Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 9 tema

QUOTE(cikcak @ 2007 10 29, 22:14)
[b]Na jau, niekas ten neprisvilo, labai jaukūs tvarkingi darbeliai  thumbup.gif

Aciu 4u.gif
smile.gif Joanna+2007 10 30, 22:44-->
QUOTE(smile.gif Joanna @ 2007 10 30, 22:44)
stai ir mano ,,darbeliukai":

Kokie faini wub.gif Ypac kibirelis ir pakaba, tik isivaizduot galiu kiek su servetelem privargai mirksiukas.gif
QUOTE(uups @ 2007 10 31, 11:53)
vel pradejau truputeli dekupazhint... giriuosi:

Sepetys thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlyna: 31 spalio 2007 - 22:23
Noriu parodyti jusu teismui savo pirmuosius darbelius. As tik nelabai suprantu... ar temoje galima deti foto ar ne.. dabar idesiu, o jei negalima, tai perspekite, kad daugiau taip nedaryciau.
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Justess, temos pirmas puslapis nerealus bigsmile.gif thumbup.gif

Marzde, nu tu čia kokių grožių įkėlei thumbup.gif O kur tokio popieriau Vilniuje galima nusipirkt? rolleyes.gif Ir aš nelabai supratau, kai priklijuoji tuos gabaliukus, kuom tarpus galima užmaskuoti? Dažais? rolleyes.gif Aš matai vokiškai nė bum bum doh.gif

Cikcak ,kokį neakrilinį laką naudoji darbui užbaigt ax.gif

QUOTE(Domė @ 2007 10 31, 20:46)
when you're sure that your friend will come to collect the napkins, just send your order a couple of days earlier, so that I can pick up the napkins and prepare them for you.

Stai kokio atsakymo sulaukiau is tos parduotuveles.
Bet susitarsiu, kad jie mums sudetu pagal vardus uzsakymus, nes bus menesio darbas jas surusiuoti.
Taip , kad jei dar kas norite jungtis, tai mielai prasome, gal dar ir kokia nuolaida gausim.
Primenu kad visos serveteles po 0.5 zloto.

Aš ir, aš ir prisidėsiu bigsmile.gif
Atsakyti
nu panos, jum nesimiega blink.gif ar jūs čia taip dekupažinat naktimis kol šeimyna miega lotuliukas.gif

Melyna Paukštė - aš tai vazą dar pašešėliuočiau ax.gif (ar ten vaza ? g.gif) nes ant balto paviršiaus visada taip - atrodo kaip lipdukas priklijuotas, nesusilieja fonas su paveiksliuku ax.gif o taip tai pirmi darbeliai thumbup.gif

Nenuorama, aš taip supratau, kad čia ryžinis popierius, mačiau tokio pirkt Kaune. Bet galima ir servetelę man atrodo, kaip tik bandau vazooną panašiai daryt. O tuos suplėšytus gabaliukus man atrodo vienas ant kito reikia klijuot, na krašteliai kad užeitų ir neliktų jokio tarpo mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2007 11 01, 00:40)
Marzde, nu tu čia kokių grožių įkėlei  thumbup.gif O kur tokio popieriau Vilniuje galima nusipirkt?  rolleyes.gif Ir aš nelabai supratau, kai priklijuoji tuos gabaliukus, kuom tarpus galima užmaskuoti? Dažais?  rolleyes.gif Aš matai vokiškai nė bum bum  doh.gif

QUOTE(mijaka @ 2007 11 01, 07:55)
Nenuorama, aš taip supratau, kad čia ryžinis popierius, mačiau tokio pirkt Kaune. Bet galima ir servetelę man atrodo, kaip tik bandau vazooną panašiai daryt. O tuos suplėšytus gabaliukus man atrodo vienas ant kito reikia klijuot, na krašteliai kad užeitų ir neliktų jokio tarpo mastau.gif

Mano ziniom LT tokio nera. Jis klijuojasi be tarpeliu,- pleshant ir klojant viena ant kito. Jis ne ryzhinis, o atrodo kaip labai labai plonytis sviestinis. Esu bandzius parduotuvej (buvo stendas norintiems pabandyti) su juo dirbti,- lendva net vaikams. Man tik ju motyvai nelabai grazhus unsure.gif Nors dabar, maciau, atsirado ir kaip decu popierius,- su angelu, mikelandzelo paveikslu motyvais ir pan.
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2007 11 01, 01:17)
Noriu parodyti jusu teismui savo pirmuosius darbelius. As tik nelabai suprantu... ar temoje galima deti foto ar ne.. dabar idesiu, o jei negalima, tai perspekite, kad daugiau taip nedaryciau.

Ne tik kad galima, bet ir reikia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 11 01, 11:14)
Mano ziniom LT tokio nera. Jis klijuojasi be tarpeliu,- pleshant ir klojant viena ant kito. Jis ne ryzhinis, o atrodo kaip labai labai plonytis sviestinis. Esu bandzius parduotuvej (buvo stendas norintiems pabandyti) su juo dirbti,- lendva net vaikams. Man tik ju motyvai nelabai grazhus unsure.gif Nors dabar, maciau, atsirado ir kaip decu popierius,- su angelu, mikelandzelo paveikslu motyvais ir pan.

aišku...kažkodėl pamaniau, kad čia ryžinis su tokiais ornamentais unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, stebukladarės cool.gif , labai gražu ir originalu tai ką mačiau bigsmile.gif thumbup.gif

Atradau namie tokius du buteliukus, pirmas
user posted image

ir antras:
user posted image

Tai galvoju reik sunaudot, gal netyčia ir dekupažu užsikrėst biggrin.gif

Kaip suprantu abu yra mediumai, pirmas keraminiams, mediniams paviršiams, antras-stiklui, tik nesuprantu kurioj fazėj ir kur juos tepliot doh.gif Tą pirmąjį reikia ant dekupažuojamo paviršiaus, po to ant servetėlės ir tada dar lako kokio užtept? O kaip su tuo stiklo, tept ant stiklo, klijuot servetėlę ir dar jo ant viršaus, o po to dar ir lako? g.gif Bet jie žiūriu ir kainuoja taip nieko sau, tai gal priklijuot galima ir su paprastais klijais, o ant viršaus tik tepliot mediumu? O tepamas jis teptukais?

Ačiū, nes pradėjau skaityt daugybę temų, tai galvelė tik susisuko wacko.gif , o ir laiko būsimai daugiavaikei tiek nėra ax.gif Ačiū už pagalbą iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo XY:): 01 lapkričio 2007 - 14:24
aš irgi neseniai įveikiau visas temas skaityti biggrin.gif pabandysiu atsakyti į Tavo klausimus. Jeigu ką ne taip supratau, tai profės pataisys biggrin.gif

ant įvairių paviršių, kaip suprantu, galima klijuoti praskiestais su vandeniu PVA klijais arba pirkti specialų mediumą servetėlėms ant įvairių paviršių (gal pirmasis ir yra tas mediumas - nežinau, nes nesu bandžius).

ant stiklo reikia klijuoti servetėlę su specialiu mediumu stiklui (aš jį pirkau www.senasnaujas.lt parduotuvėje, o Tavojo nesu bandžiusi). Kai išdžiūsta, dar kartą tepti tuo mediumu ir po paros galima iškepti orkaitėje kad būtų galima tą indą plauti.
bet jeigu Tu nori dekoruoti butelį, neplausi jo, tai manau, kad gali klijuoti servetėlę praskiestais klijais, paskui viską lakuoti akriliniu laku.

aš taip supratau biggrin.gif gal išsamiau paaiškins, kurios turi tokias pačias priemones kaip Tavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukas13: 01 lapkričio 2007 - 14:37
QUOTE(leliukas13 @ 2007 11 01, 14:35)
*aš irgi neseniai įveikiau visas temas skaityti  pabandysiu atsakyti į Tavo klausimus. Jeigu ką ne taip supratau, tai profės pataisys

**ant įvairių paviršių, kaip suprantu, galima klijuoti praskiestais su vandeniu PVA klijais arba pirkti specialų mediumą servetėlėms ant įvairių paviršių (gal pirmasis ir yra tas mediumas - nežinau, nes nesu bandžius).

***ant stiklo reikia klijuoti servetėlę su specialiu mediumu stiklui (aš jį pirkau www.senasnaujas.lt parduotuvėje, o Tavojo nesu bandžiusi). Kai išdžiūsta, dar kartą tepti tuo mediumu ir po paros galima iškepti orkaitėje kad būtų galima tą indą plauti.
bet jeigu Tu nori dekoruoti butelį, neplausi jo, tai manau, kad gali klijuoti servetėlę praskiestais klijais, paskui viską lakuoti akriliniu laku.

*O-ho, super, SVEIKINU biggrin.gif

**A-ha, tai priklijuot galima ir pigiau hihihi.gif, su skiestais PVA ar lipalu 1:3 skiestu su vandeniu, o ant servetėlės viršaus tept tik mediumo ir kiek sluoksnių ar dar ir lako reiks sluoksnio, kito?

***Tai čia ir yra stiklui, tai tiesiog MEDIUM GLASS naudoji vietoj PVA ir dar ant viršaus teplioji.

Tai kaip suprantu tie MEDIUMAI ir kaip klijai naudoojami ir kaip paviršiaus padengimas vietoj lako? O kuo jie geresni už paprastą laką?

AČIŪ LABAI už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
man atrodo, kad tie mediumai nėra lako pakaitalas. pvz. stiklo mediumas kad būtų galima indą plauti. jei nulakuosi akriliniu laku, tai plaunant indą jis pabals ar atsilups. Dar yra mediumai ant žvakių, ant audinio.

klijuoti mėginau ir aš su pva bet pagelto paveiksliukas, kai išdžiūvo - gal klijai nekokie.
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 11 01, 14:49)
sorry už nukrypimą nuo temos, bet negalėjau nepastebės tavo liniuočių  bigsmile.gif  bigsmile.gif niu šaunuolė  wub.gif  wub.gif

P.S. o jei į temą, tai nesu dirbus su kitokiais paviršiais kaip medis, tai nieko patart negaliu  biggrin.gif

Davė mintims gazo trečio angelėlio tūpimas pilvan, oi davė biggrin.gif

Tai pirmus blynus ir aš kepsiu turbūt ant ko nors medinio ar keraminio..., bet kaip supratau dažyti daikto nebūtina, jei naudoji ne servetėlę, o dekupažinį popierių, nes pastarasis nepersišviečia....

QUOTE(leliukas13 @ 2007 11 01, 14:53)
man atrodo, kad tie mediumai nėra lako pakaitalas. pvz. stiklo mediumas kad būtų galima indą plauti. jei nulakuosi akriliniu laku, tai plaunant indą jis pabals ar atsilups. Dar yra mediumai ant žvakių, ant audinio.

klijuoti mėginau ir aš su pva bet pagelto paveiksliukas, kai išdžiūvo - gal klijai nekokie.

O, jei stiklo neplausi, na pvz durų stiklą noriu išdailint, tai uženka paprastu laku nutept ar visgi servetėlę užtept tik medium for glass ir viskas?

Beje, ar įmanoa pasidaryt ant durų stiklo A LA MOZAIKĄ? bigsmile.gif Ar yra tokių stiklo dažų, kad nudažius jis dar persišviestų, o po to su stiklo dažais pritepliot kokių linijų ar ornamentų primenančių mozaiką? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(leliukas13 @ 2007 11 01, 14:53)

O gal tu jų nepraskiedei? g.gif
Atsakyti