Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 9 tema

QUOTE(lyrika @ 2007 11 13, 11:17)
a stai kaip smile.gif labai dekinga esu dar karta. man tos moteriskes parduotuveje kazkokia migla pute ir tiek.
o tai kai nudazai sviesia spalva, kada tas lakas sutrukineti turi? nes speju, akd sviesia spalva dazyti reikia, kai lakas sudziuva, bet dar nebuna sutrukes, ar ne?

šiaip ant to vienkomponenčio lako turi gi kokia nors instrukcija buti ax.gif kai ant tamsaus pagrindo užtepi sendinimo laką, tai bent jau tas lakas, kurį aš naudoju, turi šiek tiek nudžiūti, o tada ant viršaus dažai su šviesiais dažais. Suskilinėja ne lako sluoksnis, o viršutinis šviesių dažų sluoksnis. Ir šitas sutrūkinėjimas nepasidaro toks reljefinis, kaip sendinant su dvikomponenčiu laku - pirštu prabraukus tie skilinėjimai nesijaučia, tik vizualiai matosi.
Atsakyti
Mistiniai zodiako ženklai sudėti prie fėjų ir elfų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 11 13, 13:15)
šiaip ant to vienkomponenčio lako turi gi kokia nors instrukcija buti ax.gif kai ant tamsaus pagrindo užtepi sendinimo laką, tai bent jau tas lakas, kurį aš naudoju, turi šiek tiek nudžiūti, o tada ant viršaus dažai su šviesiais dažais. Suskilinėja ne lako sluoksnis, o viršutinis šviesių dažų sluoksnis. Ir šitas sutrūkinėjimas nepasidaro toks reljefinis, kaip sendinant su dvikomponenčiu laku - pirštu prabraukus tie skilinėjimai nesijaučia, tik vizualiai matosi.

aha, yra instrukcija. taip ir padariau, suskilinejo virsutiniai dazai, bet ne toks efektas, kaip cia jus savo darbukus dedat smile.gif

aciu tau, mergyt 4u.gif
Atsakyti
[quote=diora,2007 11 13, 10:44]
Taburetė thumb_yello.gif thumb_yello.gif
[/quote]

Ačiū 4u.gif

Spinduliux - jei netingi, tai įkelk taburetė ir vazoną čia, į forumą...ne visos landžioja po albumą, tai dar kokį grožį paskiau praleis ir nepamatys doh.gif mirksiukas.gif
[/quote]

Bandysiu įkelti, jei pavyks blush2.gif

http://images31.fotk....jpg?1194936243

http://images31.fotk....jpg?1194936273

http://images19.fotk....jpg?1194936401

Gėda tiesiai nuotraukyčių neišeina patalpinti, seniai jau ką nors bekėliau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spinduliux: 13 lapkričio 2007 - 13:30
QUOTE(indregu @ 2007 11 13, 13:28)
Mistiniai zodiako ženklai sudėti prie fėjų ir elfų  4u.gif

Aciū smile.gif Manau atidaryti nauja folderį "Zodiako ženklai", tai ten perkelsiu tavo įdėtus, ok? 4u.gif pagal reikšmę nelabai tinka prie elfų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramaskyte: 13 lapkričio 2007 - 14:10
Sveikutes. Uzsuku vis pasigrozeti jusu darbeliais, o man su lelka vis laiko pritruksta visiems rankdarbiams. Nors ir ner ka su jumis lygintis pasirodysiu antra savo bandyma, bet dar nelakuota. Kai nulakavau, fotikas issikrove, o nagai niezti parodyti lotuliukas.gif
Ir toks jau panasus cia buvo, bet man labai irgi norejosi su boruzem aplipdyti ax.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2007 11 13, 19:28)
Sveikutes. Uzsuku vis pasigrozeti jusu darbeliais, o man su lelka vis laiko pritruksta visiems rankdarbiams. Nors ir ner ka su jumis lygintis pasirodysiu antra savo bandyma, bet dar nelakuota. Kai nulakavau, fotikas issikrove, o nagai niezti parodyti  lotuliukas.gif
Ir toks jau panasus cia buvo, bet man labai irgi norejosi su boruzem aplipdyti  ax.gif  blush2.gif

šaunuolė 4u.gif labai gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 11 13, 11:27)
nepatingėjau ir perskaičiau savo lakų instrukcijas ir nei ant vieno nieko neparašyta nei vieno žodžio apie atsparumą karščiui  ax.gif tai kaip žinot ?

Pratęsiu diskusiją apie lakų instrukcijas: smile.gif
paprastai yra rašoma, nuo ko lakas saugo ir kam jis atsparus: pvz.
paprastas Sadolino akrilinis lakas atsparus: saulės šviesai, vandeniui ir buitiniams chemikalams,
sadolino pirčių lakas: saugo paviršių nuo karščio ir drėgmės, nulakuotas paviršius atsparus iki 120 laipsnių temperatūrai,
dar kt.: atsparus trinčiai, šviesos, vandens, riebalų bei buitinės chemijos medžiagų poveikiui.

Taigi jei instrukcijoje nenurodo , kad jis atsparus karščiui, vadinasi jis ir neatsparus jam tongue.gif
Atsakyti
Pasirodysiu su dar viena arbatėlės dėžute:

user posted image
Arbatos dėžutė su apelsinais

Didesnę foto galima pamatyt čia (paspaudus "All sizes")

Atsakyti
Mmmm, kaip gražu Juste!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

P.S. Kaip tik geriu arbatą, kaip būtų malonu susidėt arbatos pakučius į tokią skoningą dėžutę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 11 13, 20:20)
Mmmm, kaip gražu Juste!!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

P.S. Kaip tik geriu arbatą, kaip būtų malonu susidėt arbatos pakučius į tokią skoningą dėžutę  smile.gif

dėkui... 4u.gif manau, kad tu ne pratesnę dėžutę gali pasidaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 11 13, 21:58)
dėkui...  4u.gif manau, kad tu ne pratesnę dėžutę gali pasidaryti mirksiukas.gif

o galiu paklaust, kur tu tokias dezutes perki? ax.gif
Labai grazi su apelsinais wub.gif cia su servetele taip? thumbup.gif
Atsakyti