Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 9 tema

isdykele, aciu, bet ne visai doh.gif man labiau aisku, kai rasome taip:
1. akriliniai tamsus dazai
2. sadolin antique
3. sviesus akriliniai
4. serveteles klijavimas
5. apsauginis akrilinis lakas.

ar tokia buvo eiga, darant duris? (nesvarbu, kurias, bet is esmes) - nes is tavo paaiskinimo nelabai supratau, kada buvo klijuojamos servetkos blush2.gif o as pati, pvz, servetkas klijavau ant akril dazu, tada sadolin antiquq ir tada akrilinis lakas. sakau, visos darome skirtingai. bet zinok, man irgi tuo atveju virsutinis lako sluoksnis dememis pagelto g.gif kazin nuo ko tos demes atsiranda? ir kodel ne visas plotas pagelsta... nepagaunu kampo doh.gif
Atsakyti
Parodysiu ir aš savo paskutinius darbelius smile.gif , dėžutės sendintos viena "Antic" iš Artmanijos, kita "Medium" Stamperijos firmos laku, paveikslėliai spausdinti, dangtelių kraštai tapyti mano, pagal paveikslėlio motyvą. biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
noriu Justes paklausti;ar yra akriliniu aerozoliniu dazu?jei juos purkstume ant Antiguje lako?gal lygiau pasidengtu/ar bandei? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 11 09, 15:10)
isdykele, aciu, bet ne visai doh.gif  man labiau aisku, kai rasome taip:
1. akriliniai tamsus dazai
2. sadolin antique
3. sviesus akriliniai
4. serveteles klijavimas
5. apsauginis akrilinis lakas.

ar tokia buvo eiga, darant duris? (nesvarbu, kurias, bet is esmes) - nes is tavo paaiskinimo nelabai supratau, kada buvo klijuojamos servetkos blush2.gif  o as pati, pvz, servetkas klijavau ant akril dazu, tada sadolin antiquq ir tada akrilinis lakas. sakau, visos darome skirtingai. bet zinok, man irgi tuo atveju virsutinis lako sluoksnis dememis pagelto g.gif  kazin nuo ko tos demes atsiranda? ir kodel ne visas plotas pagelsta... nepagaunu kampo doh.gif

taip tokia tvarka dariau.o pagelto demem:nevienodai pasiskirste lakas:kur jo daugiau ggeltoniau.serveteles klijavau ant sviesiu dazu:kai jau suskeldeje blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykelee_: 09 lapkričio 2007 - 15:44
Pavonija, tu kaip konvejeriu pavarei biggrin.gif na ir tempai smile.gif ir vėl labai gražu, kitaip nepasakysi... Na jau su meistriškumu viskas aišku, tik motyvus keiti smile.gif Ir kaip dailiai pripiešei, na šaunuolė thumbup.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif

Ramaškyte, nepamiršk, kad Senasnaujas patys perka iš Pusėplius, tai kaina irgi atitinkamai aukštesnė...

Na o aš pagaliau pasidariau obuoliams "bliūdą", stovėjo seniai, niekaip neprisiruošiau, kol nepamačiau tinkamų servetėlių smile.gif
user posted image user posted image
Iš kito šono:
user posted image
Beje, bedarydama sumaišiau lakus skeldėjimui - gavosi taip, kad pirmas sluoksnis iš vieno komplekto, antras - iš kito, tai taip ir sutrūko, nesuprasi kaip smile.gif
Dar lakuosiu kelis kartus, tiesiog nufotkinau dabar, kol dar labai neblizga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanpaulija2: 09 lapkričio 2007 - 15:46
[quote=pavonija,2007 11 09, 16:27]
Parodysiu ir aš savo paskutinius darbelius smile.gif , dėžutės sendintos viena "Antic" iš Artmanijos, kita "Medium" Stamperijos firmos laku, paveikslėliai spausdinti, dangtelių kraštai tapyti mano, pagal paveikslėlio motyvą. biggrin.gif

Pavonija >>> thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Dar labai smalsu kokio jos dydzio tos nuostabios dezutes, pvz koks didziausias skersmuo? ax.gif

sanpaulija2 labai labai graziai sutrukinejes tas obuolys!!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo :) Joanna: 09 lapkričio 2007 - 15:50
QUOTE(pavonija @ 2007 11 09, 15:27)
Parodysiu ir aš savo paskutinius darbelius  smile.gif , dėžutės sendintos viena "Antic" iš Artmanijos, kita "Medium" Stamperijos firmos laku, paveikslėliai spausdinti, dangtelių kraštai tapyti  mano, pagal paveikslėlio motyvą.  biggrin.gif 
user posted image
user posted image
user posted image

labai profesonalu bigsmile.gif gabumai nerealus bigsmile.gif saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 11 09, 15:41)
Na o aš pagaliau pasidariau obuoliams "bliūdą", stovėjo seniai, niekaip neprisiruošiau, kol nepamačiau tinkamų servetėlių smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif , o pats bliudas tai metalinis gal? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diora: 09 lapkričio 2007 - 15:48
QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 11 09, 15:41)

.
Beje, bedarydama sumaišiau lakus skeldėjimui - gavosi taip, kad pirmas sluoksnis iš vieno komplekto, antras - iš kito, tai taip ir sutrūko, nesuprasi kaip smile.gif
Dar lakuosiu kelis kartus, tiesiog nufotkinau dabar, kol dar labai neblizga.

labai idomiai gavosi 4u.gif nuostabu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sanpaulija2, kadangi pačios dėžutės formos pakeisti negaliu tai keičiu motyvą mirksiukas.gif , kas dėl konvejerio tai nemanyk kad per valandą iškepu po dėžę( gal naktį nemiegu g.gif ).
smile.gif Joanna, smile.gif dėkui jos 15x10x8cm.
Atsakyti
Pavonija,kokios medziagos tos dezutes ir kur pirkai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 11 09, 12:32)
Ramaskyte  Crackle sottile Vilniuj gali nusipirkt iš senasnaujas.lt, nes jie prekiauja tom pačiom priemonėm kaip ir puseplius  smile.gif

Kaip tik dabar tokį bandinėju smile.gif
Man tai įdomu koksgi tas kainų skirtumas tarp senasnaujas ir puseplius g.gif Gal kas galit parašyti kiek puseplius kainuoja tas sollile lakas rolleyes.gif

Pavonija, sanpaulija - darbeliai labai gražūs wub.gif
Dėl durų dekoravimo. Kai aš savąsias dariau, tai viršutinį dažų sluoksnį dengiau paraloniniu voleliu rolleyes.gif Dažai tolygiai pasidengia ir greičiau darbas vyksta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenuorama: 09 lapkričio 2007 - 16:44
user posted image

user posted image

Mano pirmi darbeliai dekupazu blush2.gif

tikiuosi tobuleti ir padaryti tokiu groziu kaip jus wub.gif nes jusu visu darbai tai ... mmmmm.... wub.gif bigsmile.gif

P.S Komentuoti galima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 09 lapkričio 2007 - 18:21