Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 9 tema

QUOTE(Furija @ 2007 11 15, 00:14)
mamytes, kur galima nusipirkti to purskiamo lako?

mano vyras purskiama laka pirko kazkurioj autodaliu parduotuvej, tei ir purskiamu dazu ir laku, laku su atspalviais ten yra, tai jam nebereikia tai as dabar naudoju, tikriau gadinu blush2.gif nes mokinuosi tik dar cool.gif
Atsakyti
aš gerą pusmetį turiu Antik1. Ir tikrai laikiau visada sandariai uždarytą.
Klausiau Artmanijos ir jie liepė praskiesti vandeniu. Reiškia jie žino, kad taip gali nutikti.
niu žodžiu daugiau jo jau nebepirksiu. tikiuosi, kad kitoms taip nebus.
Atsakyti
QUOTE(leliukas13 @ 2007 11 15, 13:36)
Klausiau Artmanijos ir jie liepė praskiesti vandeniu. Reiškia jie žino, kad taip gali nutikti.

O is pradziu jis tau tiko?
Atsakyti
QUOTE(leliukas13 @ 2007 11 15, 13:36)

leliukas 13 , o kai praskiedei vandeniu, kokie "ne tokie" trūkinėjimai gavosi? Gal galėtum detaliau paaiškinti. Šita sendinimo priemonė iš Artmanijos juk neduoda smulkių plonų trūkinėjimų, jie gaunasi gan platūs ir stambūs. Gal ten viskas gerai.
Aš kažkada pauosčius tą pirmają dalį Antik nusprendžiau, kad kvapas grynai kaip lipalo tik truputį tas "kažkas" baltesnis ir klampesnis. Taigi pabandžiau su mūsų mylimu lipalu, užtepiau antik Nr.2 ir man suskilinėjo (kažkur crftladies forume dar nuotrauką dėjau g.gif ). Daugiau neeksperimentavau, jei norite galite pabandyti bigsmile.gif biggrin.gif

Inga B , nors ir ne dekupažas, bet šalia tai tikrai biggrin.gif . Labai šauniai sendintas rėmelis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikcak: 15 lapkričio 2007 - 13:15
SM, senasnaujas turi naujų servetėlių thumbup.gif yra su Rafaelio angelais clap.gif - taip ilgai lauktos yahoo.gif
SM- ŠAUNUOLYTĖS Jūsų visų darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Paveislelis
user posted image

user posted image
Atsakyti
labai fainas paveikslelis
thumbup.gif
o kaip tu taip padarei pagrinda ta susiraukslejima??
Atsakyti
rodausi smile.gif gal bus pasikartojimu, bet vistiek kazkaip kiekvienai gaunasi kitaip, nors medziagos ir panasios ar tos pacios smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
na, tie drugeliai tai tinginio darbas, bet man vistiek graziau, nei tuscia pakaba blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 11 15, 16:56)
labai fainas paveikslelis
thumbup.gif
o kaip tu taip padarei pagrinda ta susiraukslejima??

Aciu.
Cia sendinta ir dar servetele specialiai su rauksle deta.
Atsakyti
sveikutes, na va pagaliau jau pradejau savo dekupazinimo darbus. vazoneliai dziusta po Sadolin antique, bandysim dazyt ir ziuret ar gaunasi kazkas smile.gif
bet turiu klausimuka, nusipirkau torsera na jis baltu gaubtu, tai taip ir prasosi pagrazinimu. Uzsisakiau ir mediumo tekstilei, tai kaip man su juom reiktu dekupazinti ta gaubta?
patarkit prasau mamytes. As is artmanijos pirkau, mediuma tekstilei.
aciu
kai kazka padarysiu ikelsiu fotkes, susikuriau net public. fotki visa dekupazinimo kataloga savo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2007 11 15, 20:13)
sveikutes, na va pagaliau jau pradejau savo dekupazinimo darbus. vazoneliai dziusta po Sadolin antique, bandysim dazyt ir ziuret ar gaunasi kazkas smile.gif
bet turiu klausimuka, nusipirkau torsera na jis baltu gaubtu, tai taip ir prasosi pagrazinimu. Uzsisakiau ir mediumo tekstilei, tai kaip man su juom reiktu dekupazinti ta gaubta?

tai kai gausi mediuma -kartu gausi ir aprasyma kaip su juo elgtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2007 11 15, 20:13)

Manau, kad toršero vis tiek neskalbsi, tai galėjai ir be mediumo tekstilei prasisukt, nes tą mediumą tekstilei reikia užlyginti, bet aš tai toršero gaubto nedrįsčiau lyginti, nebent jis 100 proc. medžiaga be jokios plastikinės plėvelės
Atsakyti