Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 9 tema

Labas, visų darbeliai labai labai wub.gif , senai buvau prisėdus prie dekupažo verysad.gif , bet dabar tikiuosi rasti daugiau laiko smile.gif ,o čia dar keli mano darbeliai
Atsakyti
QUOTE(QWERTI @ 2007 11 16, 21:02)
Labas, visų darbeliai labai labai wub.gif , senai buvau prisėdus prie dekupažo  verysad.gif , bet dabar tikiuosi rasti daugiau laiko  smile.gif ,o čia dar keli mano darbeliai

thumbup.gif idėja
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 11 15, 16:18)

Noriu paklausti, o pakabas jus sveiciat ar klijuojat ir lakuojat taip kaip yra? Nes as bandziau tiesiai ant jau esamo lako klijuoti, tai net klijai nubega, kaip nuo riebaluoto pavirsiaus doh.gif . Tai lakuoti ne nepradejau, sakau pasiklasiu ax.gif .
Atsakyti
Dee Dee žiūrint ko tau norisi. Artmanijos Antik duoda vienokius trūkinėjimus (pas juos yra įdėta nuotrauka, todėl nerodysiu), o Crackle Sottile iš SenasNaujas atrodo štai taip user posted image

yra dar Cracle Medium, su juo gaunasi dar kitokie skilinėjimai g.gif Pasirinkimas yra biggrin.gif biggrin.gif . Taigi vieni panašūs į seną suskilinėjusį porcelianą, kiti daro seno paveikslo efektą.
Atsakyti
QUOTE(Brudi @ 2007 11 17, 17:24)
Noriu paklausti, o pakabas jus sveiciat ar klijuojat ir lakuojat taip kaip yra? Nes as bandziau tiesiai ant jau esamo lako klijuoti, tai net klijai nubega, kaip nuo riebaluoto pavirsiaus doh.gif . Tai lakuoti ne nepradejau, sakau pasiklasiu ax.gif .

As tai nusveiciu visada, bei tikrai labai labai nedaug, ir to pakanka smile.gif Iki pat medzio jokiu budu nezulinu biggrin.gif

Atsakyti
mano patys pirmieji darbeliai blush2.gif labai nepeikite blush2.gif
stovelis prieskoniams
user posted image
user posted image
dėžutės
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos darbstuoles 4u.gif
Cia dar nerasiau, tik skaiciau ir grozejausi jusu darbais. Jie visi nuostabus wub.gif Domiuosi sia tecnika jau senokai, esu kelis darbelius padrius, todel noriu prisijungti prie jusu, tikiuosi mane priimsite blush2.gif 4u.gif

QUOTE(cikcak @ 2007 11 17, 18:48)
yra dar Cracle Medium, su juo gaunasi dar kitokie skilinėjimai  g.gif 

uzsisakiau sita, pirma karta su juo dirbsiu, tikiuosi pasiseks blush2.gif Dar uzsisakiau stikliniu zaislu ant egliutes, tai bandysiu ant ju sia priemone. Kaip manote ant stiklo suskilines g.gif Laukiu nesulaukiu savo siuntinuko dabar

Brudi, pakabas as siek tiek ir gi paslifuoju. Dabar darau ju net 13 doh.gif Gyvenu ne Lietuvoje, tai noriu i LT Kaledoms dovanu siusti, o cia pamaciau super ideja su pakabom, labai originalu, aciu jums thumbup.gif Tai dabar pasiraitojus rankoves ir pasigalandus zirkles darbuojos lotuliukas.gif

Dar kazkuri klausete apie purskiama laka, as ji naudoju, greita, patogu ir paprasta thumbup.gif Man labai patinka mirksiukas.gif Na, bet as cia apie pakabas, kitiems darbeliams, gal geriau tepamas g.gif

logika, man grazu thumbup.gif ypac dezute su boruzelem labai miela wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gooda: 17 lapkričio 2007 - 22:56
QUOTE(logika @ 2007 11 17, 22:46)
mano patys pirmieji darbeliai  blush2.gif  labai nepeikite  blush2.gif
stovelis prieskoniams

viskas grazu, o boruziukai tai dieviski man sitie wub.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2007 11 17, 22:46)
mano patys pirmieji darbeliai  blush2.gif  labai nepeikite  blush2.gif
stovelis prieskoniams

bigsmile.gif bigsmile.gif logika, nežinojau,kad ir tu tuo užsiimi, aš tai seniai skaitau temukę, nors dar nieko nedariau, nes nėra kada, bet norėčiau išbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
nu va padariau sunui duris biggrin.gif kadangi jam jau nebe 15 teko pamastyti kaip daryti g.gif

su gelytem ar Spaidermenu nepadarysi bigsmile.gif

Foto
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 18, 12:30)
nu va padariau sunui duris biggrin.gif kadangi jam jau nebe 15 teko pamastyti kaip daryti g.gif

su gelytem ar Spaidermenu nepadarysi bigsmile.gif

Foto

durys gan ryškios. O jos prie kambario interjero derinasi? g.gif
Atsakyti
[quote=isdykelee_,2007 11 18, 13:30]
Jaučiu patenkintas liko tokiomis durimis smile.gif , darbelio tai nemažai apturėjai , bet durys užtai vienetinės thumbup.gif
Atsakyti