Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 9 tema

QUOTE(mijaka @ 2007 11 18, 23:40)
man jie irgi gražu, jei tik ne pas mane namie stovi laugh.gif
paskubėk pirkt, dabar jyske jų išpardavimas, po 3,99 lt, gal jau greit ir nebus...  ax.gif  ir patarčiau žiūrėt kiekvieną traukt iš dėžutės, nes aš pirmą kai pirkau tai rinkausi, o kitą kartą "na ura" paėmiau porą, niu ir toks š.... papuolė, vienas tikrai apdaužytas, ne imitacija  lotuliukas.gif

dekui, gal ryt atsidursiu salia JYSK -tai reiks prigriebti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurta @ 2007 11 18, 23:37)
Kaip padarei tuos apvadėlius kur su gėlytėm juodom, smulkiom ?  Gal kas žino ?  4u.gif
Aš kaip ir naujokė, tik pora darbelių turiu dekupažintų, bet kiek man eina suprasti-čia ne servetėlės  g.gif

cia yra serveteles ax.gif jos sukarpytos plonom juostelem ax.gif labai lengva priklijuoti bigsmile.gif
Papildyta:
smile.gif Joanna+2007 11 18, 21:31-->
QUOTE(smile.gif Joanna @ 2007 11 18, 21:31)
Isdykelee, dyrys sunui padarytos  thumbup.gif  thumbup.gif
O jam patiko?  smile.gif

pries darant jau buvo su sunum suderinta,kad bus doleriu motyvai.kai padariau,tai labai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
mijaka,koks grožis wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios, idedu ir as savo vakarykscius darbelius. Kaip sakos birmy blyniukai. Bet jau sumasciau pakabas darysiu dovanom kaledom, pvz. draugu pora, tai viena padarysiu vyriska su futbolo kamuoliais, su kokiom masinytem (tik reik tokiu serveteliu rast), o merginai su gelytem ir pan. Labai grazi manau bus dovanele ir praktiska ir naudinga. nu tikrai neismes kaip nereikalingo daikto ax.gif
http://public.fotki....i-jau-pabaigti/
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2007 11 19, 11:36)
Sveikos, mielosios, idedu ir as savo vakarykscius darbelius.
http://public.fotki....i-jau-pabaigti/

sveika, na, pirmi blynukai, sakyciau, labai neblogi mirksiukas.gif man patiko. o pakabele sendinai dvikomponenciu?
paziurejau, kad gyveni Jeruzalej. jei noretum pasikeist servetkom, man tu visai pakeliui blush2.gif galim susisiekt per az ir susitarti ax.gif pas mane jau tu servetku prisikaupe blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2007 11 19, 11:22)
mijaka,koks grožis  wub.gif

ačiū 4u.gif
QUOTE(zyliukas @ 2007 11 19, 11:36)
Sveikos, mielosios, idedu ir as savo vakarykscius darbelius.

labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 11 18, 23:29)
na va, pabandžiau su foto pažaist, dabar suprantu kiek vargelio justess turi karsta.gif ir tai viskas kreivai šleivai gavosi doh.gif
afrika  ax.gif

hihihi.gif jooo...vargelio su tom foto užtektinai yra...ne vieną valandėlę praleidžiu, kol kokio darbelio foto sutvarkau doh.gif mijaka, bet buvo verta thumbup.gif

QUOTE(zyliukas @ 2007 11 19, 10:36)
Sveikos, mielosios, idedu ir as savo vakarykscius darbelius. Kaip sakos birmy blyniukai. Bet jau sumasciau pakabas darysiu dovanom kaledom, pvz. draugu pora, tai viena padarysiu vyriska su futbolo kamuoliais, su kokiom masinytem (tik reik tokiu serveteliu rast), o merginai su gelytem ir pan. Labai grazi manau bus dovanele ir praktiska ir naudinga. nu tikrai neismes kaip nereikalingo daikto  ax.gif

thumbup.gif labai smagu, kad tokie šaunūs pirmieji darbeliai 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
o kokiomis programomis tvarkote nuotraukas?
kad taip graziai pas jus iseina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 19 lapkričio 2007 - 11:51
QUOTE(ItaBita @ 2007 11 19, 11:50)
sveikos smile.gif

aš tai su CorelDraw ir Corel Photo-paint tvarkau...dar kartais su Photoshop programa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 19 lapkričio 2007 - 12:08
QUOTE(ItaBita @ 2007 11 19, 12:50)
sveikos smile.gif

aš tai vakar tik sugalvojau pabandyt, bett neturiu photoshopo nei ten dar kokių programų, tai dariau Scrapbookingui skirta programa bigsmile.gif ten ir fonų įvairiausių ir rėmelių yra, ir visai lengva dirbt thumbup.gif dabar tik ja ir darysiu, jei įdomu, galėsiu nuorodos paieškot iš kur parsisiust mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 11 19, 11:46)
sveika, na, pirmi blynukai, sakyciau, labai neblogi  mirksiukas.gif man patiko. o pakabele sendinai dvikomponenciu?
paziurejau, kad gyveni Jeruzalej. jei noretum pasikeist servetkom, man tu visai pakeliui blush2.gif  galim susisiekt per az ir susitarti  ax.gif pas mane jau tu servetku prisikaupe blush2.gif

ne , sendinau su vienkom. sadolin Antique. del serv parasiau i AZ.
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 11 19, 01:29)
na va, pabandžiau su foto pažaist, dabar suprantu kiek vargelio justess turi karsta.gif ir tai viskas kreivai šleivai gavosi doh.gif
afrika  ax.gif
user posted image

wub.gif laba grazu
Atsakyti