Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 9 tema

QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 11 09, 08:58)
Labas rytas smile.gif Rodausi  ax.gif
Lobiai ne mano smile.gif - jau nauja šeimininkė pritaikė wink.gif

wub.gif jau kaip gražu...o suskilinėjimai su Sotille padaryti?
Atsakyti
isdykelee, labai grazios paskutines durys thumbup.gif gal galetum isvardyti papunkciui, kaip ka dazei, lakavai, sendinai, klijavai? g.gif kiekviena darome savaip. bet idomiausia, kad ie rezultatai grazus, bet skirtingi. ir as turiu vienas baisias duris (tik be stiklo) noreciau jas dekoruoti, bet laukiu, kol ideja galvelen ateis, nes kol nepradedu dusti nuo idejos, nieko nesiimu daryt schmoll.gif uz tai per ta laika apgalvociau bent darbu eiga g.gif juk turbut ir tas duris dar reik paruosti pries dazant? ar galetum papunkciui - kaip tu viska darei. ir dar man lb idomu - motyvas tu gelyciu - cia servetkos? g.gif
rezultatas tikrai superinis ax.gif
Atsakyti
Ačiū ax.gif taip, čia Sottille iš Pusėplius, gal ir Meno mūzoj yra, nežinau... O naudoti tikrai paprasta, dar lengviau, nei su vienkomponenčiu, Ramaškyte, pirk, tikrai nesigailėsi... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 11 09, 10:57)
Ačiū  ax.gif  taip, čia Sottille iš Pusėplius, gal ir Meno mūzoj yra, nežinau... O naudoti tikrai paprasta, dar lengviau, nei su vienkomponenčiu, Ramaškyte, pirk, tikrai nesigailėsi...  thumbup.gif

Aš irgi Sottille nusipirkau neseniai, bet dar neisbandžiau blush2.gif ai, vis laiko pritruksta ax.gif

Ir dar norėčiau vieną pasiūlymą išsakyti... mačiau, kad ziogelis2 klausė apie durų dekoravimą, kad visą darbų eigą sužinotų. Šiaip tai ir anksčiau jau rašiau, kad kai įkeliam savo darbelius į bendrą dekupažo albumėlį, galima dėti ir nuotraukėlės aprašymą. Tai būtų visai puiku, jei tame aprašyme ir galėtumėt pasidalinti savo darbo patirtimi, parašytumėt, kokias medžiagas naudojot, kokia darbo eiga 4u.gif Nes taip bent jau nepasimes šie paaiškinimai ir bet kada juos bus nesunku surast...o kai forume parašom, tai paskiau po kelių puslapių jau niekas nepamena, kur čia tos info ieškoti ir tenka viską vėl iš naujo rašyt doh.gif O jei visa info albume bus, tai beliks tik nuorodėlę įmest - ir visi bus patenkinti...kaip jūs manot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 11 09, 11:57)
Ačiū  ax.gif  taip, čia Sottille iš Pusėplius, gal ir Meno mūzoj yra, nežinau... O naudoti tikrai paprasta, dar lengviau, nei su vienkomponenčiu, Ramaškyte, pirk, tikrai nesigailėsi...  thumbup.gif

Ai, sumaišiau, maniau čia tas prancūziškas iš Meno mūzos, kur merginos šnekėjo, kad sunku naudotis, kažkoks efektas panašus man pasirodė, tai ir sumaišiau smile.gif
Jau apsisprendžiau užsisakyt, tikrai labai gražus, ir jei sakai, kad lengva naudotis, tai išvis super, bet... nerandu jo puse plius puslapyje (?) frusty.gif
Jaučiu kažką čia jau būsiu sumaišius ar pražioplinusi wacko.gif tik nepykit doh.gif
Papildyta:
Aha, justess22, sutinku dėl darbelių aprašymų, bet va daba ieskodama to Sottille susidūriau ir su priemonių aprašymo stoka, galim irgi pabandyti pildyt, kaip manai? ax.gif na kur nusipirkti konkrecią priemonę galima, kiek kainuoja, ar sunku naudoti ir pan. Nes juk tokie klausimai irgi daznai iškyla... Va daba klausiau tai tookia kalta jauciaus biggrin.gif nes tikrai nuojauta sako, kad apie tai buvo šnekėta, tačiau iš kitos pusės na sudėtinga man su ta paieška po visą forumą... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramaskyte: 09 lapkričio 2007 - 11:29
QUOTE(Ramaskyte @ 2007 11 09, 11:28)
*bet... nerandu jo puse plius puslapyje (?)  frusty.gif
Jaučiu kažką čia jau būsiu sumaišius ar pražioplinusi   wacko.gif tik nepykit  doh.gif
Papildyta:
**Aha, justess22, sutinku dėl darbelių aprašymų, bet va daba ieskodama to Sottille susidūriau ir su priemonių aprašymo stoka, galim irgi pabandyti pildyt, kaip manai?  ax.gif na kur nusipirkti konkrecią priemonę galima, kiek kainuoja, ar sunku naudoti ir pan. Nes juk tokie klausimai irgi daznai iškyla... Va daba klausiau tai tookia kalta jauciaus  biggrin.gif  nes tikrai nuojauta sako, kad apie tai buvo šnekėta, tačiau iš kitos pusės na sudėtinga man su ta paieška po visą forumą...  4u.gif

* PusePlius nėra internetinė parduotuvė, skirta dekupažui, todėl jie neturi sudėję į savo puslapį jokių dekupažui skirtų priemonių mirksiukas.gif reikia eiti tieisiai pas juos į biurą ir ten jau parodys visas grožybes 4u.gif turi jie daug dekupažinio popieriaus, visokių mediumų ir atstovauja italų įmonę www.stamperia.com. Galima nueiti į italų puslapį ir pažiūrėti, kokių ten yra prekių dekupažui - tai daug ką PusePlius turi (bet prekiauja tik Kaune).

** Be abejo galima būtų prie dekupažo priemonių albumėlyje parašyti apytikslę kainą, kur pirkta, kaip naudoti, ar patiko šis produktas ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 09 lapkričio 2007 - 11:36
atsakau ziogeliui.jei kalbesim apie melinas duris,tai jos buvo vysnines;su smulkiu svitriniu pasiausiau pagrinda.tada nudaziau tamsiai melina.po to nulakavau su Antiguje laku-tepiau teptuku.po to tepiau irgi teptuku sv gelsva.serveteles pirkau Norfoje. Alyvines durys;ju spalva man tiko.toliau tepiau laka.kai isdziuvo su kempine tapnojau sv dazus.bet tapnoti reik atsargiai,nes gaunasi burbuliukai ir jie neisnyksta,kai isdzius ir svitrinis nepades.ciklamenu serveteles pirkau Maxsimoje,o alyvu sakeliu pirkau Rimi,nors maciau yra ir Urme12sandelyje smile.gif
Atsakyti
serveteles priklijuoji skiestu lipalu.po to lakavau Sadolin jaxtu laku.tai jos man pagelto schmoll.gif mat norejau kad butu atspariau.turim suni kuris duris atsidarineja su letenom ir nagais doh.gif kai padarysi duris tikiuosi pamatyti bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Ramaskyte,2007 11 09, 11:59]
Ačiū, Justess22, tau labai už atsakymus smile.gif Gaila, aš Vilnietė, teks laukti progos kada važiuosiu pro Kauną.

Ramaskyte Crackle sottile Vilniuj gali nusipirkt iš senasnaujas.lt, nes jie prekiauja tom pačiom priemonėm kaip ir puseplius smile.gif
Atsakyti
sveikutes, dabar norejau pasitikslinti jei as pagrinda desiu su akriliniais dazais, bet jie yra purskiami ir naudojami kaip ir lakas, ant buteliuko raso kad akrilinis lakas tamsaus metalo spalvos, paskiau lakuosiu su sadolin antique laku (vienkomponentis), ar nieko blogo nenutiks kad gausis akrilinis su spalva lakas ir dar ant virsaus lakas, kiek laiko turiu laukti ir tepti kita akriliniu paprastu dazu sluoksni, jei noriu kad butu smulkus suskilinejimas ir apatinis sluoksnis turi visiskai isdziuti, ir dar kaip suprantu vel po virsutinio dazu sluoksnio vel turiu uztepti lako g.gif ir su kuo sepetukus valote po to sadoin lako ir akriliniu dazu cool.gif ir kokiose parduotuvese randate sadolin sedinancio lako, mat senukai neturi, tie kur salia musu, laukiu atsakymuku ax.gif
Atsakyti
galiu atsakyti tik del lako senukuose ;reikia klausti,nes prie lako nepadeta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2007 11 09, 13:43)
*ar nieko blogo nenutiks kad gausis akrilinis su spalva lakas ir dar ant virsaus lakas,
**kiek laiko turiu laukti ir tepti kita akriliniu paprastu dazu sluoksni, jei noriu kad butu smulkus suskilinejimas ir apatinis sluoksnis turi visiskai isdziuti,
***ir dar kaip suprantu vel po virsutinio dazu sluoksnio vel turiu uztepti lako  g.gif
****ir su kuo sepetukus valote po to sadoin lako ir akriliniu dazu  cool.gif 
*****ir kokiose parduotuvese randate sadolin sedinancio lako, mat senukai  neturi, tie kur salia musu, laukiu atsakymuku  ax.gif

* nieko blogo nenutiks - esu tepusi Sadolin Antique ant tamsaus lakuoto paviršiaus - viskas ok
** sutrūkinėjimai ne nuo dziuvimo laiko priklauso. o dziovint reikia tiek, kiek parasyta ant sadolin antique instrukcijos (sendinantis lakas dar turi būti truputį lipnus, ne visai nudžiūvęs). Man smulkesni sutrūkinėjimai gaunasi ten, ur viršutinis dažų sluoksnis plonesnis (ypač smulkius lengva išgauti dažus dengiant kempinėle, o ne teptuku).
***taip
****šepetukai valomi su vandeniu - gi visi naudojami dažai ir lakai akriliniai (t.y.vandens pagrindu)
*****tikrai būna Senukuose (ne prie lakų, reik klaust konsultantų) arba Sadolin firminėse parduotuvėse (Vilniuj tikrai tokia yra)
Atsakyti