Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 9 tema

SOS SOS SOSlabai prašau skubaus atsakymo unsure.gif
Ant tamsiai mėlyno fono reikia priklijuot baltą avelę ir ką daryt,kad ta avelė ir liktų balta?Nu,nepersišviestų iš apačios fono spalva/
Labai prašau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rufina: 18 lapkričio 2007 - 17:02
QUOTE(Rufina @ 2007 11 18, 17:00)
SOS SOS SOSlabai prašau skubaus atsakymo unsure.gif
Ant tamsiai mėlyno  fono reikia priklijuot baltą avelę ir ką daryt,kad ta avelė ir liktų balta?Nu,nepersišviestų iš apačios fono spalva/
Labai prašau 4u.gif

as daryciau taip:iskirpta servetele apvesciau piestuku,ir ta vieta nudazyciau baltai smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
niu ir daug puikiu darbeliu prikelet per viena diena thumbup.gif Visi labai grazus drinks_cheers.gif Niu jeigu jau cia apsireiskiau, tai parodysiu kelis pirmuosius darbelius blush2.gif Kritikos nebijau, jei jusu manymu padariau kazka ne taip tai taip ir parasykit mirksiukas.gif

Kai atsikelem i nama, jis buvo labai tamsus, ypac prieskambaris, tai siek tiek ji pasviesinau ax.gif
user posted image

ir dar suoliuka pritaikiau blush2.gif
user posted image
user posted image

O cia keli papuosaliukai 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gooda: 18 lapkričio 2007 - 18:26
QUOTE(gooda @ 2007 11 18, 18:23)
Sveikutes  4u.gif
niu ir daug puikiu darbeliu prikelet per viena diena  thumbup.gif Visi labai grazus  drinks_cheers.gif  Niu jeigu jau cia apsireiskiau, tai paodysiu kelis pirmuosius darbelius  blush2.gif Kritikos nebijau, jei jusu manymu padariau kazka ne taip tai taip ir parasykit  mirksiukas.gif

Kai atsikelem i nama, jis buvo labai tamsus, ypac prieskambaris, tai siek tiek ji pasviesinau  ax.gif

Papuošaliukai fantastiški, ypač tie žali-oranžiniai. wub.gif thumbup.gif O suolelį gal visą reikėjo baltai nudažyt ir tada dekupažint. g.gif Ir prieškambario sieną aš būčiau visą baltai ar šviesiai nudažius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 18 lapkričio 2007 - 18:26
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 18, 18:26)
Papuošaliukai fantastiški, ypač tie žali-oranžiniai. wub.gif  thumbup.gif O suolelį gal visą reikėjo baltai nudažyt ir tada dekupažint. g.gif Ir prieškambario sieną aš būčiau visą baltai ar šviesiai nudažius.

aciu aciuks.gif , visiskai sutinku drinks_cheers.gif apie suoliuka ta pati pagalvojau, bet kai jau buvo isklijuotas ir nulakuotas lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gooda @ 2007 11 18, 18:29)
aciu aciuks.gif , visiskai sutinku  drinks_cheers.gif  apie suoliuka ta pati pagalvojau, bet kai jau buvo isklijuotas ir  nulakuotas  lotuliukas.gif  doh.gif

na, kaip sakoma - bedarydamos ir išmokstam. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 18, 18:26)
Ir prieškambario sieną aš būčiau visą baltai ar šviesiai nudažius.

o man atvirksciai patinka, kad ne sviesiai viskas, o tik lopineliai ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 18, 13:30)
nu va padariau sunui duris biggrin.gif kadangi jam jau nebe 15 teko pamastyti kaip daryti g.gif

su gelytem ar Spaidermenu nepadarysi bigsmile.gif

Foto

Isdykelee, dyrys sunui padarytos thumbup.gif thumbup.gif
O jam patiko? smile.gif
Atsakyti
na va, pabandžiau su foto pažaist, dabar suprantu kiek vargelio justess turi karsta.gif ir tai viskas kreivai šleivai gavosi doh.gif
afrika ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 11 18, 23:29)
na va, pabandžiau su foto pažaist, dabar suprantu kiek vargelio justess turi karsta.gif ir tai viskas kreivai šleivai gavosi doh.gif
afrika  ax.gif

ij kaip man patinka sie a la suduze asoteliai -jauciu ir pati nesusilaikysiu ir nusipirksiu ax.gif
man grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 18, 13:30)
nu va padariau sunui duris biggrin.gif kadangi jam jau nebe 15 teko pamastyti kaip daryti g.gif

su gelytem ar Spaidermenu nepadarysi bigsmile.gif

Foto

Kaip padarei tuos apvadėlius kur su gėlytėm juodom, smulkiom ? Gal kas žino ? 4u.gif
Aš kaip ir naujokė, tik pora darbelių turiu dekupažintų, bet kiek man eina suprasti-čia ne servetėlės g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 11 19, 00:34)
ij kaip man patinka sie a la suduze asoteliai -jauciu ir pati nesusilaikysiu ir nusipirksiu  ax.gif
man grazu  thumbup.gif

man jie irgi gražu, jei tik ne pas mane namie stovi laugh.gif
paskubėk pirkt, dabar jyske jų išpardavimas, po 3,99 lt, gal jau greit ir nebus... ax.gif ir patarčiau žiūrėt kiekvieną traukt iš dėžutės, nes aš pirmą kai pirkau tai rinkausi, o kitą kartą "na ura" paėmiau porą, niu ir toks š.... papuolė, vienas tikrai apdaužytas, ne imitacija lotuliukas.gif
Atsakyti