Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 9 tema

QUOTE(mijaka @ 2007 11 19, 13:09)
aš tai vakar tik sugalvojau pabandyt, bett neturiu photoshopo nei ten dar kokių programų, tai dariau Scrapbookingui skirta programa  bigsmile.gif  ten ir fonų įvairiausių ir rėmelių yra, ir visai lengva dirbt  thumbup.gif  dabar tik ja ir darysiu, jei įdomu, galėsiu nuorodos paieškot iš kur parsisiust  mirksiukas.gif

O kokia ten programa? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 11 19, 12:09)
aš tai vakar tik sugalvojau pabandyt, bett neturiu photoshopo nei ten dar kokių programų, tai dariau Scrapbookingui skirta programa  bigsmile.gif  ten ir fonų įvairiausių ir rėmelių yra, ir visai lengva dirbt  thumbup.gif  dabar tik ja ir darysiu, jei įdomu, galėsiu nuorodos paieškot iš kur parsisiust  mirksiukas.gif

gera idėja su scrapbooking programa thumbup.gif bet ar ten galima pačią foto redaguoti? Ar tik sudėliojimui ta programa skirta?
Atsakyti
QUOTE(erickaamerika @ 2007 11 19, 13:19)
wub.gif laba grazu

ačiū 4u.gif
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2007 11 19, 13:25)
O kokia ten programa? ax.gif

Scrapbook Flair 4u.gif
QUOTE(justess22 @ 2007 11 19, 13:26)
gera idėja su scrapbooking programa thumbup.gif bet ar ten galima pačią foto redaguoti? Ar tik sudėliojimui ta programa skirta?

galima redaguot ir pačioj programoj thumbup.gif aš tik dar nesupratai kaip sulygint foto...na, kad vienu atstumu pvz. visos nuo kraštų būtų ir pan....tai iš akies dėliojau, niu ir matosi kreivumai biggrin.gif

Iš čia galima ją parsisiusti
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(mijaka @ 2007 11 18, 23:29)
na va, pabandžiau su foto pažaist, dabar suprantu kiek vargelio justess turi karsta.gif ir tai viskas kreivai šleivai gavosi doh.gif
afrika  ax.gif

super thumbup.gif labai siltas ir mielas asotelis wub.gif Gaila, kad ne LT esu, turbut jau dabar jyske po lentynas landziociau lotuliukas.gif
Aciu uz nuorodele mirksiukas.gif

QUOTE(zyliukas @ 2007 11 19, 10:36)
Sveikos, mielosios, idedu ir as savo vakarykscius darbelius. Kaip sakos birmy blyniukai. Bet jau sumasciau pakabas darysiu dovanom kaledom, pvz. draugu pora, tai viena padarysiu vyriska su futbolo kamuoliais, su kokiom masinytem (tik reik tokiu serveteliu rast), o merginai su gelytem ir pan. Labai grazi manau bus dovanele ir praktiska ir naudinga. nu tikrai neismes kaip nereikalingo daikto  ax.gif
http://public.fotki....i-jau-pabaigti/

Labai grazus darbeliai biggrin.gif As irgi pakabas darau Kaledoms drinks_cheers.gif Mano nuomone lygiai tokia pati, praktiska, nauja ir grazu thumbup.gif ! Tik dabar uz tai pagrindinis uzsiemimas, namai apversti, o as atseit nematau nieko lotuliukas.gif Padarytos 8, o dar 5 liko doh.gif
Atsakyti
Mijaka labai šauni žvakidė ir afrikos motyvas taip gerai dera thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gooda @ 2007 11 19, 14:27)
super  thumbup.gif labai siltas ir mielas asotelis  wub.gif Gaila, kad ne LT esu, turbut jau dabar jyske po lentynas landziociau  lotuliukas.gif

ačiū 4u.gif pas jūs ten turbūt ir ne tokių dar grožybių būna irnesakyk.gif
QUOTE(cikcak @ 2007 11 19, 14:57)
Mijaka  labai šauni žvakidė ir afrikos motyvas taip gerai dera  thumbup.gif  rolleyes.gif

ačiū 4u.gif niu jo, užsikabinau už tos afriikos, dabar dar viena ąsotėlį darau irgi su afrika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 11 19, 13:09)

labai idomu ir labai noriu smile.gif
bus tau didelis dekui user posted image
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2007 11 19, 15:30)
labai idomu ir labai noriu smile.gif
bus tau didelis dekui user posted image

jau rašiau keliais postais prieš laugh.gif
va čia 4u.gif
Papildyta:
Scrapbook Flair Software ----> download
Atsakyti
blush2.gif Kažkaip gėda net klausti lotuliukas.gif Ale va sumasčiau, nežinau čia aš tų visų dekupažo subtilybių, ale noriu padaryti taip sendinimą, kad suskilinėjimai būtų auksiniai g.gif Ar kas bandėt už pagrindą naudoti auksinius akrilinius dažus ir kaip rezultatas? g.gif Nenoriu šiaip sau, taip sakant, "ant ura" prisipirkti dažų, o paskum, kad dūlėtų lentynoje. Sendinimui naudočiau Sadolin Antique laką g.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 11 19, 21:25)
ale noriu padaryti taip sendinimą, kad suskilinėjimai būtų auksiniai  g.gif Ar kas bandėt už pagrindą naudoti auksinius akrilinius dažus ir kaip rezultatas?  g.gif  Nenoriu šiaip sau, taip sakant, "ant ura" prisipirkti dažų, o paskum, kad dūlėtų lentynoje. Sendinimui naudočiau Sadolin Antique laką  g.gif

ta prasme, nori kad virsutinis sluoksnis butu auksiniai dazai ir tarpuose matytusi kita spalva ar atvirksciai?
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 11 19, 21:25)
blush2.gif Kažkaip gėda net klausti  lotuliukas.gif  Ale va sumasčiau, nežinau čia aš tų visų dekupažo subtilybių, ale noriu padaryti taip sendinimą, kad suskilinėjimai būtų auksiniai  g.gif Ar kas bandėt už pagrindą naudoti auksinius akrilinius dažus ir kaip rezultatas?  g.gif  Nenoriu šiaip sau, taip sakant, "ant ura" prisipirkti dažų, o paskum, kad dūlėtų lentynoje. Sendinimui naudočiau Sadolin Antique laką  g.gif

bandžiau doh.gif tik ne auksinius o vario akrilinius dažus ir ne su sadolinu o su Sottile Classik, na bet esmė ta, kad apatinę spalvą dėjau tą variną, o viršutinę kažkokią kitokią ir irgi norėjau, kad trūkinėjimuose auksinė būtų, nu ir nesigavo man nieko doh.gif viršutinis dažų sluoksnis pasišiaušė, ir bandžiau ne vieną kartą. man atrodo dėl to, kad tie aukso, vario ir pan dažai duoda glotnesnį paviršių ir kitas sluoksnis dažų ant jų nesilaiko mastau.gif
žodžiu tokia mano patirtis su šiom priemonėm, o kaip su sadolinu bus nežinau, atrodo nebandžiau su juo ...
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 11 19, 22:46)
ta prasme, nori kad virsutinis sluoksnis butu auksiniai dazai ir tarpuose matytusi kita spalva ar atvirksciai?

Ne, noriu, kad apatinis būtų auksinis, o viršutinis pvz, baltas g.gif
Atsakyti