Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 9 tema

Reiks patyrinėti jų sudėtį. O pagrindą tai tikrai gerai pašiaušiau ax.gif O kaip dėl to purškiamo lako? Ar nesugadinsiu darbelio?
Atsakyti
QUOTE(Spinduliux @ 2007 11 12, 16:36)
O kaip dėl to purškiamo lako? Ar nesugadinsiu darbelio?

pabandyk iš tolo šiek tiek papurkšt, palauk kol išdžius ir jei nieko neatsitiks tai dar puršk. Nemanau kad sugadinsi
Atsakyti
O sendinimo laką galima tepti ant pačio piešinėlio ar pirmiau užklijuotą piešinėlį reikia kuo nors padengti? ax.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 11 09, 07:58)
Rodausi  ax.gif

QUOTE(pavonija @ 2007 11 09, 14:27)
Parodysiu ir aš savo paskutinius darbelius  smile.gif , dangtelių kraštai tapyti  mano, pagal paveikslėlio motyvą. 

QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 11 09, 14:41)
Na o aš pagaliau pasidariau obuoliams "bliūdą", stovėjo seniai, niekaip neprisiruošiau, kol nepamačiau tinkamų servetėlių

Vau!!! Visos wub.gif thumbup.gif
QUOTE(Saulėgrąža @ 2007 11 09, 17:13)
Mano pirmi darbeliai dekupazu 

wub.gif Grazu mirksiukas.gif , bet labai sviesus fonas ir ryskus motyvai, man noretusi arba siek tiek tamsesnio fono, arba seseliuku, bet gal tik man cia taip blush2.gif ax.gif Tik neisizeisk 4u.gif Kokia ten dezute? 4u.gif
QUOTE(justess22 @ 2007 11 09, 17:18)
...turbūt teks lazerinį spalvotą printerį pirkt, ne kitaip

Turesi aparata fotelio didumo lotuliukas.gif
QUOTE(mijaka @ 2007 11 09, 18:04)
panos, dalinuosi savo šiandieniniu grobiu  bigsmile.gif  prigriebiau va tokią skrynelę

Cia pati dekoravai ar jau buvo? ax.gif
smile.gif Joanna+2007 11 09, 20:52-->
QUOTE(smile.gif Joanna @ 2007 11 09, 20:52)
nesiseka man sian su fotiku susisneketi
O taip norejau naujais savo darbeliais pasidalinti

Ir pasidalinai, labai grazus mirksiukas.gif thumbup.gif
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2007 11 12, 10:27)
Nezinau kas cia gavosi, bet rodausi doh.gif

Visai grazu thumbup.gif Kur panaudosi zaliaja lentele su angeliuku?
Papildyta:
QUOTE(Heart @ 2007 11 12, 14:19)
Retokai kažką naujo sukurpiu, bet va, mano naujausia dėžė

wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlyna: 12 lapkričio 2007 - 21:56
AS IRGI TURIU KLAUSIMU APIE LAKA; NULAKAVAU PADEKLA AKRILINIU EKO LAKU IR KAIP PADEJAU ANT JO KARSTA ARBATINUKA TAI TAIP IR PRILIPO; TEKO SU GABALELIU DAZU ATKELTI blush2.gif IR SIAIP ATRODO; KAD JIS PILNAI NEISDZIUSTA IR LIEKA SIEK TIEK LIPNUS; O NITRO LAKAS BAISIAI SMIRDA; BET GERAI DZIUSTA IR LAIKOSI. GAL KAS KITOKIU LAKU LAKUOJA?

Atsakyti
Mačiau, kad rašot, jog spalvoti lazeriniai spauzdintuvai labai dideli, aš praeitą savaitę kaip tik pirkau spalvotą lazerini spauzdintuvą labai gera kaina ir visai nedidelį, jis kaip tik telpa ant mano komodos (ji nedidelė) ir dar lieka vietos.
Atsakyti
QUOTE(vazaza @ 2007 11 13, 00:09)
Mačiau, kad rašot, jog spalvoti lazeriniai spauzdintuvai labai dideli, aš praeitą savaitę kaip tik pirkau spalvotą lazerini spauzdintuvą labai gera kaina ir visai nedidelį, jis kaip tik telpa ant mano komodos (ji nedidelė) ir dar lieka vietos.

Taigi papasok Vazaza koki printeri pirkai ir kiek kainavo, labai labai idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Furija @ 2007 11 13, 00:04)
AS IRGI TURIU KLAUSIMU APIE LAKA; NULAKAVAU PADEKLA AKRILINIU EKO LAKU IR KAIP PADEJAU ANT JO KARSTA ARBATINUKA TAI TAIP IR PRILIPO; TEKO SU GABALELIU DAZU ATKELTI  blush2.gif  IR SIAIP ATRODO; KAD JIS PILNAI NEISDZIUSTA IR LIEKA SIEK TIEK LIPNUS; O NITRO LAKAS BAISIAI SMIRDA; BET GERAI DZIUSTA IR LAIKOSI. GAL KAS KITOKIU LAKU  LAKUOJA?

swoon.gif swoon.gif swoon.gif umn.gif
Įdomu o ant to tavo lako parašyta, kad jis atsparus kokiems 100-150 laipsnių karščio?
Yra atsparių karščiui lakų, bet ne tokiam (apie 90 laipsnių - pirčių lakai),

P.S. Nuoširdus pasiūlymas SKAITYKITE INSTRUKCIJAS prieš pradėdamos dirbt su medžiaga (ypač chemine)
Atsakyti
labutis.Noriu Justes paklausti: forume skaiciau,kad kitos merginos dekupazinio popieriaus nemirko vandenyje pries klijuodamos.o as filmuotoje medziagoje maciau,kad mirko.patark is savo patirties smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykelee_: 13 lapkričio 2007 - 08:49
Na va, ir aš įkėliau keletą savo darbelių: taburetę ir vazoną ax.gif . Vazonas plastikinis, dar nenulakauotas, bijau sugadinti, nes dažiau su Sniežinka. Labai smagu albubėlyje rasti savo senesnių darbelių, tikrai nesitikėjau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spinduliux @ 2007 11 13, 09:02)
Na va, ir aš įkėliau keletą savo darbelių: taburetę ir vazoną ax.gif . Vazonas plastikinis, dar nenulakauotas, bijau sugadinti, nes dažiau su Sniežinka. Labai smagu albubėlyje rasti savo senesnių darbelių, tikrai nesitikėjau 4u.gif

Taburetė thumb_yello.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 13, 08:45)
labutis.Noriu Justes paklausti:  forume skaiciau,kad kitos merginos dekupazinio popieriaus nemirko vandenyje pries klijuodamos.o as filmuotoje medziagoje maciau,kad mirko.patark is savo patirties smile.gif

su dekupažiniu popierium aš asmeniškai nedirbu, nes man su juo per daug vargo. Pagal technologiją dekupažinį popierių mirkyti reikia, tačiau jei kitoms patogiau nemirkant, tai nematau čia nieko blogo 4u.gif pabandyk abu variantus ir pažiūrėsi, kaip tau dirbti lengviau mirksiukas.gif

Spinduliux - jei netingi, tai įkelk taburetė ir vazoną čia, į forumą...ne visos landžioja po albumą, tai dar kokį grožį paskiau praleis ir nepamatys doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti