QUOTE(pavonija @ 2007 11 09, 15:27)
Parodysiu ir aš savo paskutinius darbelius , dėžutės sendintos viena "Antic" iš Artmanijos, kita "Medium" Stamperijos firmos laku, paveikslėliai spausdinti, dangtelių kraštai tapyti mano, pagal paveikslėlio motyvą.
labai gražios dėžutės už tapybą o aš kažkaip nesutariu su spausdintais paveikslėliais niekaip neatrandu patogaus būdo...turbūt teks lazerinį spalvotą printerį pirkt, ne kitaip
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 09, 15:40)
noriu Justes paklausti;ar yra akriliniu aerozoliniu dazu?jei juos purkstume ant Antiguje lako?gal lygiau pasidengtu/ar bandei?
apie akrilinius aerozolinius dažus tikrai niekada neteko girdėti
QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 11 09, 15:41)
Na o aš pagaliau pasidariau obuoliams "bliūdą", stovėjo seniai, niekaip neprisiruošiau, kol nepamačiau tinkamų servetėlių
taip skaniai atrodo
QUOTE(Nenuorama @ 2007 11 09, 16:42)
Kaip tik dabar tokį bandinėju
Man tai įdomu koksgi tas kainų skirtumas tarp senasnaujas ir puseplius Gal kas galit parašyti kiek puseplius kainuoja tas sollile lakas
Man tai įdomu koksgi tas kainų skirtumas tarp senasnaujas ir puseplius Gal kas galit parašyti kiek puseplius kainuoja tas sollile lakas
kainų skirtumo butent Sottille priemonėms nematau - pirkau is PusePlius, tai už 80ml mokėjau 31Lt, o senas naujas - 31,86Lt