Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 9 tema

smile.gif Joanna+2007 11 09, 21:52-->
QUOTE(smile.gif Joanna @ 2007 11 09, 21:52)
Bet kad ir prastos kokybes fotkes gavosi, vistiek rodau  rolleyes.gif

oi, kokie šilti darbeliai wub.gif

Atsakyti
joana man irgi labai patinka smile.gif tokie silti darbeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2007 11 09, 18:13)
Mano pirmi darbeliai dekupazu  blush2.gif
tikiuosi tobuleti ir padaryti tokiu groziu kaip jus  wub.gif nes jusu visu darbai tai ... mmmmm....  wub.gif  bigsmile.gif

4u.gif pirmieji darbeliai tikrai puikūs 4u.gif lauksim, ką gražaus padarysi sekantį kartą mirksiukas.gif

smile.gif Joanna+2007 11 09, 21:52-->
QUOTE(smile.gif Joanna @ 2007 11 09, 21:52)
nesiseka man sian su fotiku susisneketi sad.gif
O taip norejau naujais savo darbeliais pasidalinti  ax.gif
Bet kad ir prastos kokybes fotkes gavosi, vistiek rodau  rolleyes.gif

thumbup.gif labai labai gražu 4u.gif o su fotoaparatu ir man ne visada sekasi susikalbėt - ir jiems matyt prastos dienos pasitaiko hihihi.gif
Atsakyti
smile.gif Joanna, man tie vaikiški daikteliai tokie mieli wub.gif
Atsakyti
Pavonija,labai reikia tokiu dezuciu,kur pirkai? smile.gif
Atsakyti
galir kaikas kartosis kur justess labai gerai sudeta ale kai ne velnio italiskai nesuprantu tai man pasirode kad idomu smile.gif ax.gif
http://guide.dada.ne...nili/decoupage/
apsiziurejau grozybiu visokiu ax.gif
Atsakyti
isdykelee_, ten kur pirkau vistiek jau nėra tai kas iš tos informacijos? unsure.gif
Atsakyti
O kur galima būtų rasti dėžutčių? Ar jos būtinai turi būti medinės? biggrin.gif biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vazaza @ 2007 11 10, 20:48)
O kur galima būtų rasti dėžutčių? Ar jos būtinai turi būti medinės? biggrin.gif  biggrin.gif  bigsmile.gif

dėžutes perkam įvairose parduotuvėse (arba spec. dekoravimui senasnaujas.lt, PusePlius Kaune, arba MAXIMOSE, Thomas Phillips ir t.t.). Tiesiog eini ir ieškai tų dėžučių.

Dekoravimui tinka ir kartoninės, ir medinės, ir plastikinės...žodžiu, įvairūs paviršiai.
Atsakyti
Nenuorama, Pakeliautoja, Justess22, Pavonija jau kaip aciu grazius zodelius 4u.gif Vel pilna entuziazmo rolleyes.gif

Tiesa, gal ir raset apie tai anksciau, kazkaip nepamenu...
Kaip Jusu vyrai i si pomegi reaguoja? mirksiukas.gif

Miniskis pradzioj atrode patenkintas, kad radau uzsiemima ir nesikabineju lotuliukas.gif , bet pastaruoju metu kai namai aukstyn kojom ir man vienas galvoj, tai ko gero jau noretu, kad truputuka atvesciau biggrin.gif
Atsakyti
oi merginos ,pasidziaugsiu bigsmile.gif atsiunte man is Senasnaujas serveteliu lotuliukas.gif kipsiu i darba lotuliukas.gif tik labai idomiai ije tas serveteles internete eksponuoja:vienas sulankstytas,kitas istiestas.tai as ir apsiskaiciavau,bet per daug nebus.panaudosim viska biggrin.gif vis tiek jau uzsikreciau tuo virusu doh.gif dar i mozaika buvau ilindus:bandysiu tas dvi technikas suderint rolleyes.gif
Atsakyti
Nezinau kas cia gavosi, bet rodausi doh.gif

user posted image

user posted image

idesiu kelias fotas, nes vis kitaip fotkinant kitaip atrodo blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti