoti nebereikia, minkštučiai kaip iš reklamos va kiek argumentų
o pas jum po dziovinimo daug vandens buna,kiek laiko viksta dziovinimas