Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė

QUOTE(ilamka @ 2008 11 29, 12:00)
blink.gif kaina labai jau neitiketina....o kokios tai firmos?

GORENJE yra ir BEKO už 400, bet ji man nelabai
Atsakyti
Beko tai net nerekomenduoju ziureti (Turkija) O su gorenje gal ir galima pasizikuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ilamka @ 2008 11 29, 12:30)
Beko tai net nerekomenduoju ziureti (Turkija) O su gorenje gal ir galima pasizikuoti  biggrin.gif

Kaina prieinama, dar plius garantija, bandysim. bigsmile.gif O dėl kanalizacijos, iš kur žinot kad galima taip? blush2.gif
Atsakyti
sveikute,gal mano patarimas turbut per velus,bet i kanalizacijos anga galite isvesti savo dziovykla 

QUOTE(nataliuncik @ 2008 11 28, 19:39)
Ne, ne per vėlu  smile.gif Mes norim pirkt prieš vaikelio gimimą wub.gif , o ventiliacine mums tinka ir pagal kaina ir vos netrigubai mažiau elektros ima. Tai tą vamzdį galima prijunkt tiesiai prie kanalizacijos vamzdžio, puiku, kaip tik vonioj nutarėm statyt ant skalbiankės  thumbup.gif

Ponios, gal aš apsirinku, bet viena kalbate apie kanalizacijos angą, o kita apie kanalizacijos vamzdį. Juk kaip suprantu iš džiovyklės ne tik vanduo turi išbėgti, bet ir oras.
Atsakyti
QUOTE(donnavaida @ 2008 11 29, 13:59)
Ponios, gal aš apsirinku, bet viena kalbate apie kanalizacijos angą, o kita apie kanalizacijos vamzdį. Juk kaip suprantu iš džiovyklės ne tik vanduo turi išbėgti, bet ir oras.

Na kiek mačiau, ten tik vienas išėjimas, garams. g.gif Tai ir klausiau, nes į daugiaaukščių namų ventiliaciją negalima išvedinėt(instrukcijoj taip parašyta), tai gal kas padarė pas save į kanalizaciją(mums konsultantas pasiūlė parduotuvėj) blush2.gif
Atsakyti
Mano nuomone tai yra superinis dalykas...begalo patogu!!! kai as jau pripratau tai tik dziovyklei ir dziovinu skalbinius....po dziovykles jie tokie minksti islieka(ypac ranksluosciai) taip malonu vaikeli poto vilkti svelniais drabuzeliais...pvz patalynes net lygint nereikia, nelamdyta lieka, (tik iskart reik istrauk, neleist uzsigulet) Na tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(freewind @ 2008 11 22, 19:16)
...tik labai truksta laiko atidejimo funkcijos,...

Nu vat niekaip nesuprantu, kam tuos skalbinius "rauginti" iki ryto, jei skalbi netaupydama elektros, o tik džiovindama... blink.gif Skalbiu ir džiovinu savaitgaliais, atidėjimu nė karto nepasinaudojau. Indaplovė su atidėjimu - thumbup.gif , skalbyklė gal irgi neblogai, bet argi keliatės naktį perdėt skalbinių į džiovyklę g.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2008 12 04, 22:00)
Nu vat niekaip nesuprantu, kam tuos skalbinius "rauginti" iki ryto, jei skalbi netaupydama elektros, o tik džiovindama... blink.gif Skalbiu ir džiovinu savaitgaliais, atidėjimu nė karto nepasinaudojau. Indaplovė su atidėjimu -  thumbup.gif , skalbyklė gal irgi neblogai, bet argi keliatės naktį perdėt skalbinių į džiovyklę  g.gif

atidedam, kad isimti tik ka isdziuvusius, o ne pagulejusius per nakti... juk juo greiciau po isdziovinimo sulankstai, tuo maziau lyginimo reik wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 10 30, 08:42)
2in1 kaip ir viskas, būna prastesni abu variantai. Tiesiog tokį variantą renkasi tie, kas neturi jokių galimybių pasistatyti dviejų daiktų.

Nebūtinai tokį variantą renkasi tie, kas neturi, kur pastatyti atskirai skalbimo mašinos ir džiovyklės. Aš rinkausi iš tingėjimo - nereikia perkrauti skalbinių iš vieno aparato į kitą. Vakare sumetu pvz. vyro kojines skalbti, o ryte jis jau sausas išsitraukia. Minusas tik tas, kad norint skalbti ir džiovinti, reikia įkrauti tik pusę galimo svorio.
Atsakyti
Ka manote apie Hoover firma. Ruosiamies isigyti sios firmos skalbiniu dziovinima masina. Nezinau ar galima tiketi tokia informacija: sako tai yra gera anglu firma ir sitos dziovykles butent rinktos anglijoje, o ne turkijoje ar kitur. Ta byloja ir uzrasai visi. Ar galima pasitiketi?

Zinoma ji yra su visais jau cia rasytais patogumais....
Atsakyti
QUOTE(oveja @ 2008 12 12, 16:34)
mes irgi vs dar neapsisprendziam kaledom reiks isigiti gal nuolaidos bus dar noreciau AEG T 59840

mes neseniai įsigijom http://www.eurobuiti...?id=59&pid=2073 ji lygina drabužius, super rezultatas thumbup.gif
tik C klasė, energijos naudoja daugiau, nei Jūsų išsirinktas modelis, kaina , tai pažiūrėjau, tokia pati smile.gif .
Apie savo džiovyklę galiu pasakyti , kad neįsivaizduoju, kaip be jos gyvenau anksčiau. Rūbų nelyginu visiškai - galima net sausus rūbus sudėt lyginimui, ir jie minkšti, lygutėliai.
Atsakyti
Noriu paklausti tu, kurie turi skalbykle/dziovykle 2in1. Ar jose yra puku filtras? Kai kuriose atskirose dziovyklese yra puku filtras, o vat idomu kaip tose 2in1 g.gif Man sita funkcija labai svarbi. Lauksiu komentaru. 4u.gif
Atsakyti