isdykele, aciu, bet ne visai man labiau aisku, kai rasome taip:
1. akriliniai tamsus dazai
2. sadolin antique
3. sviesus akriliniai
4. serveteles klijavimas
5. apsauginis akrilinis lakas.
ar tokia buvo eiga, darant duris? (nesvarbu, kurias, bet is esmes) - nes is tavo paaiskinimo nelabai supratau, kada buvo klijuojamos servetkos o as pati, pvz, servetkas klijavau ant akril dazu, tada sadolin antiquq ir tada akrilinis lakas. sakau, visos darome skirtingai. bet zinok, man irgi tuo atveju virsutinis lako sluoksnis dememis pagelto kazin nuo ko tos demes atsiranda? ir kodel ne visas plotas pagelsta... nepagaunu kampo
noriu Justes paklausti;ar yra akriliniu aerozoliniu dazu?jei juos purkstume ant Antiguje lako?gal lygiau pasidengtu/ar bandei?
Papildyta:
taip tokia tvarka dariau.o pagelto demem:nevienodai pasiskirste lakas:kur jo daugiau ggeltoniau.serveteles klijavau ant sviesiu dazu:kai jau suskeldeje
Papildyta:
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 11 09, 15:10)
isdykele, aciu, bet ne visai man labiau aisku, kai rasome taip:
2. sadolin antique
3. sviesus akriliniai
4. serveteles klijavimas
ar tokia buvo eiga, darant duris? (nesvarbu, kurias, bet is esmes) - nes is tavo paaiskinimo nelabai supratau, kada buvo klijuojamos servetkos o as pati, pvz, servetkas klijavau ant akril dazu, tada sadolin antiquq ir tada akrilinis lakas. sakau, visos darome skirtingai. bet zinok, man irgi tuo atveju virsutinis lako sluoksnis dememis pagelto kazin nuo ko tos demes atsiranda? ir kodel ne visas plotas pagelsta... nepagaunu kampo
2. sadolin antique
3. sviesus akriliniai
4. serveteles klijavimas
taip tokia tvarka dariau.o pagelto demem:nevienodai pasiskirste lakas:kur jo daugiau ggeltoniau.serveteles klijavau ant sviesiu dazu:kai jau suskeldeje
Pavonija, tu kaip konvejeriu pavarei na ir tempai ir vėl labai gražu, kitaip nepasakysi... Na jau su meistriškumu viskas aišku, tik motyvus keiti Ir kaip dailiai pripiešei, na šaunuolė
Ramaškyte, nepamiršk, kad Senasnaujas patys perka iš Pusėplius, tai kaina irgi atitinkamai aukštesnė...
Na o aš pagaliau pasidariau obuoliams "bliūdą", stovėjo seniai, niekaip neprisiruošiau, kol nepamačiau tinkamų servetėlių
Iš kito šono:
Beje, bedarydama sumaišiau lakus skeldėjimui - gavosi taip, kad pirmas sluoksnis iš vieno komplekto, antras - iš kito, tai taip ir sutrūko, nesuprasi kaip
Dar lakuosiu kelis kartus, tiesiog nufotkinau dabar, kol dar labai neblizga.
Ramaškyte, nepamiršk, kad Senasnaujas patys perka iš Pusėplius, tai kaina irgi atitinkamai aukštesnė...
Na o aš pagaliau pasidariau obuoliams "bliūdą", stovėjo seniai, niekaip neprisiruošiau, kol nepamačiau tinkamų servetėlių
Iš kito šono:
Beje, bedarydama sumaišiau lakus skeldėjimui - gavosi taip, kad pirmas sluoksnis iš vieno komplekto, antras - iš kito, tai taip ir sutrūko, nesuprasi kaip
[quote=pavonija,2007 11 09, 16:27]
Parodysiu ir aš savo paskutinius darbelius , dėžutės sendintos viena "Antic" iš Artmanijos, kita "Medium" Stamperijos firmos laku, paveikslėliai spausdinti, dangtelių kraštai tapyti mano, pagal paveikslėlio motyvą.
Pavonija >>>
Dar labai smalsu kokio jos dydzio tos nuostabios dezutes, pvz koks didziausias skersmuo?
sanpaulija2 labai labai graziai sutrukinejes tas obuolys!!!
Parodysiu ir aš savo paskutinius darbelius , dėžutės sendintos viena "Antic" iš Artmanijos, kita "Medium" Stamperijos firmos laku, paveikslėliai spausdinti, dangtelių kraštai tapyti mano, pagal paveikslėlio motyvą.
Pavonija >>>
Dar labai smalsu kokio jos dydzio tos nuostabios dezutes, pvz koks didziausias skersmuo?
sanpaulija2 labai labai graziai sutrukinejes tas obuolys!!!
QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 11 09, 15:41)
, o pats bliudas tai metalinis gal?
QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 11 09, 15:41)
.
labai idomiai gavosi nuostabu
sanpaulija2, kadangi pačios dėžutės formos pakeisti negaliu tai keičiu motyvą , kas dėl konvejerio tai nemanyk kad per valandą iškepu po dėžę( gal naktį nemiegu ).
Joanna, dėkui jos 15x10x8cm.
Joanna, dėkui jos 15x10x8cm.
Pavonija,kokios medziagos tos dezutes ir kur pirkai?
QUOTE(Marzde @ 2007 11 09, 12:32)
Ramaskyte Crackle sottile Vilniuj gali nusipirkt iš senasnaujas.lt, nes jie prekiauja tom pačiom priemonėm kaip ir puseplius
Kaip tik dabar tokį bandinėju
Man tai įdomu koksgi tas kainų skirtumas tarp senasnaujas ir puseplius Gal kas galit parašyti kiek puseplius kainuoja tas sollile lakas
Pavonija, sanpaulija - darbeliai labai gražūs
Dėl durų dekoravimo. Kai aš savąsias dariau, tai viršutinį dažų sluoksnį dengiau paraloniniu voleliu Dažai tolygiai pasidengia ir greičiau darbas vyksta