Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 9 tema

QUOTE(Spinduliux @ 2007 11 14, 12:57)
Nusižiūrėjau vieną lempą. Jos gaubtas medžiaginis. Lemputė turėtų būti nedaugiau kaip 40W, tiksliai nepažiūrėjau. Jei aš padekoruosiu jos paviršių, ar neištirps, nesusilydys paveiksliukas? Dengti turbūt reikia mediumu tekstilei? g.gif Gal kas turite patirties, norėčiau, kad ja pasidalintumėte... ax.gif

ta mediuma reikia su lygintuvu paskui prilyginti, ar ji tokio dydzio, kad pavyktu su lygintuvu per ja "pavazineti" g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 11 14, 21:05)
ta mediuma reikia su lygintuvu paskui prilyginti, ar ji tokio dydzio, kad pavyktu su lygintuvu per ja "pavazineti"  g.gif

Is artmanijos mediumu tekstilei nereikia tvirtinti lygintuvu.
Atsakyti
Nu jau kaip susinervinau blink.gif iš Artmanijos pirktas antik1 taip sutirštėjo, kad neįmanoma užtept. Jie patarė šiek tiek praskiesti vandeniu. Praskiedžiau, bet vaizdas skilinėjimų ne toks blink.gif tik pinigų gaila g.gif

Dėl mediumo medžiagai, man atrodo, kad lyginti reikia tik tada, jeigu drabužį skalbi, o lempai tikrai nereikia lyginti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukas13: 14 lapkričio 2007 - 21:10

aš irgi vis gundausi lazerinį spausdintuvą nusipirkti...gal kartais žinai, kiek tokiam kaip tavo spausdintuvui kainuoja dažų pakeitimas? smalsu, ar brangus išlaikymas blush2.gif ir įdomu, kiek taisymas kainuotų lotuliukas.gif taigi nesusilaikyčiau, vistiek kokį batų popierių ar servetėlę į jį įgrūsčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
[/quote]

Dažų pakeitimas kainuotų apie 500 Lt. Čia visų keturių spalvų pakeitimas.

Papildyta:
O dėl taisymo kainos tai nežinau kiek kainuotų.
Atsakyti
[quote=vazaza,2007 11 14, 22:18]
aš irgi vis gundausi lazerinį spausdintuvą nusipirkti...gal kartais žinai, kiek tokiam kaip tavo spausdintuvui kainuoja dažų pakeitimas? smalsu, ar brangus išlaikymas blush2.gif ir įdomu, kiek taisymas kainuotų lotuliukas.gif taigi nesusilaikyčiau, vistiek kokį batų popierių ar servetėlę į jį įgrūsčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
[/quote]

Dažų pakeitimas kainuotų apie 500 Lt. Čia visų keturių spalvų pakeitimas.

Papildyta:
O dėl taisymo kainos tai nežinau kiek kainuotų.
[/quote]
visgi brangus malonumas toks doh.gif
sakyciau bizni galetum daryt dabar bigsmile.gif spausdinti paveiksliukus ir pardavineti supermamytem, kurios neturi tokio daikciuko thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
mamytes, kur galima nusipirkti to purskiamo lako?
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2007 11 14, 20:08)
Is artmanijos mediumu tekstilei nereikia tvirtinti lygintuvu.

gali buti

QUOTE(leliukas13 @ 2007 11 14, 21:09)
Dėl mediumo medžiagai, man atrodo, kad lyginti reikia tik tada, jeigu drabužį skalbi, o lempai tikrai nereikia lyginti

as turiu Marabu-dariau ant dirbtinos odos kosmetines-tai reikejo lyginti, nes kitaip nesilaike schmoll.gif ir kampuciai atsiklijuodavo
Atsakyti
QUOTE(leliukas13 @ 2007 11 14, 22:09)
Nu jau kaip susinervinau  blink.gif iš Artmanijos pirktas antik1 taip sutirštėjo, kad neįmanoma užtept. Jie patarė šiek tiek praskiesti vandeniu. Praskiedžiau, bet vaizdas skilinėjimų ne toks  blink.gif tik pinigų gaila g.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2007 11 15, 00:19)
gali buti
as turiu Marabu-dariau ant dirbtinos odos kosmetines-tai reikejo lyginti, nes kitaip nesilaike  schmoll.gif  ir kampuciai atsiklijuodavo

Tikrai nereike RAYHER firmos mediumo medziagai priliginti ir netgi norint skalbti nereikia. O skalbti galima 35 laipsniu temp.
Atsakyti
QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 11 14, 20:43)
Tikrai užtenka  biggrin.gif  dar šviesiau šviečia, o elektros naudoja kažkiek kartų mažiau, tiksliai nepasakysiu kiek smile.gif Ir ilgiau "traukia"  thumbup.gif  Pažiūrėk parduotuvėse, būna visokių stiprumų, dydžių, formų, net šviesos spalvos smile.gif Va jei nori stalinei lempai, gali pasirinkti gelsvo atspalvio šviesą  - labai jauki  thumbup.gif
Nors mes čia ne į temą, bet gal ir daugiau kam pravers ši informacija  ax.gif

Ačiū už info 4u.gif .Aš nusižiūrėjau toršerą ax.gif O jei mažiau elektros naudoja tos lemputės, tai thumbup.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2007 11 14, 21:05)
ta mediuma reikia su lygintuvu paskui prilyginti, ar ji tokio dydzio, kad pavyktu su lygintuvu per ja "pavazineti"  g.gif

manau, kad prilyginti tikrai nepavyks, o gal ir nereikės, kaip daug kas minėjo. Tik susinervinau dėl to, kad Artmanijos lakas suitirštėja, o aš jį kaip tik užsisakiau verysad.gif Kaip kitų merginų patirtis su šiuo laku? Per kiek laiko jis sutirštėja?
Papildyta:
O kurį laką rekomenduotumėte, jei ne Artmanijos?
Atsakyti
QUOTE(Spinduliux @ 2007 11 15, 10:13)
Ačiū už info 4u.gif .Aš nusižiūrėjau toršerą ax.gif O jei mažiau elektros naudoja tos lemputės, tai  thumbup.gif
manau, kad prilyginti tikrai nepavyks, o gal ir nereikės, kaip daug kas minėjo. Tik susinervinau dėl to, kad Artmanijos lakas suitirštėja, o aš jį kaip tik užsisakiau verysad.gif Kaip kitų merginų patirtis su šiuo laku? Per kiek laiko jis sutirštėja?

JI rase ne apie laka, o apie antik 1. sendinimo efekta.
Jis ir taip labai tirstas, bet, kad sutirstetu dar labiau, tai abejoju. Nebent jau jis pas juos labai ilgai stovejes.

O kiek laiko LELIUKE, tu ji jau turi? Ir jis tau sutirstejo kai atsidarei ar jau buvo tirstas dar naujas?

Prilyginimui prie tekstiles yra kitas mediumas HOT GLOSS.
Tas mediumas neslapinamas 1-2 paras.
Pati isbandziau ir tikrai nenusiplauna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELYNA PAUKŠTĖ: 15 lapkričio 2007 - 09:21
QUOTE(Spinduliux @ 2007 11 15, 09:17)
Tik susinervinau dėl to, kad Artmanijos lakas suitirštėja, o aš jį kaip tik užsisakiau verysad.gif Kaip kitų merginų patirtis su šiuo laku? Per kiek laiko jis sutirštėja?
Papildyta:
O kurį laką rekomenduotumėte, jei ne Artmanijos?

na, aš turiu Antik I ir Antik II iš Artmanijos...turiu jau daugiau nei pusmetį, kart nuo karto tik panaudoju, tai buteliukai dar apypilniai - ir tikrai niekas nesutirštėjo schmoll.gif gal kartais kada Antik I buvo paliktas atkimštas? Nes jo uždarymas toks "čiūdnas", tai kartais net nesimato, ar atidarytas, ar uždarytas.
Šiaip šiais produktais nusiskundimų jokių neturiu - man labai lengva ir smagu su jais dirbti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 15 lapkričio 2007 - 10:11
Sveikutės. Ne dekupažas, bet rodausi čia 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti