Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 9 tema

QUOTE(pavonija @ 2007 11 09, 15:27)
Parodysiu ir aš savo paskutinius darbelius  smile.gif , dėžutės sendintos viena "Antic" iš Artmanijos, kita "Medium" Stamperijos firmos laku, paveikslėliai spausdinti, dangtelių kraštai tapyti  mano, pagal paveikslėlio motyvą.  biggrin.gif 

wub.gif labai gražios dėžutės wub.gif už tapybą first.gif o aš kažkaip nesutariu su spausdintais paveikslėliais doh.gif niekaip neatrandu patogaus būdo...turbūt teks lazerinį spalvotą printerį pirkt, ne kitaip lotuliukas.gif

QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 09, 15:40)
noriu Justes paklausti;ar yra akriliniu aerozoliniu dazu?jei juos purkstume ant Antiguje lako?gal lygiau pasidengtu/ar bandei? smile.gif

apie akrilinius aerozolinius dažus tikrai niekada neteko girdėti schmoll.gif

QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 11 09, 15:41)
Na o aš pagaliau pasidariau obuoliams "bliūdą", stovėjo seniai, niekaip neprisiruošiau, kol nepamačiau tinkamų servetėlių smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif taip skaniai atrodo wub.gif

QUOTE(Nenuorama @ 2007 11 09, 16:42)
Kaip tik dabar tokį bandinėju  smile.gif
Man tai įdomu koksgi tas kainų skirtumas tarp senasnaujas ir puseplius  g.gif Gal kas galit parašyti kiek puseplius kainuoja tas sollile lakas  rolleyes.gif

kainų skirtumo butent Sottille priemonėms nematau - pirkau is PusePlius, tai už 80ml mokėjau 31Lt, o senas naujas - 31,86Lt
Atsakyti
aš neseniai pirkau ryžinių servetėlių Kaune, tai irgi labai panaši kaina kaip ir senasnaujas.lt biggrin.gif manau, kad visų prekių kainos daugiau mažiau bus vienodos.
jei kas ir pigiau Kaune, tai neapsimoka važiuot į Kauną 4u.gif

oij kokių grožių Jūs čia prikūrėt bigsmile.gif šaunuolės 4u.gif
man dar toli iki Jūsų
Atsakyti
man ir senasnaujas ir puseplius labai jau vienodos kainos atrodo, bent to ką aš esu iš jų pirkus g.gif

panos, dalinuosi savo šiandieniniu grobiu bigsmile.gif prigriebiau va tokią skrynelę thumbup.gif Thomas Philips Kaune, kaina 17.43 lt bigsmile.gif bigsmile.gif ir atkreipkit dėmesį į išmatavimus aikštis 14cm, ilgis 23cm, plotis 16 cm, žodžiu nemenka tokia, kai pamačiau kainą tai patikėt negalėjau blink.gif užsegimo nėra, bet viduje tokie magnetukai, kurie ir uždaro skrynelę, o ir kokią spynelę lengva bet kada prikabint irnesakyk.gif dar šiek tiek didesnių ten yra ir kaina 34 lt, nors nepasakyčiau kad žymiai didesnės jos už šią

user posted image
user posted image
Atsakyti
Sanpaulija 2, Pavonija, jau kokios Jūs šaunuolės, darbštuolės, talentinguolės , dekupažo meistrės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes biggrin.gif

nesiseka man sian su fotiku susisneketi sad.gif
O taip norejau naujais savo darbeliais pasidalinti ax.gif

Bet kad ir prastos kokybes fotkes gavosi, vistiek rodau rolleyes.gif

user posted image

Remelis sendintas, bet itrukimai palikti balti, taigi nesimato cia nieko, o kad fotikas mane sian boikotuoja tongue.gif , tai kita diena pabandysiu islauzti kazka geresnio rolleyes.gif

Daugiau ,,pozu" cia:

http://public.fotki....iger/decoupage/

Atsakyti
Sveikos,esu pakerėta jūsų grožybių wub.gif Norėčiau paklaust ar sendinant didelį plotą(duris)galima visus sluoksnius dengti voleliu,ar sendinantį laką ir dažus ant jo būtina tept teptuku?Na lyg ir neradau tokios informacijos ax.gif
Atsakyti
Joana- nuostabu.. Labai uzpavydejau, nes vis ruosiuosi savo mazuliu kambarius papuosti, bet niekai neprisiruosiu.
Labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina27 @ 2007 11 09, 22:54)
Sveikos,esu pakerėta jūsų grožybių wub.gif Norėčiau paklaust ar sendinant didelį plotą(duris)galima visus sluoksnius dengti voleliu,ar sendinantį laką ir dažus ant jo būtina tept teptuku?Na lyg ir neradau tokios informacijos ax.gif

Ant lako paparastai yra instrukcija - kazkodel niekas neskaito lotuliukas.gif
Pvz Sadolin Anitique galima tepti teptuku ir voleliu.

Del dazu ant virsaus - tai prikalusomai kokius itrukimus nori isgauti. Manau, kad teptuku bus sunku graziai padengti, juk negalima braukyti pirmyn-atgal. Geras sprendimas - kempine. Del volelio negaliu patarti, nebandziau ax.gif

Geriausia tai ant kokios senos lentos ,,pasitreniruoti", nes kiekvienai gaunasi vis kitaip smile.gif
Papildyta:
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2007 11 09, 23:03)
Joana- nuostabu.. Labai uzpavydejau, nes vis ruosiuosi savo mazuliu kambarius papuosti, bet niekai neprisiruosiu.
Labai grazu wub.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mane pastaruoju metu traukia visokie vaikiski daikciukai, nors maniskiai jau dideli biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif Joanna+2007 11 09, 23:10-->
QUOTE(smile.gif Joanna @ 2007 11 09, 23:10)
Ant lako paparastai yra instrukcija - kazkodel niekas neskaito  lotuliukas.gif
Pvz Sadolin Anitique galima tepti teptuku ir voleliu.

Del dazu ant virsaus - tai prikalusomai kokius itrukimus nori isgauti. Manau, kad teptuku bus sunku graziai padengti, juk negalima braukyti pirmyn-atgal. Geras sprendimas - kempine. Del volelio negaliu patarti, nebandziau  ax.gif

Geriausia tai ant kokios senos lentos ,,pasitreniruoti", nes kiekvienai gaunasi vis kitaip smile.gif

Didelis dėkui,tai kad priemones dar tik rytoj eisiu pirkt,tai neturiu kur paskaityt.Labai įdomi tema mėnesį studijavau ir grožėjaus rolleyes.gif
Atsakyti
Joanna, labai gražu thumbup.gif aš kaip tik irgi su tokiu angeliuku dabar dirbu blush2.gif

dėl sadolino voleliu, tai aš bandžiau ant lentutės, tai nesąmonė gavosi, voooooos vos įžiūrimi įtrukimai ax.gif man geriausia kempinėle
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 11 09, 23:22)
Joanna, labai gražu  thumbup.gif aš kaip tik irgi su tokiu angeliuku dabar dirbu  blush2.gif

dėl sadolino voleliu, tai aš bandžiau ant lentutės, tai nesąmonė gavosi, voooooos vos įžiūrimi įtrukimai  ax.gif  man geriausia kempinėle

Aciukas 4u.gif
Drauge sake, kad cia per daug ,,prikleckinta" - o man patinka, naturoj viskas atrodo gan subtiliai.

O del skrynios tavo, tai as irgi apie ja vaiksciojau lotuliukas.gif , vis atideliojau si pirkini... ax.gif Na ir aplenkei mane, saunuole 4u.gif Butu labai idomu rezultata pamatyti, jau isivaizduoju, kad bus labai grazu - o ar zinai jau ka darysi? Nes as kai perku, tai dazniausiai dar neturiu jokios konkrecios fantazijos ax.gif
Atsakyti
smile.gif Joanna+2007 11 09, 23:32-->
QUOTE(smile.gif Joanna @ 2007 11 09, 23:32)
*Drauge sake, kad cia per daug ,,prikleckinta"

**o ar zinai jau ka darysi?

*visai ne perdaug schmoll.gif beje, man irgi šitie meškiukai tai wub.gif wub.gif

**galvojau visą dieną ką su ja daryt...man pastaruoju metu tik Afrika galvoj wub.gif tai afriką ir darysiu ax.gif gaila, kad neturiu tiek laisvo laiko kiek norėčiau
Atsakyti