Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 9 tema

[quote=MELYNA PAUKŠTĖ,2007 11 15, 15:12]
Paveislelis

Saunuole, Melyna Paukste, labai graziai padarei paveiksleli, super!!! thumbup.gif

O gi Afrikos motyvai ateina vis dazniau smile.gif

Cia Mijaka su ta Afrika vejus sukele? smile.gif
Ziuriu, kad ir man jau mintys i ta puse sukasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2007 11 15, 22:39)
Manau, kad toršero vis tiek neskalbsi, tai galėjai ir be mediumo tekstilei prasisukt, nes tą mediumą tekstilei reikia užlyginti, bet aš tai toršero gaubto nedrįsčiau lyginti, nebent jis 100 proc. medžiaga be jokios plastikinės plėvelės

Ir aš specialiai užsisakiau mediumo tekstilei medžiaginiam toršeros gaubtui. Bet galvoju jį tepti todėl, kad kitoks lakas gali susilydyti... g.gif Aišku, jei žinočiau, kad to neatsitiks, naudočiau paprastą laką... Mediumas tekstilei turbūt atsparesnis už tą paprastą laką? Susipainiojau visai blush2.gif
Papildyta:
ziogeli2, labai mielos pakabėlės 4u.gif Aš irgi prisipirkau pakabų, jaučiu, kad savaitgalis bus kūrybingas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spinduliux @ 2007 11 16, 08:34)
Ir aš specialiai užsisakiau mediumo tekstilei medžiaginiam toršeros gaubtui. Bet galvoju jį tepti todėl, kad kitoks lakas gali susilydyti... g.gif Aišku, jei žinočiau, kad to neatsitiks, naudočiau paprastą laką... Mediumas tekstilei turbūt atsparesnis už tą paprastą laką? Susipainiojau visai  blush2.gif

Mediumas tekstilei tai tik "pseudo" lakas, nes jis naudojamas tam, kad motyvas nenusiplautų nuo medžiagos. Žodžiu, tai tie patys klijai, tik kitokiam paviršiui. Tam, kad motyvas nenusiplautų, mediumu teptą paveikslėlį reikia palyginti pagal instrukcijas. Bet tas mediumas neduos nei jokio blizgesion ,en jokio storesnio sluoksnio, kad raukšlių nesijaustų.
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2007 11 16, 10:24)
Mediumas tekstilei tai tik "pseudo" lakas, nes jis naudojamas tam, kad motyvas nenusiplautų nuo medžiagos. Žodžiu, tai tie patys klijai, tik kitokiam paviršiui. Tam, kad motyvas nenusiplautų, mediumu teptą paveikslėlį reikia palyginti pagal instrukcijas. Bet tas mediumas neduos nei jokio blizgesion ,en jokio storesnio sluoksnio, kad raukšlių nesijaustų.

Tai tada galbūt tikrai neverta tepti ant to lempos gaubto. Jei ir valysiu šlapiai, tai vistiek švelniai ir paprastas lakas tam bus kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif Joanna+2007 11 16, 00:32-->
QUOTE(smile.gif Joanna @ 2007 11 16, 00:32)
Ziuriu, kad ir man jau mintys i ta puse sukasi  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif pas mane pusė Kalėdinių dovanų su Afrika bus lotuliukas.gif
kažkaip nebegaliu persijungt ant gėlyčių ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Spinduliux @ 2007 11 16, 10:01)
Tai tada galbūt tikrai neverta tepti ant to lempos gaubto. Jei ir valysiu šlapiai, tai vistiek švelniai ir paprastas lakas tam bus kaip tik  thumbup.gif

Bet neaišku kaip tas paprastas lakas reaguos į karštį g.gif nes juk nuo lempelės vis tiek šioks toks karštis yra. O kadangi mediumas karščiui atsparus, tai su mediumu priklijuot servetėlę tikrai būt geriau gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spinduliux @ 2007 11 16, 10:01)
Tai tada galbūt tikrai neverta tepti ant to lempos gaubto. Jei ir valysiu šlapiai, tai vistiek švelniai ir paprastas lakas tam bus kaip tik  thumbup.gif

o tu cia koki laka planuoji naudoti jei ne mediuma neisikertu schmoll.gif
Atsakyti
[quote=smile.gif Joanna,2007 11 16, 00:32]
[quote=MELYNA PAUKŠTĖ,2007 11 15, 15:12]
Paveislelis
Saunuole, Melyna Paukste, labai graziai padarei paveiksleli, super!!! thumbup.gif

O gi Afrikos motyvai ateina vis dazniau smile.gif

Ziuriu, kad ir man jau mintys i ta puse sukasi drinks_cheers.gif
[/quote]

Aciu...
Tie afrikos motyvai labai jau traukia... wub.gif

[quote=kunigunda78,2007 11 16, 12:35]
o tu cia koki laka planuoji naudoti jei ne mediuma neisikertu schmoll.gif
[/quote]

As jau ir norejau rasyti, kad niekaip neisikertu, bet parasei greiciau uz mane.
Tekstilini mediuma reikia naudoti sviestuvams todel, kad jis atsparus karsciui. As taip manau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELYNA PAUKŠTĖ: 16 lapkričio 2007 - 11:53
QUOTE(cikcak @ 2007 11 15, 14:11)
Šita sendinimo priemonė iš Artmanijos juk neduoda smulkių plonų trūkinėjimų, jie gaunasi gan platūs ir stambūs. 

Gal galėtumėt parekomenduot kuri konkrečiai dvikomponentė sendinimo priemonė duotų butent smulkius trūkinėjimus? 4u.gif Konkrečiai , norėčiau pasigamint "senovišką" sagę... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dee Dee: 16 lapkričio 2007 - 12:18
QUOTE(Dee Dee @ 2007 11 16, 12:17)
Gal galėtumėt parekomenduot kuri konkrečiai dvikomponentė sendinimo priemonė duotų butent smulkius trūkinėjimus?  4u.gif  Konkrečiai , norėčiau pasigamint "senovišką" sagę...  blush2.gif

tepant plonai su antiq gautusi labai smulkus sutrukinejimai
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 11 16, 12:35)
o tu cia koki laka planuoji naudoti jei ne mediuma neisikertu  schmoll.gif

Aš galvojau vietoj mediumo tekstilei pabaigiamajį sluoksnį užlakuoti paprastu laku. Bet jei jis lydosi nuo karščio, tada, žinoma, jis netinka schmoll.gif Naudosiu mediumą tekstilei bigsmile.gif Vos ne kas valandą keičiasi mano nuomonė blink.gif Ačiū Jums, kad padėjote apsispręsti, kol nesugadinau visos lempos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spinduliux: 16 lapkričio 2007 - 14:46
QUOTE(Spinduliux @ 2007 11 16, 14:45)
Aš galvojau vietoj mediumo tekstilei pabaigiamajį sluoksnį užlakuoti paprastu laku.

man tai dar atrodo, kad jis ir sukietintu pacia medziaga ir tai nelabai graziai atrodytu
Atsakyti