Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 9 tema

QUOTE(Bransha @ 2007 11 13, 21:12)
o galiu paklaust, kur tu tokias dezutes perki?  ax.gif
Labai grazi su apelsinais  wub.gif  cia su servetele taip?  thumbup.gif

ech, visos taip domisi, iš kur tas dėžutes gaunu doh.gif bet turiu visas nuliūdinti, kad tokių pirkti jau nebėra. Pirkau liepos mėnesį bazėse Kaune...ale daugiau taip ir nebeatvežė į tą parduotuvėlę tų dėžučių schmoll.gif

čia buvo mano eksperimentinis darbas su ryžiniu popierium, ant kurio iš buvo atspausdinti apelsinukai 4u.gif bet su servetėlėm man labiau patinka dirbti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 13 lapkričio 2007 - 21:55
justess22, svarbiausiai kad nesikartoji dekoruodama tas arbatos dėžutes thumbup.gif , jos visos tokios originalios, bigsmile.gif vienetinės štai ką reiškia fantazijos ir darbščių rankelių derinys smile.gif
Atsakyti
smile.gif Joanna+2007 11 13, 01:45-->
QUOTE(smile.gif Joanna @ 2007 11 13, 01:45)
Taigi papasok Vazaza koki printeri pirkai ir kiek kainavo, labai labai idomu  mirksiukas.gif

Aš pirkau SAMSUNG spauzdintuvą Elektro markt parduotuvėje Akropolyje, kaina, man atrodo, buvo apie 700 Lt, bet ten kažkaip mažiau dažų negu šiaip būna, todėl jis toks nebrangus, bet geras, tap sakė kompiuteristas (ne parduotuvės konsultantas).
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 11 13, 22:36)
ech, viso taip domisi, iš kur tas dėžutes gaunu doh.gif bet turiu visas nuliūdinti, kad tokių pirkti jau nebėra. Pirkau liepos mėnesį bazėse Kaune...ale daugiau taip ir nebeatvežė į tą parduotuvėlę tų dėžučių schmoll.gif

čia buvo mano eksperimentinis darbas su ryžiniu popierium, ant kurio iš buvo atspausdinti apelsinukai 4u.gif bet su servetėlėm man labiau patinka dirbti blush2.gif

Aha, jau senokai tokių mačiau ERMITAŽE, net pakilojau, nes labai myliu visokias dėžutes...ypač su skYreliais,bet nepirkau...nepagražinta manęs nesuviliojo( TADA DAR NEBUVAU APTIKUS TAVO GROŽYBIŲ), o ir kaina kiek pamenu tikrai ne keli litai...kAI pamačiau Tavo grožybes...buvo per vėlu... NEBĖR dėžučių verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 11 13, 21:48)
justess22, svarbiausiai kad nesikartoji dekoruodama tas arbatos dėžutes thumbup.gif , jos visos tokios originalios, bigsmile.gif  vienetinės štai ką reiškia fantazijos ir darbščių rankelių derinys smile.gif

stengiuosi vis ką nors naujo sugalvot...nors esu kelias panašias padarius, bet vienodų tai net ir norint nesigautų sukurpti lotuliukas.gif
QUOTE(frederica @ 2007 11 13, 21:53)
Aha, jau senokai tokių mačiau ERMITAŽE, net pakilojau, nes labai myliu visokias dėžutes...ypač su skYreliais,bet nepirkau...nepagražinta manęs nesuviliojo( TADA DAR NEBUVAU APTIKUS TAVO GROŽYBIŲ), o ir kaina kiek pamenu tikrai  ne keli litai...kAI pamačiau Tavo grožybes...buvo per vėlu... NEBĖR  dėžučių verysad.gif

Kaune tai SBA balduose tokių dėžučių buvo, bet kaina irgi tokia klaikiai didelė buvo, tai nesusigundžiau...maždaug 3 kartus didesnė nei bazėse doh.gif o dėžutės identiškos blink.gif
QUOTE(vazaza @ 2007 11 13, 21:51)
Aš pirkau SAMSUNG spauzdintuvą Elektro markt parduotuvėje Akropolyje, kaina, man atrodo, buvo apie 700 Lt, bet ten kažkaip mažiau dažų negu šiaip būna, todėl jis toks nebrangus, bet geras, tap sakė kompiuteristas (ne parduotuvės konsultantas).

aš irgi vis gundausi lazerinį spausdintuvą nusipirkti...gal kartais žinai, kiek tokiam kaip tavo spausdintuvui kainuoja dažų pakeitimas? smalsu, ar brangus išlaikymas blush2.gif ir įdomu, kiek taisymas kainuotų lotuliukas.gif taigi nesusilaikyčiau, vistiek kokį batų popierių ar servetėlę į jį įgrūsčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Ramaskyte @ 2007 11 13, 15:06)
Aciū  smile.gif  Manau atidaryti nauja folderį "Zodiako ženklai", tai ten perkelsiu tavo įdėtus, ok?  4u.gif pagal reikšmę nelabai tinka prie elfų  blush2.gif

Aišku, kad galėsi perkelt, aš galvojau galvojau kur dėti, tai nusprendžiau labiau pagal išvaizdą blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes biggrin.gif labai jau dailios Justes dezutes 4u.gif thumbup.gif labai profesionalu thumbup.gif truksta zodziu pagirimams blush2.gif
Papildyta:
sveikutes biggrin.gif superines Justes dezutes 4u.gif labai profesionalu! 4u.gif pagirimyi truksta zodziu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykelee_: 14 lapkričio 2007 - 08:41
Nusižiūrėjau vieną lempą. Jos gaubtas medžiaginis. Lemputė turėtų būti nedaugiau kaip 40W, tiksliai nepažiūrėjau. Jei aš padekoruosiu jos paviršių, ar neištirps, nesusilydys paveiksliukas? Dengti turbūt reikia mediumu tekstilei? g.gif Gal kas turite patirties, norėčiau, kad ja pasidalintumėte... ax.gif
Atsakyti
Taip, yra spec.mediumas tekstilei, butent juo ir tepk. O issilydyti neturetu smile.gif Sekmes darbeliuose.
Atsakyti
Justess22, prisijingsiu prie choro - dėžutė tikrai šauni, tokia kvapni net atrodo mirksiukas.gif 4u.gif thumbup.gif

Spinduliux, dėl šventos ramybės dar gali įsukti "taupią" lemputę, na žinai, tos naujosios - jos visai neįkaista smile.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus 4u.gif Šiandien Artmanijije užsisakiau mediumo tekstilei, reiks išbandyti. Nuo tų "taupių" lempučių šviesos užtenka?
Atsakyti
Tikrai užtenka biggrin.gif dar šviesiau šviečia, o elektros naudoja kažkiek kartų mažiau, tiksliai nepasakysiu kiek smile.gif Ir ilgiau "traukia" thumbup.gif Pažiūrėk parduotuvėse, būna visokių stiprumų, dydžių, formų, net šviesos spalvos smile.gif Va jei nori stalinei lempai, gali pasirinkti gelsvo atspalvio šviesą - labai jauki thumbup.gif
Nors mes čia ne į temą, bet gal ir daugiau kam pravers ši informacija ax.gif
Atsakyti