Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XIII dalis]

Jus cia dabar kai apie visokius burtus kalbat, as prisiminiau, kai man buvo 16 metu, buvau labai pametusi galva del vieno berniuko. Bet as tokia pilka pelyte buvau, o jis toks klases verchas, kazkada parode man kelias savaiteles demesio, as pameciau galva, o jis kita susirado. Tai va, as tada be proto norejau su juo buti, ant tokio lapuko uzrasiau: AS NORIU MARIAUS (tarkim smile.gif ) visaip graziai ta lapuka numarginau ir pasikabinau salia lovos. Uzmigdavau i ji ziuredama ir labai nuosirdziai tuo tikejau, kad turesiu ta Mariu. Po kiek laiko atsirado kitas zmogus ir pamirsau as tuos norus.
Ir zinot ka? Su norais reikia atsargiai, nes jie pildosi, anksciau ar veliau. Po dar dveju metu tas vaikinas vel atsirado mano gyvenime. Ir buvo ten ilgai ilgai, gyvent be manes nebegalejo... Prakeikiu visa lapeli ir visus savo norus, kad jis man vel pasimaise. Ir ilgai buvom kartu... Bet tikrai geriau nebuciau jo sutikusi.
Tai va... Dar koki lapuka pasikabinciau virs lovos, bet baisu, a vdrug noras issipildys g.gif

P.S. Abzoryte, nerandu niekur greipfruitinio aliejuko, o svaigstu nuo to kvapo... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 04, 01:09)
Gal jau miegot einam? Ar dar naktinėsit?

Aš pradedu norėt antros bonkės blush2.gif Nes miegai nuo juoko išsilakstė. Bet šiaip tiesa, reikia šiandien nebenaktinėt. Aš vakar prabudėjau iki kokių 4 blink.gif blink.gif blink.gif Ryt reikalų iš pat ryto, reiks pamiegot šiandien. Tik biškį nesinori eit miegot kol veiksmas vyksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 04, 01:11)
oi TESTAS  lotuliukas.gif o aš atsakinėjau  doh.gif  doh.gif  doh.gif Žodžiu - viską teisingai atsakiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir ką naujo apie save sužinojai? Koks tipas? Kokių subtilybių apie save atskleidei? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 04, 01:09)
p.s. Gavau sms nuo metalisto. Supratau, kad baisiai noriu jį pamatyti.. Na, bet kodėl aš vis su keistuoliais susidedu.

Gal jis kokios geros dūšios keistuolis? A kuom jis keistas? Kad metalistas?
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 04, 01:13)
Ir zinot ka? Su norais reikia atsargiai, nes jie pildosi, anksciau ar veliau.

Man nesipildo. Galiu visą kambarį apsikabinėti plakatais, bet rezultatas nulinis. Gal tu ragana? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 04, 01:03)
Burk tu geriau nesijuokus. Plepe tu biggrin.gif
Šalimar šalimur...

SOS!
Ne tą burtą pasakiau - pradėjo lyt kaip reikiant lotuliukas.gif Susipainiojau lotuliukas.gif
Nebekartok jau šito. Ša.. topsecret.gif

Reik ieškot kito burto biggrin.gif

Bandom gal šitą:
Šarangė varangė po suolu susirangė..
Tfu - ne, ne šitas irgi. doh.gif

Tada gal šitą:
Accio Carpe Retractum Enervate Engorgio
Glacius Glacius Glacius
Imobulus Impervious
Glacius Glacius Glacius

Jei ką, paaiškinimai čia lotuliukas.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 04, 01:03)
lotuliukas.gif Išdūrei mane.
Aš taip rimtai nusiteikiau- popieriaus lapą išsitraukiau, tušiaką ir davai atsakinėti. Atsakinėju ir stebiuosi iš kur tokį idiotišką testą ištraukei... Penktam klausime neapsikenčiau ir pasižiūrėjau į tavo postą galą.. Prigavai mane kaip mergą biggrin.gif

Ha ha ha ha ha lotuliukas.gif
Dar smagiau pasijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 04, 01:15)
Ir ką naujo apie save sužinojai? Koks tipas? Kokių subtilybių apie save atskleidei? lotuliukas.gif

Velniava - sužinojau kad visas instrukcijas perskaitau iki galo. Lyg nebūčiau žinojus doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Abžoryte, dar burtų pasakyk lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 04, 01:18)
Gal jis kokios geros dūšios keistuolis? A kuom jis keistas? Kad metalistas?

Per trumpai aš jį pažįstu, kad galėčiau vertint jo dūšią. Trečias kartais kaip matau. Pirmą kartą pasitusinom vakarėlyje, bet ten nesiskaito, nes nelabai ką atsimenu...
Nežinau kuo keistas.. Netipinis vyras toks. Nors tipinių aš laaabai nemėgstu biggrin.gif
Atsakyti
uiuiui
aiaiai
oioioi

Jau paskutinis puslapis blink.gif
Bėėėgu kurt naujų namučių! 4u.gif
Aš tuoj! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 04, 01:21)
Tada gal šitą:
Accio Carpe Retractum Enervate Engorgio
Glacius Glacius Glacius
Imobulus Impervious
Glacius Glacius Glacius

Tegu tada dar šianakt palyja, nes ne mano stovyje dabar čia liežuvį laužyt tongue.gif
Visgi alus ir butelys vyno daro savo biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti